ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дякую, зверну увагу. Та ви мені не дЕвуйтеся, я людина проста, консерваторіїв не закінчував :dntknw:

• Смішно Смішно x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я вам повторю ще раз: 3,14здіти - не мішки ворочати. Єдина його заслуга в тому, що в місті краще стало з освітленням. Дуже багато вуличного освітлення було замінено. В деяких районах міста, де його взагалі не було - воно зйавилося. Все - на цьому його досягнення закінчені. На цьому крапка.

P.S.Знаєте в чому різниця між вами і між мною? А різниця в тому, що я можу співставити те, що наш мер 3,14здів на камеру з реальністю, а Ви не можете.

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Чи й не диво. Мій чоловік ніколи не пам'ятає дати мого народження, хоча завжди його святкує :))). Теж саме з датою весілля. Те ж саме було і з першим чоловіком. Тільки коли розійшлися - почав пам'ятати і справно телефонує щороку. Так це найкоханіша дружина, а то Бандера, про якого він тільки з книжок і знає.
    Це мабуть загальне, хлопчаче :dntknw:

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не маю нічогісінько проти чи за вашого мере, але з освітленням стало краще по всій країні, принаймні в нашому регіоні практично в кожному населеному пункті.

• Смішно Смішно x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

На річницю весілля :haha: от троляка :haha::haha::haha:

• Смішно Смішно x 1
  7. Capitoshechka

• Смішно Смішно x 1
  8. Latana Royal

Ну і хто вам винен, що ведетеся на дурниці і не відрізняєте від речей розумних :)))

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

З чого ви взяли що ви не ведетесь?

11. Latana Royal

Нє, на день народження. :)

12. Latana Royal

Поки що ніхто не довів :cools:

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Точніше ви не визнали. Це різні речі ;)

14. Latana Royal

Як собі хочете.
    Бо мені вже час додому :)))

15. Capitoshechka

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я гадаю, що наші депутати знають день народження Бандери. :)
    Що мер святкує, але не може зразу так згадати дату - то не дивно. Як наближається цей день народження - йому скажуть. Ораганізацію святкування він забезпечує і сам святкує. Не треба таких зайнятих людей міряти по собі. Йому багато чого треба пам'ятати, крім історичних дат. Ні, ну правда.
    Ми зі своєї дзвіниці дивимось як прокурори. А нам ніколи не бути на тому місті, і що ми можемо знати. Мер Конотопа не боїться і каже прямо, що є зараз у владі.
    І він поганий для влади. А наш меркернес, якого ми знаємо як облупленого, мовчить і слова ніде не скаже. Знаючи його шахрайську суть як можна вірити, що він не краде? Звичайно наживається, і в Києві це знають.
    Але він буде нашим мером до самих своїх пишних похорон, от побачите. А мера Конотопа знайдуть як зняти. Скоріш за все - в цугундер, і все з ним.

17. Capitoshechka

На сьогоднішній день більша половина країни цього не боїться і каже про це прямо і посилаючи владу на хер прямим текстом (мерів, губернаторів, міністрів разом з президентом)

18. Silver bullet

Посилати можна, якщо ти або депутат з недоторканістю, або ж не знаходишся в вертикалі влади. А мер якраз знаходиться, і може стати персоною нон грата дуже швидко. Он як Садового повозили обличчям по сміттю.
    І ще знаходились такі, що казали, буцімто він сам такого бажав, бо не будував сміттєзвалище чи завод, чи що там він не робив.

19. Capitoshechka

Для того, щоб щось згадати, треба один дуже важливий нюанс - треба це саме "щось" ЗНАТИ. Одна справа, коли людина щось знала, але внаслідок певних обставин це забула. А в ситуації з нашим сраним патріотом працює інший варіант: "не знав-не знав, та ще й забув". Мені наш мер нагадує героїв фільму "Холодне літо 53-го". Пам’ятаєте, як один з зеків почав бити чоловіка (політичного зека) зі словами "Родіну нє любішь, да?" Виставляючи себе таким всім правильним, начеб-то він ту саму родіну любить. От приблизно і мер наш такий самий: він намагається перед всіма випендриться і показати який він правильний, який він щирий патріот, який він послідовник Степана Бандери. Що він бере з цієї людини приклад, що ця людина для нього є ідеалом, як він сам сказав в інтерв’ю...А виявляється, що він не знає про Бандеру елементарного. В мене це в голові не вкладається, наприклад, як таке може бути. Як можна брати приклад з того, про кого ти нічого не знаєш? Це треба бути останнім дебілом... Верхівкою його показушної патріотичності стало те, що свого часу він кілька разів їздив до м.Батурин (близько 30 км від Конотопа) на трасу Київ-Москва і зупиняв там москальські фури. Тіпа "ай-ай-ай, пішли нахер з України...". Але при цьому, меру абсолютно ПОХЕРУ, що напротязі останніх років з КОНОТОПСЬКОГО заводу до кацапстану ПО ПІДРОБНИМ ДОКУМЕНТАМ вивозиться продукція ПОДВІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ (яка йде на деякі види військової техніки, між іншим), вивіз якої ЗА-БО-РО-НЕ-НИЙ відповідно до чинного законодавства. Про це я вже тут на форумі писав неодноразово. Але меру похеру, що в нього відбувається в ЙОГО місті. Він якогось біса по3,14здував до Батурина. Хто ти там такий? Хто тебе туди гукав? Тебе де мером обрали - в Батурині? Ти в себе під носом он фури зупиняй і покажи на ділі який ти патріот. І для цього не треба нікуди їхати за 30 км. Від міської ради до заводу 10-15 хвилин їзди...
    Тобто, коли ти "ніхто", звуть тебе "ніяк" і тобі втрачати нема чого. Тобто, це більша частина населення країни. Десь тут не так давно гуляв ролик, коли у людей на вулиці запитували з чим в них асоціюється слово "рошен"... Дивилися? Бачили, якими "добрими" словами там нашого през гандона згадували? Якщо мер (неважливо якого міста), на відміну від більшої частини населення країни боїться послати владу, особливо коли вона цього заслуговує, то він не мер, а останнє лайно, яке вчепилося за крісло як воша за кожух.

Останнє редагування: 26 гру 2017
  20. Silver bullet

Я сказала, що мала сказати.
    Дуже сперечатися не можу, бо це ваш мер. Хоча, може, ви щось не розумієте? Може, це не мерського рівня справа - ота торгівля?Може і з-за тої торгівлі він і виступає проти влади олігархату?
    В нашому місті є мер-лайно, яке і вчепилося, і добре пристосувалося, і сам багатіє і дає добрий вигляд міста за кошт інших. Ваш мер не сидів? А наш ще й відсидів. По веселій статті: шахрайство. Солодка парочка з Допкіним, герої матерного роліку.
    Так що дивіться.
    В Одеси теж мер подібна нашій мерзота. І теж для влади такий як треба.

Останнє редагування: 26 гру 2017
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)