ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Так, а де там критика? Вдень не було часу переглядати, а зараз подивилася. То там немає критики, там лише виступи та інтерв'ю президента!
    Так хіба це нормально, що порошенко до того допрезидентився, що СОРОМНО слухати його власні слова?!
    Це як, нормально, що інтерв'ю президента вважають за критику президента?! :facepalm:

Я коли увімкнула це відео, моя мала зазирнула на монітор із цікавості. А ось на цьому місці (з 3:27) вона засміялася, відвернулася і пішла собі робити далі свої справи.

Я запитала, що її розсмішило і ДИТИНА!!! сказала: "АКТОР ПОГАНИЙ"
    Не буду коментувати далі, бо знову хтось образиться, як ображається порошенко коли його запитують про його ж обіцянки...
    Та я ще раз переконалася, що очищення моєї Батьківщини вже не за горами, бо вузьколобого совка усе менше, а проникливі діти усе доросліші.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От бачите, фальш Порошенка бачать усі - навіть діти. А що казати про західних партнерів...От де брати таких президентів, щоб любили і дивитись на нього, і слухати, і вірили б йому, і пишались ним?
    Хай вже закінчує свою кар'єру та летить в Іспанію жити на тій своїй фазенді.
    Я не дуже від нього багато очікувала, його добре узнали ще при Ющенко, але ж треба враховувати час, коли він заступав на посаду. Здавалось, що він має великий досвід та більш прогнозований з усіх, і дійсно за один тур виберемо.
    Все, свою роль він відіграв. Не дуже вдало, але хоч не здав ворогові і не дав загинути ще більше, ніж загинуло. Скажемо прямо, що могло загинути значно більше, коли ми були слабкі - якби не мінські угоди, якими йому докоряють. Тепер би вивернутися з цих угод...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Latana Royal

Є такі, просто нам ніде їх побачити, бо не лізуть піаритись.
    Мені мер Конотопу дуже імпонує за конструктивність і щирість. Без пихатості, без чванства - отакі люди нам зараз потрібні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Latana Royal

А шо генна інженерія - людей вже клонують? Давайте обговоримо тему клонування Семеніхіна, доки @Capitoshechka спить :mocking:

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

3,14здіти - не мішки ворочати. Отак і наш мер...
    Одна справа спостерігати за мером з Конотопа з відстані, а інша - коли ти живеш в цьому місті. Мудак він такий самий, як і Вальцман і решта отих уйобків київських. Звичайнісенький мудозвон. І його інтерв’ю у Скрипіна в черговий раз довело те, що я казав завжди про нього...
    я ніколи не сплю)))

Останнє редагування: 26 гру 2017
    • Смішно Смішно x 1
  6. Latana Royal

Поки що одні емоції. Аргументуйте переконливою конкретикою?
    Там, в інтерв'ю, було одне питання, яке, здавалося, повинно було підірвати авторитет. Але він досить спокійно і логічно усе пояснив.

7. Capitoshechka

Для мене це пояснює зовсім інше.

8. Latana Royal

Ну то поясніть і нам? Бо таке враження, що він Вам наступив на улюблену мозолю :pardon:
    Що не так робить Семеніхін в Конотопі?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво скільки тижнів ще потрібно щоб Саакашвілі опинився в вашому рейтингу разом з
    :mocking:

10. Capitoshechka

А я за нього ніколи особливо дупу і не рвав

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

О це правельно. Для мене особисто Савченко стала останньою каплею щоб переконатись що "не сотвори собі кумита" дуже хороша заповідь. Особливо в Україні.

12. Capitoshechka

в інтерв’ю у Скрипіна все видно як на долоні - без пояснень

13. Latana Royal

Ви це вже казали, я попросила конкретизувати, а Ви знову воду в ступі товчете.
    В інтерв'ю у Ступіна Семеніхін виглядав (в усіх сенсах) досить гідно.

14. Capitoshechka

Коли людина на кожному кутку кричить, що вона є націонал-соціалістом, патріотом, прихильником Степана Бандери, носиться з цим Бандерою як дурень із писаною торбою, але при цьому не знає дату народження Бандери, то про таку людину мона сказати лише одне - 3,14ЗДОБОЛ.

P.S. Я, наприклад, це знав, хоча і не є таким ярим патріотом, яким себе кругом виставляє наш мер. В мене портрет Бандери ніде не вісить, але його дату народження я знаю. В мене ця дата асоціюється з деякими моментами в житті нашої країни. Але найголовніше те, що я її знаю. А наш сраний патріот не знає. Тому я завжди казав і кажу: з нашого мера такий самий патріот-бандерівець, як з мене ярий лєнінєц. Для того, щоб це підтвердити, достатньо нашому меру задати декілька елементарних запитань з життя Степана Бандери і він знову зяде на сраку і включить дурня

Останнє редагування: 26 гру 2017
  15. Latana Royal

Ви весь час пишите це слово неправИльно. Навіть коли @medwedo berlogsoni якось процитувавши виправив - Ви того не помітили. Та мене не так дивуєте Ви, як те, що товариш @iso, який дуже пильний до чужих помилок (і у листі грузинського президента, і мені кілька разів зауваження надсилав) досі не навчив Вас, соратника і однодумця, правильно писати слово "правИльно".
    Якось це, не побоюся цього слова, неправильно, не по-товаріщєскі :)))

16. Latana Royal

Знати дату народження Бандери - це круто, мабуть. Але, вибачте, яка нам усім із того користь? :dntknw:
    Це якийсь формалізм. Так само, як усі повинні були знати день народження дєдушки Лєніна. :suicide:
    Якщо це й усі претензії до Семеніхіна, то я в ньому не помилилася. Нехай ніколи не знає і навіть не святкує :crazy: день народження Бандери, а продовжує РОБИТИ те, що робить і як робить. Народ йому це вибачить, я впевнена. Ну, окрім десятка якихось беззмістовних фанатиків.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Capitoshechka

от якраз найцікавіше те, що він його святкує. І акцентує на цьому увагу.
    А вам відомо що він робить, і ЯК РОБИТЬ? Ви впевнені в тому, що те, що він розповідає на камеру, відповідає дійсності?

18. Latana Royal

Чим же Савченко Вас зачарувала? Невже тиканням факів у камері на камеру?

19. Latana Royal

Він перелічував досягнення міста за своє мерство, там же, в інтерв'ю.
    Ви, вочевидь, щось хочете заперечити, але окрім незнання дати народження Бандери - нічого суттєвого.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ще скажіть шо то було не круто...Хто ж знав що (скоріш за все) нічого їй за то не грозило.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)