ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та я вже кілька разів говорив - з методички ;)

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Боюсь що в методичці не може бути таких тупих проколів, скоріше на сайтах і групах де ви спілкуєтесь завелись "союзники" з за парЄбріка.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Навіть якщо Фаріон скаже, що два додати два буде чотири, я погоджуся.
    Важливо не хто сказав, а що сказали.
    Так, для прикладу, коли я віруючій людині кажу, що товстий піп, що не дотримується посту, а жере скоромне в піст, щось говорить із Біблії, як йому можна вірити, мені резонно говорять, що є Боже слово, а хто його говорить - не важливо. І з цим не можна не погодитися. Інша справа, що я мало вірю тим деяким небилицям із Біблії.

• Подобається Подобається x 2
  4. ІгорМ

@Hyligan, ви великий фантазьор :)

5. medwedo berlogsoni

@Hyligan, я Вас поважаю за серйозне ставлення до вивчення англійської, але істина дорожче. (Колись про це казав Платонів товариш. Я, правда, не знаю нічого ні про Платона, ні про його друзів).

Так от, запитаннями "Звідки взяв?" Ви нагадуєте мені про один із монологів Жванецького. "Что может сказать об искусстве Герберта фон Карояна хромой?"
    В дискусіях важливіше не те, звідки взяв, а про що йде мова.
    Звичайно, до інформації з ворожого боку потрібно ставитися прискіпливіше, оскільки може мати місце відверта брехня, або перекручення. Але якщо ворожий бік навів факт, і це дійсно факт, то чому ми не повинні взяти до відома той факт?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

@medwedo berlogsoni
    @ІгорМ
    Як ви думаєте, для чого сепарські канали розповсюджують такі"правдиві" відео? Невже боряться за демократію в Україні?

7. ІгорМ

Між іншим, @Hyligan, якраз ви і просуваєте всяку фігню на форумі :)
    Хто тут ще постив такі"правдиві" відео крім вас?
    Так що не корчіть з себе е-е-е... во! незайману ;)

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прекрасна маніпуляція. Браво.

9. ІгорМ

Ну а як ви думали? Я стараюсь :)

10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ви зараз займаєтесь підміною понять. Не знаю, чи свідомо, чи по дурості, але факт.
    Хунтою братські народи називали тих, хто повстав проти злочинного режиму Януковича, а це були ми з вами, і ніяк не олігарх порошенко. Порошенко примазався і всі це розуміли. Ми дозволили йому те зробити, як аванс народної довіри. Порошенко не виправдав довіри, навіть не збирався. Достатньо пригадати усі його роздратування на "незручні" питання. А "спеціальні" журналісти - чого тільки варті! А тепер він відкрито демонструє готовність триматися за корито за будь яку ціну. Режим мовчання офіційних смі на те що відбувається, звільнення журналістки, що обмовилася за "добро" президента в офшорах, маніпуляції зі сміховинними звинуваченнями до всіх, хто посмів підняти голову проти корупції і багато іншого - тому є підтвердженням. Шкода, що Ви того не бачите.
    Мені лише цікаво, як Ви сам собі пояснюєте усе, що відбувається? Невже не засмучує, що жоден сєпар, жоден друг путіна не був позбавлений громадянства? Невже "Порошенко - наш президент всесвіту" - це і Ваш девіз? :)))

Останнє редагування: 25 гру 2017
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вам так скажу, якщо ти думаєш що знайшов в сраці мед, будь обережний, скоріш за все то не мед :)))

• Подобається Подобається x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

@Hyligan це теж з сепарского сайта?

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Важко сказати, там всього 3 відео :dntknw:

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:)))
    А президент чий?

16. medwedo berlogsoni

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

судячи по тому, що він витворя - москальський засланий козачок. Курва він, коротше кажучи...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

Та я вам з десяток запощу таких і всі будуть з українських джерел ,і що вони теж сепарські бо вони пєцю чиколядового критикують?

19. prius

prius Well-Known Member

А ви не бачите там житомірське лого?

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хто більший патріот - за це щоєсили змагаються під куполом наші мільйонери. Нам, мабуть, вже і не треба.
    Я думаю, що патріотизм (у його звичайному розумінні) догматичний і не терпить критичного відношення ні до історії, ні до політичних питань. Любов до Батьківщини - це коли я хочу бачити свою Батьківщину кращою у світі країною для життя, що не заважає мені бачити нинішні недоліки держави і тим більш тих, хто єю керує і казати про них все, що я думаю, і боротися з ними по змозі (при цьому звичайно ж посилаючи у відомому напрямі ненависників і ворогів моєї Батьківщини, що хулять її неконструктивно і безперестанку).
    Що ж до національного питання - мені він завжди був глибоко байдужий. Мені абсолютно плювати на те, що Порошенко єврей, а Саакашвілі грузин, для мене головне - чи вважає людина себе громадянином України і чи веде він себе хоч приблизно як громадянин, який точно виборює її краще майбутнє.

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)