ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бачу в васильцманутих пукани запалали з новою силою. Значить все йде як треба.:)))

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Країно треба не керувати, а не заважати їй жити. За Законом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

не знаю.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це точно.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане президенте, російське телебачення потихеньку переїхало в Київ

Анатолій Говорадло
    Поки Україна воює з Росією на Донбасі, російське телебачення потихеньку переїхало в Київ, разом зі своїми ведучими, зі своїми совковими піснями, які вони переспівують для нас кожен рік, для нації у якої найбільше в світі мелодійних пісень.

Цим самим вони намірено принижують наше почуття гідності! Що це за країна, де корінна нація відчуває себе приниженою, де ти не можеш почути своє рідне, а замість цього чуєш аканьє рязанскіх і псковскіх парнєй з телерадіоефіру!

Пане президенте! Ви зобов'язані гарантувати наші конституційні права, а не можете ідіть...

Ми не будемо бідними родичами в своїй країні! В першу чергу на таку ситуацію повинна реагувати інтелегенція, досить бути беззубими і толерантними, заради наших дітей, у яких п'ята колона забирає будь-яку перcпективу! Я думаю, що цим "митцям" в кокошніках більше пасували би бані і борделі Подмосков'я і окрєсностєй!

Озирніться навколо-неуки!

В світі існує стільки красивої і талановитої музики, а ви знову заганяєте нас, прикриваючись яскравими картинками, у стойло свого примітивного несмаку!

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 2
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2016-1-1_23-1-36.png
    Я розумію, що "осуждать Пастернака" не читаючи його - большевіцкий стиль.
    Але я вчора вночі пересвідчився в правоті отих слів
    .
    Найбільшим українцем за ніч на 75-ти каналах виявився Поплавський.
    Всяка звиздота піяла нелюдськими голосами і незрозумілими мовами.
    Але вальцманоїдам хоч плюй, хоч щчи в очі...

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Pedro

Миху, я вам продовжую дивуватись. Подивіться, з ким ви водите компанію. З тупим, неграмотним бомжом-бидлиною.
    Я не дивився "українського" ТБ на Новий рік. Автор допису видно має рацію, раз так пише. Замість наслідувати психічно хворого бидляка, поясніть в чому автор неправий.

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви читайте що я пишу (сторінку назад), тоді перестаните дивуватися.

Хто це????

9. Pedro

Миху, за те прокляте "українське" ТБ хіба що лінивий не говорить. То хто має зупиняту тупу руску попсу чи з дозволу сказати рускі фільми? Вже ж і Мінстець більше року працює. Розумієте, кацапи знають, що їхня музика, їхня культура навіть в підметки українській не годиться. Тому і мордували українських композиторів, поетів, музикантів. То чому ж в Україні цього не розуміють?
    А щодо бомжа, то він на ЛФ в однині. Щодо тупості, то мабуть найтупіший за всю історію ЛФ.:)))

• Смішно Смішно x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

от ви написали про російських артистів, мов їдуть до Києва. Стаття розлога, велика, а де прізвища? Жодного. Просто бла-бла і все.

Друге. Як бути з російськими артистами, якщо вони гонимі Путіним і підтримують Україну? Гнати в шию? Почніть у себе з Ромки Абрамовича, а ми подивимося.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не знаю хто то.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

війна йде, а вам розваги подавай, от люде!

13. Pedro

Миху, це не я писав, а добродій Анатолій Говорадло. І наскільки я зрозумів, він писав не про російських артистів яких ганяє Путін, а про какофонію на укр ТБ, яка складається з отої рускої попси. Що, очевидно, мало місце в новорічну ніч. І, впевнений, (це я вже від себе) знову крутили "з льохкім парам". До речі, я так і його не бачив. І не хочу бачити.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

заборонили той фільм. Причина: артистка з того фільму підтримує Путіна, а у фільмі має роль на 2 хв.:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас все знайдеться той, кому все зле. Доля...

16. Pedro

Не думаю, що ви є великим увєльбіцєлєм тої рускої попси на ТБ. Її давно треба гнати втри шиї. Правда, спочатку її треба вигнати з львівських маршруток. А також з галицьких весіль...:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То напиши Вальцману шоб цим занявся.

• Тупо Тупо x 1
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джекі, як там стіна будуєсі? Вроді, "Європейський Вал" називатися мала?!

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За безвізовий режим вже не питаєшся? Шось відчуваєш дупов?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)