ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:)))
    Коли людина не здатна на власні досягнення, вона носиться із тим, що від неї не залежить - походженням.
    Святе у Вас терпіння! Та чи дойдуть до хронічного дурня слова здорового глузду? :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І та сюди ж...носиться перед галицькими українцями своїм розумом Юдифі!
    Єврейським грузином? Шо ви такоє гаваритє,Медведьо...з вас вже пре та манія,розум і революційний порив нового московського маньяка грузинського походження з берегів Гудзона,чи шо?
    Та то вообще паранойя...Найвумніший ваш Генеральний прокурор Луценко та не знає що робити вже...Бойківський бізнесмен Мих,тіко посміхається!
    Та ну вас...пудруйте мозок тим всім,що від Дону по Збруч ,а не нам галичанам,як ви мовите білим хорватам! Комедіянти з ВР!
    Давайте,давайте! :haha:
    :bye2:
    0113B176-947A-4FBA-9C1D-A216DA7DD5F0.jpeg

Нещасному засвоювачу English,Polish and Turkish languages.

A006C501-2A66-4D04-AFF2-C21DE56547D2.jpeg

Останнє редагування: 21 лис 2017
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Юрко НОТОЦО, не звертайте уваги, там клінічний випадок - кобіта не пам"ятає, коли останній раз грана. Так шо "називаєсі тєжко..."

• Тупо Тупо x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Юрко НОТОЦО, а Ви тоже тєжко працювалисьти? Роялю попереду себе носилисьти, на ходу граючи?
    Чому Ви зі своїми зніженими пальчиками примазуєтесь до тих, у кого пальці з дитинства у мозолях?

5. medwedo berlogsoni

Прошу пана, може то якось пов"язано з дією катренів?

6. Юрко НОТОЦО

Так,абсолютно вірне Ваше може пане Берлогсоні Тель-Авівський!:mocking:

Катрен про новий мітинг

Хворобливі розтринділись
    і на мітинг забарились
    до Михася Сакашвіля,
    але в них є ще неділя...
    тиждень цілий на лапшу,
    ціхо ша,й ні шу-шу-шу,
    що там буде? й як буде?...
    та й Куди нас й Хто веде!

2BF328A5-3282-4087-ACF7-F60967087A65.jpeg

• Тупо Тупо x 2
  7. Юрко НОТОЦО

До Порошенка,яко Президента і Ко.і без Миха в народу є сотні запитань,які задаватимуть перед Судом Справедливості,трибуналом,чи після імпічменту...а не на вуличному мітингу!
    Мітингові хитрощі ні до чого.
    Тут все ясно,Що і Кого нині турбує і тут Америку нема чого відкривати!
    Катрен про суд

Все повинно бути чесно,
    по-закону бойких бойків
    й без підспівувань Москви,
    та й з ЄСу зойків!
    Суд так суд...і каторга,
    якщо заслужили -
    посіпаки корумпційні...
    або ж до могили! :hi:

D25B74EB-B554-408C-BA2E-076556712A5C.jpeg

8. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  9. ІгорМ

upload_2017-11-23_11-12-22.png
    Ну і чого розтупилися і розскаржилися? :)
    Може ви не пам"ятаєте, але я колись таки задавав це питання. І на нього не могли відповісти. Так що все по чесному ;)
    /до речі, тоді ніхто не скаржився :)/

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Latana Royal

Мамі власній задайте те питання. Може, хоч із запізненням, але навчить чомусь корисному.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Ото ж Ігоре,вірно вами сказано!
    Про мораль і національну гордість українців ці «розтуплені» розмовляти не хочуть...не бажають! І нехай...нехай,не беріть си то до голови!Таких «розумних»,якими все «схвачено» і в ВР,і на Майдані,і на кордоні,і в Європі/гАмериці і по газетах-форумах-ТВ в такій нинішній Вкраїні стало дуже багато...забагато вірніше їх стало! Появилась самовпевненість і манія,як оце в поляків в останній час!
    Про це і йдуть нинішні дії-розмови!
    А ще і не те буде!
    Сміймося з такої притупленої мудрості!:hi:
    Катрен про най- найрозумніших

Найрозумніші в-світі,це гебреї,
    зумівші світу очка запудрить...
    ну,а за ними йдуть армянє,
    то знацця «так тому и быть»?
    А далі...далі пішли греки,
    уміючі дурить в кредит,
    та всякі англіки і пшеки,
    ну й руский всім,щось теж триндить!
    І-і-і...наостанок парочка грузинів,
    що заспівали «Суліко»,
    про те що Тьотя-Україна
    й їм пирсне в-писок молоком! :)))

1E72CC5F-A1D7-4EC8-B653-E5793CC0605E.jpeg

PS. Ігорку,з кобітами-мегєрами не дискутуймо за-дужо,бо яя відірвуть!:mocking:

7F7A2167-0A15-4644-8D18-108D4E25E680.jpeg

Останнє редагування: 23 лис 2017
    • Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

Ганна Соломатіна додала 3 нові світлини.
    6 год ·
    Якщо у когось ще є сумніви щодо існування куратора за НАЗК в Адміністрації Президента або сподівання, що СБУ забезпечить неупереджений розгляд справи за заявою викривачів з НАЗК, почитайте фрагменти моєї переписки у WhatsApp з Олексієм Горащенковим. І так, я боюся за своє життя і здоров'я. Особливо після нападу на Ларису Гольник. Утім краще я опублікую це зараз, ніж буду чекати, поки до мене прийдуть "ввічливі люди" з департаменту К. Ніхто не зацікавлений це розслідувати, нехай хоч громадськість знає, що відбувається. Нижче фрагмент переписки з паном Горащенковим про моє звільнення.

View: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1991873904429864&id=100008218202309&pnref=story

13. ІгорМ

Євген Шевченко
    10 год ·
    На думку українців Семен #Семенченко створив легендарний добровольчий батальйон «Донбас» й загалом усі добровольці є героями Війни за незалежність. І доки ми були на фронті, доки ми воювали та вмирали, то #Порошенко, #Аваков і #Луценко думали так само, бо ж ми не заважали їм грабувати державу.

Коли ж ми повернулися і почали наводити лад в країні, руйнувати аморальну торгівлю із окупантами, захищати громадян від свавілля рейдерів, знищувати корупційні схеми можновладців та вимагати створення незалежного Антикорупційного суду, то дуже швидко з героїв перетворилися на НЗФ - незаконне збройне формування.

Петро Порошенко

19 серпня 2014 р. ·
    Щойно говорив з Семен Семенченко. Його мужність, командирська витримка і сила духу – приклад для всіх. Пройшло лише кілька годин після операції, а він вже говорить про те, що готовий боронити Україну від ворогів!

Пишаюсь Семеном та хлопцями з його батальйону «Донбас», вони справжні герої!

Слава Україні!

Семен Семенченко Спасибо за добрые слова про бойцов Донбасса. Украину- не подведем

14. manur

manur Well-Known Member

Але, як гарно вміє ПОП в кінці кожної промови казати : "І, Слава Україні!!!".

Тільки за це частина електорату його готова любити і голосувати за нього.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Він вміє показати, що робиться. Носиться по країні, славоукраїнить і ріже червоні стрічки на школах.
    Але те, що не робиться, добре видно по зубожінню населення. Тому ніхто його любити не буде. Бо до такої ями дійшло, що підняття зарплат і пенсій, які робляться, - як капля в море. Ціна на сало більше 100 грн за кг. Це була їжа для бідних, вже для багатих.
    А ЖКХ знову лякає абонентськими платами на воду та опалення. Дістали, суки. Ми живемо півроку в заміському домі і платимо за газ за 4 людини в місті, де не буваємо. То нікого не хвилює. Лічильник дорогий, хай так. Але ще якісь абонплати платити цілий рік, це вже занадто. Це ж олігархи не можуть свої статки обмежити, а нас можна обмежувати. Та хіба тільки ЖКХ.
    Піти зробити томографію - це 2тис200 віддати...Хто буде стежити за тим, що робиться за стінами КМ?

Останнє редагування: 26 лис 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. ІгорМ

17. medwedo berlogsoni

Щось стріму немає.
    Порошенко повинен розуміти, що є дуже багато людей, які набагато зліші на нього, ніж колишні противники Януковича.
    Наприклад, я ніколи за Януковича не голосував, знав, що він - гопник і шапкокрад, гопником залишився і тоді, коли був "прємьєром-профффесором", і тоді, коли його поставили президентом.
    Такі як я спокійно чекали, поки він відсидить свій президентський термін, щоб згодоб обрати щось краще.
    А за Порошенка і я і більша половина дорослих українців голосували, бо вважали його більш-менш порядною людиною. Яка підніме Україну, наведе деякий лад. (Те, що було ним обіцяно).
    І тепер я відчуваю, як Порошенко зі своєю гоп-компанією плюнув у мою душу, у душу мільйонів людей. Оті всі Гройсмани, Труханови, Кононенки, які продовжують грабувати державу.
    Луценко, якого колись у картузику били менти за кучмугеть, який відсидів у каталажці, якому вірили багато людей, що він хоч і без юросвіти, але порядний, і той зкур зіпсувався. Одна його мадама в лабутенах у ВР раді чого лише варта.

Я вже людина у літах, а є ж багато тридцятирічних, сорокарічних, які також себе відчувають підло обманутими, і то вже не студенти з їх "хто не скаче, той москаль", а люди, що нюхнули пороху у окопах, люди, які добровольцями пішли на Схід у кросовках, мучилися від грибка ніг, від простуд і болячок, які залишилися живими під мінами і кулями.

Невже Порошенко думає, що таких людей можна залякати арештами кількох людей, в тому числі - свого головного ворога Саакашвілі?
    Взагалі, що він собі думає?
    Десять-двадцять тисяч хлопців візьмуть його резиденцію на раз. Ішли чотири роки тому з дерев"яними щитами і в будівельких шоломах під пулі снайперів.
    І зараз підуть на всіх тих космонавтів, що захищають адмінстрацію, тільки дещо краще вже будуть екіповані. І шоломи кевларові, і бронежилети, і в руках уже не металеві прутики.
    І ті, що захищатимуть Порошенка, розумітимуть, що мають справу не з субтильними романтичними першокурсниками.

• Подобається Подобається x 3
  18. ІгорМ

Останнє редагування: 29 лис 2017
  19. medwedo berlogsoni

Укрнет про це повідомляє, Громадське дає репортаж.

Хочу ще доповнити от що.
    М.Вєллєр - великий майстер слова і він колись розповідав, чим натовп відрізняється від просто групи людей. Він сам колись в молодості ходив з такими як сам битися з сусіднім двором. І описує свої тодішні відчуття. Коли ти не один, а поряд з тобою десятки чи сотні таких самих, то уже не існує індивідууму, а є цілісний організм натовпу.
    І цей натовп здатен на те, на що окремо кожен не був би здатен.
    І якщо у нашому випадку подібний організм піде на штурм Адміністрації чи Ради, то мало не здасться.
    Досить малої іскри, і кожен уже перестає бути собою, а стає клітиною цього організму.
    Кожна "клітина" вже перестає боятися за себе. Себе починає захищати цей організм, інколи втрачаючи "клітини". Саме так народи піднімалися на боротьбу з ворогом.
    Я, звичайно, не можу все це описати так, як Вєллєр, але, думаю, зрозуміло, про що я.

Порошенко досиджує на троні останні дні. Цікаво, куди чкурне? Не в Ростов, сподіваюсь.

• Подобається Подобається x 2
  20. Latana Royal

Що він хитріший за Януковича

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)