ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так про що й мова. Але, як кажуть у народі: "Куди кінь копитом, туди й жаба лапою". Порошенкові чомусь саме стосовно відсутності антикорупційного суду захотілося рівнятися на Європу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якщо ви вважаєте, що наші урядовці вищого рангу не балаболи, то вибачте...
    Вірити словам цих виродків - це не поважати себе. Тому срати я хотів на них і на їхнє ставлення до цієї прошмандовки, з великої дзвіниці.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я нікого не закликаю вірити словам цих виродків.
    Я запитав вас, чи ви маєте якісь матеріали, де урядовці вищого рангу говорять подібне на Юлю.

4. Capitoshechka

Але сам вірю... Ага?

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Як собі хочу ;) :)

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Юля з цього кола (чи кодла?), це так.
    Але треба визнати, що Юля трудоголик і добрий "кризис-менеджер". Цього від неї не відняти.
    Ще один момент. Вона більш ніж гроши цінить владу. Вона амбітна і дуже хоче зайняти своє місце в історії - хоче бути реформаторкою як, наприклад, залізна Маргарет. При цьому її популістичні звички, а також мстивість хто зна до чого могуть привести.
    Але може зіграти і якусь добру роль - на цьому відрізку часу. Хто зна.

Мені здається на місті президента зараз доречна військова людина. Гриценко.
    А її можна спробувати в ролі прем'єра, ще раз. Але щоб було президентсько-парламентське правління. Щоб президент знімав прем'єра, якщо він заграється.:)))

7. tea man

tea man 茶人

8. medwedo berlogsoni

Не приведи Господи. Лише директором на якесь велике державне підприємство, максимум. Хай собі там Вонапрацює.

Така ж дурна у державній економічній політиці, як і Гройсман.

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не знаю, як вона вже там вдарила. Може закривалися ті, що й на каву собі не заробляли, бо зарплатня найманого вантажника на базарі була більша, і місяцями показували безприбутковість. Але точно не закривалися так, як при Януковичі.

10. medwedo berlogsoni

По тих тоже. Але вона одним махом вдарила і по тих, хто заробляв чесно.

11. Latana Royal

Це без урахування витрат. Я про цих і кажу. Що це за підприємці, що гроші не заробляє? В мене, найманого робітника, зарплатня на той час була 5000.
    Таких підприємців у нас наплодилося така дурна кількість, а від них податків з гулькин ніс, не покривали навіть папір, що на них витрачали в податковій, та зарплатню із бюджету інспектору.
    Та ну... це не так. Договір, складений із постачальником послуг лише регламентує фактичні взаємовідносини двох сторін, коли вони відбуваються. Але ж ніяк не обмежують і не зобов'язують сторони користуватися послугами лише одного контрагента. Тільки якщо це не тендерні довгострокові зобов'язання, а мова тут точно не про них.
    Тому, власник вантажівки якщо і губив клієнта, то точно не через те, що договір на місяць складено, а через конкуренцію, через те, що змінився начальник і привів свою людину, бо йому не заважить те зробити існуючий договір.
    Це природний відбір у бізнесі, так завжди: якщо власник вантажівки задовільняється 5 тисячами, то його обов'язково поглине той, хто здатний об'єднати кілька таких пасивних власників і захватити більший сегмент ринку.

12. Silver bullet

Я в нюансах приватних підпрємств розбираюся так собі, але пам'ятаю як Олександра Кужіль, яка перейшла з ПР, від середнього бізнесу, співала великі дифирамби Юлі, яка не шкодувала часу на те, щоб зустрічатися з приватними підприємцями і дослуховуватися до їх проблем. Великому бізнесу у нас завжди було непогано - вони однією ногою свої питання вирішували прямо в Раді та міністрерствах, а з середнього і малого драли шкуру. А Юля щось таки змінювала.
    Бізнес повинен мати чітки та не складні правила, по яким жити, і правила ці не мусять його робити задарма. Ясно, що всі не будуть задоволені ніколи. Є більш успішні, є менш.
    У нас цих Податкових кодексів написано три чи чотири, але ж запроваджувати круті зміни всі бояться. Потроху відпускають віжки, щоб дуже не потривожити олігархів, бо "в них багато людей працює"..

13. medwedo berlogsoni

Так, але наступного року, а не наступного місяця.

Але основний фактор не на користь юліного керівництва - свої укази вона відмінювала через кілька місяців через їх недолугість. Кажу Вам, як людина, яка ті викрутаси відчула на власній шкірі (і кишені).

ЗІ І давайте тут не будемо про Юлю, бо ще Порошенко образиться.:)

Останнє редагування: 9 лис 2017
  14. Latana Royal

15. Silver bullet

Про Порошенка вже настобридло. Зараз його ім'я тасують у зв'язку з виведенням грошей в офшори, яка ганьба. Не нажреться ніяк, навіть така посада і такий важкий час не зупиняють. Моралі нуль, нічого не стидно - стидно тільки не мати мільярдів.

Останнє редагування: 9 лис 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

Мабуть, уже всі помітили, що я інколи люблю наводити аналогії. Так от, у нашого Порошенка психологія Шури Балаганова.
    Всі пам"ятають останню зустріч Бендера з Балагановим.
    Бендер дав Шурі 50 тисяч, а той після цього у трамваї вкрав сумочку з одним рублем.
    Будь яка адекватна людина, будучи мільярдером, сказала б, ну, поки що хватить. Передала б свої фірми дійсно у сліпий траст і зайнялася б державою. Але йому ще треба, ще "на огірочки".

17. Capitoshechka

Категорично не погоджуюся. Максимум, що можна дозволити - свиней пасти. І то - під великим питанням

18. Silver bullet

А що там було? 2010 - це вже був Янукович з прем'єром Азаровим.
    Бюджет же приймає не особисто прем'єр? До того ж у Юлі не було більшості в парламенті.

19. Capitoshechka

Дідька лисого...
    Йуля була прем’єром з 18.12.2007 по 11.03.2010. А бюджет на 2010 рік прийняли аж у квітні 2010!!!! А приймати його треба було, як мінімум, на 4 місяці раніше
    Проблеми індіанців шерифа не бентежать. Вона повинна була лягти кістками, зробити все, що завгодно: половину ради перевішати, іншу - перестріляти, геніталії їм повставляти в двері, АЛЕ ЩОБ БЮДЖЕТ БУВ ПРИЙНЯТИЙ ВЧАСНО!!!

20. Silver bullet

Так бюджет приймали вже риги? :)))То наслідки для бізнесу утворили вони?
    То їхні фракції й тягнули гуму, не приймаючи бюжет.
    Юля, як та невістка, завжди всиралася, це ж ясно.
    Яйця треба було Ющенко зажимати та противсіхам - це було б більш дієво.
    А втім - що ми можемо знати? Крім того, що Янукоовоча прибрати без кривавої лазні не вийшло би.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)