ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Ось як виглядають маніпуляції....
    Якомусь журналюзі сказали написати таке
    Діло в тому що був там особисто і вів перемовини з ВВешниками.
    Було два накази один офіційний -рухатись на Київ. Другий неофіційний - зробити все щоб люди помішали виїхати ВВешникам за ворота. Нижчі офіцери переоділись в цивільне вийшли і дали нам інструкцію що зробити щоб вони не могли виїхати.... От такий був театр. Правда потім пару придурків розпалили вогень під високою сосною щоб погрітись... вогонь перекинувся на сосну о потім на прохідну КПП і зачіпив пару кімнат адмінбудівлі. Приїхали пожарники і погасили.... А ТВ подавали страшнющу картинку, що у Львові палять ВВешників
    Можу офіційно заявити - як би ВВешники хотіли виїхати вони б віїхали і тих пару сотень людей не змогли б їм помішати.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, якщо би вам за кожне слово прийшлось відповісти, ви б обанкротилися.

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Нам колись прийдеться відповісти за кожне слово, Миху. І за кожний вчинок. В тому числі за підтримку ошустів лише за те, що якась там кісточка впала нам з їхнього стола. Наперед знаючи, що ми лицемірим.
    А в моєму дописі, точніше репості про генерала Аллєспєрдова мене цікавило лише одне питання. Згідно перепису, в Україні проживає 80% українців. А хто керує Україною? Я вже не кажу про трьох неукраїнців на найважливіших позиціях. Я про тих, кого вони призначили. Ложкін, Шокін, Клімкін, Гонтарєва, Аваков. Тепер Аллєспєрдов. Невже немає бодай одного голопупенка чи кривоносенка? Чи ми такі вже дурні, що дозволяємо чужинцям повністю керувати нашими долями???

• Тупо Тупо x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вальцман, Гройсман, Бакай... G2. :)))

• Тупо Тупо x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, одне запитання: чому ви про це не говорили, коли Янукович був при владі? Чому вас подібні запитання не мучили? Чому вас не хвилювало, що СБУ та армією керували не те, що українці за паспортом, а громадяни Росії? Мені, до прикладу, не важливо хто керує, при умові, якщо він працює на Україну. Згадайте Донцова. Невже не знайшлося голопупенка, який би став ідеологом українських націоналістів? Ви просто не розумієте ситуації в країні, а прислухаєтесь до думок пятої колони.

Кого садять в тюрми? Українських патріотів - укропів. От і пішло-поїхало. А Укроп повністю танцює під Коломойського за гроші. Он герой Парасюк через бандита Корбана отримав 1000 000 грн. Питання відкрите: за що? А Корбан підлеглий Коломоського. Був конфлікт Коломойський - Порошенко. Коломойський зрозумів, що що би він не робив в очах народу президент завжди буде правий. Тоді купив Беня Укроп. І народ купився: Порошенко садить патріотів, а Коломойський тут ніби як в стороні - ні при чому. В такій розстановці Порошенко в очах людей завжди буде в програші. А які вони патріоти, коли продалися за гроші Бєні? Але ви того не бачите. Ви купилися на вудочку Коломойського. Коломойський працює тільки на себе, йому державні справи на 10-му місці. Порошенко навіть як не хоче - мусить працювати на державу, бо в нього така посада.

Ви не знаєте того, що Порошенко свої власні гроші вкладає в державу, бо ніколи того він не світив. Гляньте довкола скільки гноївки лиють на нього. Але при тому я ніколи не бачив, щоб Порошенко на когось лив гноївку. Я вважаю, що він нормальний президент для сьогоднішнього часу і для тої сраної партійної еліти, що його оточує, яка за роки тільки й думає як красти. Вони всі критикують і нічого не роблять. Нема такого дивізу: а я зроблю краще. Так, еадрова політика у Порошенка тягне на трійку. Згоден. А ви, Педро керували коли-небудь колективом у 100 чоловік? а 1000? Напевно, що ні, тому й не розумієте всієї специфіки. От суджу по собі. Прийшов до мене сусід і просить, щоб я його взяв на роботу. Друг дитинства, разом виросли. Просить зарплату 2000 грн. Я взяв його на роботу і дав зарплату 7000 грн. Я - поганий? А він через деякий час почав красти у мене на фірмі. Я - поганий? Роблю зауваження - поки не дуже помагає. Я - поганий? А тепер уявіть ситуацію, приходить до мене інший працівник і каже: що ж ти за директор - понабирав злодіїв!!! Значить і я злодій. Краду сам у себе.

Ми вибрали президента і чекаємо поки він для нас зробить зміни на краще. А самі? Совок живе у кожного з нас. А у нас море потріотів, які кричали: слава Україні і хочемо в Європу. А коли майдан переміг, то тоді ті ж патріоти кажуть: РИГИ накралися, то тепер ми маємо право так само накрастися. Ми ж здобули це потом і кровю. Але то не є європейські цінності. Це одна банда замінила іншу і все. Для того, щоб Україна сталася, ми повинні виграти Майдан, а перемогу забрати не собі, а покласти її у жертву на благо всієї держави. І тут крики не поможуть, навіть Хмара не поможе. У нього був свій час, він його прогавив, або провів так, як міг, чи як хотів і служив у Юльки в тому числі. Ми повинні всі допомагати, а ми критикуємо, корчимо з себе правильних патріотів. То набагато легше.
    І ще одне. При Януковичі у мене доларовий дохід був вдвічі бульший, ніж зараз. Обєктивно, мені зараз фінансово гірше десь в двічі. Але скиглення нічого не дасть. Треба працювати поки є сили. Цього року планую запустити виробництво. Суджуся з міською адміністрацією. Життя, як життя. Лиш би не гірше.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пекьо звичайний шовініст і расист. Завжди цікаво було - він виходить в себе в Англії з дому, а на вулиці жодного українція навколо, а самі негри і індуси. Його шляк не трафляє?

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

:bad:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всі люди святкують, а васильцмануті блюють другу добу. Не позаздриш.:mocking:

• Смішно Смішно x 2
  10. iso

iso Well-Known Member

Поганий приклад. у Вас на кону лише власний бізнес і благополуччя лише вашої сім"ї, в Порошенка на кону - доля усієї держави. Хіба би держава для нього лише бізнес.:scratch_one-s_head:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

сарказм, звичайно.
    Педрові я вірю. Він просто має спотворену інформацію. Але таких в Україні чимало, то що вже говорити про Англію?

А от Василю з Стрия я не вірю. Василь критикує Порошенка не тому, що він того заслуговує, а тому, що Василь ненавидить Майдан і проєвропейський напрямок. Тому що би не робив Порошенко - все не так, все зле. А Янукович робив все добре, а вже як втік, як обпечена свиня, тоді у Василя була ломка. Прийшлося його... як би то поякше сказати.... о, - забути. Тобто хто би зараз не був президентом, якщо він у Європу, то для Василя він редіска.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. VasMT

От мудра ви, Миху, людина. І радий би з вами погодитись, але є одне но...
    Перестройка горбачова починались зі слів "Почни з себе", Йушченовська влада починала зі слів "Почни з себе", і ви того самого співаєте.
    Починали. Не один раз. Результат той самий.
    У держави.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так. То є нещасливі люди. Ну хіба щаслива людина буде блювати на когось?

14. VasMT

Брехня.

• Тупо Тупо x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та то його проблеми. Якшо хоче мати неспотворену, хай в Україні живе. А він не хоче. Божевільний зубар з параноєю на старості років - хай хоч на стелю дереться.

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо дальше слів не йшло.

Якщо Янек намагався Україну здати москалям, то як починати з себе? Тут тре починати з голови.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. VasMT

Не знаєте, що там з енергопостачанням Криму? Угоду підписали?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ющенко в Європу, ви проти Ющенка.
    Янек - в Росію. Ви - за, або не проти.
    Порошенко в Європу, ви проти Порошенка.

Де брехня?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

не на кону.

Я просто хотів показати, що не просто керувати країною у 46 мільйонів. Аналогія як би.

20. VasMT

Кругом.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)