ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Все так своєчасно... Щас президент введе президентське правління президента США в Україні. :crazy:
    Ні массонам і баригам з берегів мертвого моря!!! :flag of truce:
    Дайош американську демократію і правопорядок!:ThankYou::welcome::ThankYou:

2. Коммунарец

Красиво кладе... Мата Харі Девідсон

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Це Ви про Порошенка,чи про Керрі? Бо Керрі той,ще має подібні думки до американського націоналіста-республіканця Трампа, про вихід Штатів з різного типу війн,Але хто їм то дасть?
    Ті массонські сили США-Європи,яким потрібне те військове протистояння,що Ротшильдам з Британії/Європи,що Рокфеллерам з США,а що Порошенко і Со. в Україні, а чи то Саудитам в Саудівській Аравії? Їм ліпше гроші тратити на війну і дурити всяко,ніж віддати комусь,хто ще й накопаним бути файно в-дупу!
    Сотні тон золота,mamma mia,та віддати під тиском "мас з утюгом"?Ні, їм краще шум/війна,чи громадянська,а чи світова!
    Тут і катрена не потрібно калатати, бо то аксіома! Тому й так себе ведуть,маскуючись і обзиваючи іших тупими,агресивними і...злими бандерівцями!
    Якщо для політиків-націоналістів і борців за незалежність України символом є Ст.Бандера, то что для тих космополітичних лібералів ,та і інших, хто є взірцем, Ротшильд,Клінтон,Меркель,Тимошeнко,а чи-то критикуємий тут Порошенко?
    завантаження58.jpg
    Що запутались? А може доллар з массонськими символами то є то? Ото ж! Плачте і... золоті цеглини носіть на піраміду фараону!
    Ніц не поробимо...довірлива дичь! :fu:
    foto_dengi_v_dolg_u_chastnogo_lica.jpg

93_main_new.1485414508.jpg 59_main.jpg

Вибачайте за моє втручання,блєяння,як то зараз повідять тут деякі...тупо запрограмовані на будь-які творчі роздуми-розмови.
    Сам то знаю, що отут, між нами,якимись кількома форумчанами про це вести розмову,просто глупо.Це я так, тимчасово,після оцінки тут моїх думок про таке-подібне,перед тим! Але то таке.Можу і стримуватись,бо мети якоїсь в-цім не маю!Ми є вже такі, які ми й є!:hi:

Останнє редагування: 8 жов 2017
  4. Коммунарец

Ні, не вони. Не вгадали.
    Вони насолоджуються владою, яку нещодавно отримали. Гроші - ніщо. Життя - ніщо. Тільки вислуга перед тим, хто вже прийшов і керує земним світом.
    Якби не так... Все стає чіткіше і ясніше. Очі розплющіть
    Ах, да, тема... Ну, Порошенко - молодчина!. Всім би так виконувати те, про що сказано і записано в Біблії - не кради, не мужеложествуй, не створи собі кумира і т.д., а не вигадувати те, чого бути не може. Тоді може і було б все так, як треба для щастя. Але ж ні, у нас всі розумні, що ніхто нікого не чує.

Останнє редагування: 8 жов 2017
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та ні, блеяйте на здоровля, тільки не дуже багато...

• Смішно Смішно x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

7. Uzzo

Uzzo Ватный (здравомыслящий)

Без трудных реформ не будет хорошей жизни.

8. ІгорМ

9. Uzzo

Uzzo Ватный (здравомыслящий)

Знакомая песня, про Януковича, Ющенко, Кучму были те же слова.

• Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

ТИМОШЕНКО: ПРЕЗИДЕНТУ, В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ, НЕОБХОДИМО РУБИТЬ РУКУ СЕБЕ

Президент Украины Петр Порошенко занимается "отмыванием" средств из государтвенного бюджета на "фиктивных контрактах" по обеспечению украинской армии.

Такое заявление сделала глава фракции "Батькивщина", народный депутат Юлия Тимошенко в эфире телеканала NewsOne.

"Когда я смотрела как президент Украины ест борщ с солдатами и рассказывает, как вкусно готовят в его семье, при этом проводит махинации и отмывает огромные финансовые ресурсы бюджета на фиктивных контрактах для обеспечения армии, я подумала о грани цинизма", - отметила Тимошенко.

Кроме того, она подчеркнула, что президент должен, в первую очередь, "отрубить руки себе".

"Когда я услышала, что он поотрубывает руки всем коррупционерам в армии, я подумала, как же он безрукий дальше будет такие контракты обеспечивать. Может он, как Змей Горыныч, которому отрубывают одну голову и вырастает другая. Также у нас и с отрубленными за коррупцию руками. Президенту в первую очередь необходимо рубить руку себе", - подытожила нардеп.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Угу...це як топить на «Титаніку» одним багатим та інших багатих,і все що залишиться від утоплеників та «прихватизувати» собі...ну як Ротшвльди і Ко. Так і Юлька хоче Петрусьові руки повідрубувати,щоб ніц взяти вже не зміг.Все буде для БЮТ і Ко.
    Массонська оптимістична трагедія короче!:haha:

DBE24D3C-F18F-4C3C-B76F-1D2818414A62.jpeg

12. ІгорМ

13. Юрко НОТОЦО

Во-во,і Лєщенко з тої ж кумпанії,з того ж тонучого «Титаніка» ,ту ж трагічно-оптимістичну пісню співає! Старим дідам і дітям виборчу правду оповідає!:)))
    C468D028-A08E-4A34-AA4B-FD47E94D5FE3.jpeg

Останнє редагування: 14 жов 2017
  14. ІгорМ

Пане Юрко, а вам мало вашої авторської теми? Шо ви ляпаєте всюди свої катрени? ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Юрко НОТОЦО

Та не будьте і ви примітивним та нерозуміючим ситуації,як той «бєдний гебрей» Медведьо..,катрени вам заважають,свят,свят!:facepalm:
    А може той катрен допоможе декому краще зрозуміти те,що ця політична гра одних і тих же Порошенко-Тимошенко...Ротшильдів-Соросів,це те ж,що вже було,що вже було перед 1-ю Світовою трагедією,коли десяток возгордившихся супербагатих людей Британії знищили сотню також,але лише розбагатівших інших впливових людей і потопивши той Титанік,та забравши під свій контроль всі існуючі ресурси закерували тою Європою так...як це на нині і є в ЄС! І в Україні нашій таке ж видумують ці ж і мутять!
    А ви щось розповідаєте комусь там про те,що ось...ось правдонька отут дітоньки,отут!А Юрко,то варят! Та добре..добре!
    Та й ну вас! Йду і звідси...в свої ті теми,раз вас мої катреняки-догадки-погляди та денервують! Катрен-то є моя коротко-виражена власна позиція і розуміння тої суті справи,яка турбує!
    То-то Миху і іншим з Вами було якось млосно тут,як те просо-на-воді жувати!
    Добренько...я тепер там,де вас з форумними сторонниками Самопомічі і європейських массонів нема! Хочете,то заходіть!
    А тут...шо тут,та шукайте собі ту правду,яка галичанам давно-о-о вже відома і глибоко в-дупі,то й розкривайте її для тих лєпаків,хто від нас на-сході.Тому то западенців на ЛФ майже і нема! Нема і усьо! Є кияни якісь,харківяни...а гуцулів,бойків,лемків зі своєю старою ментальністю і тою галицькою фільозофією майже Нема! Неінтересно їм то все,що зараз тут ві Львові при тій «сраній» Самопомічі(як я мовлю при тих Самогонщиках).
    Добренько,вихожу звідси,а ви заходіть в Катрени і в ті політичні Монологи,та й в те не-моє Табу!
    В Катренах почну зараз публікувати старі,перші свої 100 Катренів десятилітньої давності з 2006-07 років.Заходіть...хоч то мені і до-лямпи вже по-правді,то старезне,що ще і не сповнилось-то в-більшості досі.хіба за 100 років!:))):hi::bye2:
    779CB9C9-88B9-4BC6-85D4-57506CB684FD.jpeg

Останнє редагування: 14 жов 2017
  16. ІгорМ

17. iso

iso Well-Known Member

Реклама Рошен в Страсбурзі (Здер в Костя Бондаренка:blush:)

• Смішно Смішно x 2
  18. ІгорМ

Pavlo Lenets
    17 жовтня о 8:15 ·

Уже в Киеве. Снова вижу перекрытые улицы и колоны силовиков в обмундировании со щитами.

Эта власть делает меня моложе на 4 года.
    Я не боялся их тогда, а сейчас они вообще выглядят для меня как азартный вызов.

Петр Порошенко из Революции Достоинства и поражения Виктора Януковича сделал вывод не о непреодолимой мощи украинского народа в его порыве к лучшей жизни.

Он сделал вывод о слабости Януковича.

Поэтому Порошенко решил вывести еще больше силовиков. В еще лучшем обмундировании. Заранее занять удобные для противостояния позиции. Еще раньше, чем сама акция началась.

Больше силы.
    Еще больше силы.

Жалкое зрелище.
    Глупый человек.

Любое начало силового противостояния - неминуемое поражение.

Даже если силовики стали сильнее в два раза - народ Украины стал сильнее в 10 раз.

А ведь вертолетную площадку заблаговременно заняли еще вчера. Если вы понимаете о чем я.

Петро Порошенко вы еще можете не усугублять.

Просто выполните собственные(!) предвыборные обещания, которые теперь превратились в требования народа.

В выполнении обещаний нет слабости.
    Это нормально - пообещать и сделать.

Ошибка Януковича была не в слабости, а в упрямстве.

Не повторяйте ее.
    Ради себя и народа.
    Есть ценности выше власти и денег.

• Подобається Подобається x 1
  19. ІгорМ

20. ІгорМ

Тышком-нышком, но за годы президентства Петр Порошенко стал фактическим совладельцем компании ДТЭК Ахметова. Произошло это путем скупки евробондов ДТЭК и долгов компании перед международными банками. Так что встречайте нового энергетического олигарха Украины.

View: https://www.facebook.com/leshchenko.ukraine/videos/1681022211968440/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)