ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Втікти? :mocking:

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і є. Ми ще не готові.

До НАТО ми ближчі, до Євросозу - дальші.

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Забрехався Порошенко - як пес шолудивий. Зупинитися не може. Час йому вже лахи в камази збирати...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Capitoshechka

@Мих, а вам не здається, що "МАЙЖЕ" і "МИ ЩЕ НЕ ГОТОВІ" - це абсолютно різні речі? Так і хочеться нагадати про курочку в гнізді...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що ВСЕ і ЗРАЗУ хочуть ті, котрі нічого в житті путнього не зробили. Ні для себе, ні для людей. Вони тільки хочуть.

Йшли в Європі 4 президенти, стати асоційованим членом вдалося лише п'ятому.

Я думаю, наш народ-нитік догавкається до того, що прийде Янукович-2 в образі, наприклад, Юльки і це буде жорстоко, але справедливо, нажаль.
    Наступні вибори - для Путіна шанс і він його використає на всі 100 руками нитіків і критиканів.

Я розумію, що Європа дурна, Америка дурна, що допомагає Україні (при жодному президенті такого не було). А розумні лише одні - нитіки, вони все "знають" ліпше за всіх.

• Тупо Тупо x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

8. ІгорМ

Порошенко хвастается, что провел 144 реформы
    Президент Петр Порошенко заявляет, что в Украине за последние несколько лет было проведено 144 реформы, которые приблизили страну к членству в ЕС.

Об этом он заявил на открытии Новояворовской общеобразовательной школы во Львовской области во вторник.

Президент отметил, что все реформы, которые должна выполнить Украина, чтобы стать полноценным членом ЕС, четко прописаны в ратифицированном соглашении, которое вступает в силу с 1 сентября.

"Уже проведено 144 реформы. В соглашении четко прописано, что и когда мы должны сделать, чтобы стать на шаг ближе к членству в ЕС. Мы должны быть демократической, свободной, а главное успешной страной", - сказал Порошенко

Он отметил, что уже была проведена таможенная реформа, благодаря которой половина поступлений от конфискованной таможенниками контрабанды идет на ремонт дорог.

"Миллиарды гривен поступили на ремонт дорог. А это развитие бизнеса, туристическая и инвестиционная привлекательность страны, новые рабочие места и прочее", - добавил президент.

По его словам, в ближайшем будущем правительство планирует провести пенсионную реформу.

"За счет увеличения поступлений в пенсионный фонд планируем увеличить пенсии для украинских пенсионеров. И мы это сделаем", - заверил Порошенко.

Украинская правда
    (с)

із коментів

Леонид Труш
    Тільки жодна з них цих реформ не працює на користь народу України як крали так і деребанять ДЕРЖАВУ

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так не крадіть.

Репост обязательно!

Порошенко пожертвував півмільярда власних коштів на армію – UAone
    Порошенко пожертвував півмільярда власних коштів на армію Автор: Павло Нусс Во время рабочей поездки в Кировоградскую область Порошенко…
    uaone.news

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце аргумент!!!!

Дитячий садок молодша група.

Хочете, я туди домалюю Трампа, або Саакашвілі? :)

12. ІгорМ

У мене за десять років навчання не було жодної "четвірки", - Порошенко
    Ха, зараз активні активісти перевернуть журнали і якщо знайдуть пару четвірок, то будуть лахати, що Порошенко брехун :)

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Трійка - також непогана оцінка. "Государственна".

• Смішно Смішно x 1
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вчився з одним колєгою, Сергієм К. Так от, він завжди говорив, що в цього в атестаті тільки три четвірки...
    Фізкультура, ПВП і чи-то співи, чи-то малювання...

15. Capitoshechka

колок теж непогано. І дров мона напиляти, і десь забора підперти, колибу якусь збудувати...

• Смішно Смішно x 1
  16. ІгорМ

Трійка і колок це понятно.
    Але говорив він за четвірку. Може хоть з фізкультури мав кілька тотих четвірок :scratch_one-s_head:

17. ІгорМ

[​IMG][​IMG]

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. ІгорМ

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

upload_2017-9-3_21-51-40.jpeg

Ісус і Юда Іскаріоцький за одним столом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)