ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане, manur, зверніть увагу.
    От ви пишите:

Звідки ви взяли таку інформацію? Чому вірите в те, що я ніколи не писав?

Я не раз писав, що радий, якщо з БПП когось взяли за одне місце. Я завжди писав, що в БПП прийшло багато випадкових людей. Насірова взяли - супер. Мартиненка взяли - супер. Такого ніколи не було а українській історії, щоб брали тих, хто у партії влади. І це хороший знак.

Що до Порошенка, я посторюю ще раз. Він робить чимало помилок - нема питань. Він далеко неідеальний. Я то писав. Але є одне але. Поки всі критиканти Порошенка мені не сказали: оцей чоловік є достойніший Порошенка. Де той кращий лідер? Його просто нема. І тоді дивимося рейтинги: Юлька, Ляшко, Бойко, Гриценко - весь поза вчорашній борщ, який вже їли і знаємо його смак.

Саакашвілі по закону не може бути президентом. Саакашвілі, будучи президентом в Грузії, не добився допомоги Європи і світу. Він не зміг цього зробити. А Порошенко - зміг. Те, що буде військовий парад

upload_2017-8-20_16-10-30.jpeg

Чия заслуга?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Петр Порошенко начал воевать с собственным народом

4. Vennya

Vennya New Member

ДССЗЗІ України витратить 22 млн грн на стеження за громадянами в Львівській області

Згідно "Додатку до плану закупівель Управління Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації (ДССЗЗІ) в Львівській області на 2017 рік", понад 22 млн грн бюджетних коштів піде на стеження за громадянами. Примітно, що 21,25 млн грн буде витрачено на супровід відомого програмного забезпечення "Pegasus", яке розроблене фахівцями з АНБ і Моссаду та обслуговується ізраїльською компанією NSO Group. ПЗ "Pegasus" дозволяє отримати всю інформацію, що знаходиться і що надходить на телефон жертви, а також використовувати звуко- і відеозаписуючу апаратуру пристрою непомітно для користувача.
    Це програмне забезпечення негласно застосовується спецслужбами в деяких країнах, однак, особливою популярністю ПЗ користується у силових структур держав з напруженою політичною обстановкою для стеження за неугодними громадянами.
    Стаття та документи: ДССЗЗІ України витратить 22 млн грн на стеження за громадянами в Львівській обла

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

22 спостерігача візьмуть си по 1млн. гривників в кишеню (по 40 тис.$ кожному, на авто,на каву,т.п.), ну і по-грошах, та і по-тій войні...За ким стежити? За бідною масою українців без грошей? Свят,свят,свят! :)))

Останнє редагування: 22 сер 2017
  6. manur

manur Well-Known Member

За Вами, за мною, за багатьма іншими. За Михом нє, бо він Пороха любить)))))))

• Смішно Смішно x 3
  7. Юрко НОТОЦО

Ага-ага,а за тими в кого п'єньонзи,то шо,лишити їх і не рухати? Хе-хе...
    Їм,развєдчикам також їстоньки хоцца! :cools:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа Шабуніна нічого нового не показала. Підтвердила лише одне: береш за дупу корупціонера, а воно кричить: влада мене гнобить за політику, президент корупціонер!!!! І то замість того, щоб себе спокійно виправдати у суді і показати: я чистий. Крик на владу, як оправдання. Так було з Мосійчуком, так було з Оніщенком, так є з Шабуніним. Таке молоде, а досвід ветеранів-корупціонерів перейняв на всі 100.

• Тупо Тупо x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Во-о,про вовка промовка...а "вовк" вже,без очікування тих обіцяних 22 млн. для державної справи на боротьбу зі злочинами,та добровільно взявся до їди...ну, "до праці".
    На хабарі погорів старший оперуповноважений Служби безпеки України.
    Він вимагав десять тисяч доларів США та перереєстрацію елітного авто від власника одного з львівських розважальних закладів.

У Львові на хабарі впіймали СБУ-шника: відео - 24 Канал

Та то виходить, що львівські,галицькі бізнесмени-патрійоти можуть,як то треба буде,та тих корумпованих державних діячів,слідчих,юристів,поліцейських,військових,що порушують закон,та без тої дорогої апаратури,розумно і професійно довести їх до суду,трибуналу,дотримуючись конституційних законів! :read:
    Чесний бізнес також повинен мати захист! :vinsent:

Останнє редагування: 22 сер 2017
    • Подобається Подобається x 1
  10. manur

manur Well-Known Member

А шо Служба Божа до перереєстрації авто має? Чи я настільки відстав від життя?........

11. Юрко НОТОЦО

Також не відаю.На Службу Божу ходять Раби Божі,а туди...на авто,чи то за ним,невідомо хто і для чого!
    Шляхи Господні несповідимі!
    Видать така людська Доля,Рок,Фатум! :preved:
    Як от і цей випадок з сучасного життя багатих і знаних...
    Смертельна аварія за участю авто Димінського: за кермом був точно не охоронець бізнесмена - 24 Канал

IMG_8728.JPG
    IMG_8685.jpg

Останнє редагування: 23 сер 2017
  12. Юрко НОТОЦО

Порошенко: Україна йде до вступу до ЄС та НАТО

Президент Порошенко стверджує, що Україна прямує до набуття повноцінного членства в Європейському союзі та Північно-Атлантичному альянсі.
    Про це він заявив у виступі на Майдані Незалежності на параді з нагоди 26-ї річниці незалежності України.
    Президент заявив, що Україна вже "обрала свою дорогу"
    "Дорога у нас одна: широкий євроатлантичний автобан що веде до членства в Європейському Союзі та членства в НАТО"

1865026.jpg

Ясно,Петро...але чого ж ти на параді не згадав словом, ні про героїзм УПА,ні про Героя України Степана Бандеру і тих, хто з цим іменем в серці громить ворогів на Донбасі.
    І про Небесну Сотню також не згадав! Ех,Петро,Петро!

66.jpg

Останнє редагування: 24 сер 2017
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

26 років незалежності, а рускій сапог на ногах роти почесної варти незмінний.

14. Юрко НОТОЦО

Василю...до того автобана г'европейського ще мусимо пару років,або і більше,та добиратися по-тих наших баюрах,як то по-дорозі з Дрогобича до Самбора,а далі до Перемишля! В чоботях сам раз,чи ти пан,вчи дзяд! :dance4:

IMG_8744.JPG

Нічого,будемо паровозом добиратися,як я Лєнін до Польщі! :)))

„Укрзалізниця" запустила другий потяг Київ-Перемишль

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не знаю, чия це велика заслуга, але в нашій області, на мій величезний подив, зробили дороги. Навіть задрипану сільску дорогу на нашу дачу зробили. По грунтовці біля посадок грейдером зрівняли. Це щось неймовірне.
    Такі страшні діркі, як ото на фото, можна відшукати може десь по дворах? Але я за кермом багато, і питання доріг, що були катастрофічні років 5 назад, я вважаю, знято.
    Є інші питання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

@Юрко НОТОЦО, а ну коліться - фото з Кінітіпських доріг? )))
    А я їзжу на дачу спеціально по грунтовці - лісосмугою і через поле. По-перше - ближче, а по-друге - грунтовка рівненька як скло, на відміну від "асфальту"

17. Юрко НОТОЦО

Та ні,це фото рівно з половини дороги між Дрогобичем і Самбором(15-й км по дорозі до кордону за 20 км від Перемишля,що в Польщі найкоротшою дорогою,не автострадою).Вже її ремонтують,бо там якийсь шкандаль почався!
    А оце вже вісточка зі східних теренів,по взірцю і подібних до тих,що і зі Львова.
    А це в Дніпрі...
    СБУ затримала поліцейського, який вимагав шалену суму грошей - 24 Канал
    Во,ниніі в Дніпрі по 10 тисяч долярів беруть також.
    Ну...ну і хто то такий "податок" в 10 тис.$ запровадив,чи то така нині державна мірка?
    Але і важливе інше (?),те,що люди таки мають і таки несуть хабар,і якихось бідних виграють з себе...
    Хто нині в Україні дійсно бідний,а хто багатий?

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доріг, які були зроблені до Євро 2012 менше, ніж тих, що зроблені заостанні пару років. Це факт. Вже по селах такий пиріг асфальту кладуть, що таке відчуття, що там не лише фіри будуть їздити, а й фури.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

пару тижнів тому в районній газеті написали, як "многострадальная дорога" на наше село нарешті дочекалася ремонту. було розпиляно 120 000, а "відремонтовано" аж 2 км 200 метрів дороги. Сестра як прочитала, так потім 2 дні матюкалася.
    Ну, каже, суки... Буду чере 2 дні в місті - спеціально зайду до редакції - щоб знали "почьом в Одессе рубероид".

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

120 тис. Грн на два кілометри то багато?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)