ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня, manur_е. Я ніколи не робив різниці між родами військ ЗС України. А от мусорва, так. Одні козли.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йдіть до дупи, скурвий дідо.

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ти чого курча ляда до діда тявкаєш,чи то мявкаєш,котяра!о_О
    Ех-х,Васька-Васька,солдафон.Нє щоб...:drinks: і спатки! :preved:
    IMG_8555.JPG

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

що вилізло?

Зобовязаний президент зупинятися і давати відповіді кожному і будь-де? А як їх буде 10? І кожен з дурним запитанням?

Правильно зробив.

Навіть американський президент дозволив собі відповідати: "без коментарів". І ніхто від того не вмер і не обзивав бидлом. А чому не обзивав? Бо є культура, а не совок.

• Тупо Тупо x 1
  6. ІгорМ

У Порошенка нема політичної волі боротися з корупцією. Діагноз наскільки простий, настільки і драматичний.
    Бо без президента в принципі неможливо ефективно воювати з корупцією, а тим більше - коли він стріляє в спину.

Він є одним з трьох головних факторів для побудови чесної держави. Мовою кулінарії, ефективна боротьба з корупцією вимагає трьох інгридієнтів. Перше - це підтримка суспільства. Цей інгридієнт готовий в Україні на сто відсотків. Друге - це інституції. НАБУ запущено, але вертикаль боротьби не добудована до кінця, не створений антикорупційний суд. І третє - це політична воля глави держави, тобто Порошенка. Цей ігридієнт ще з грядки не викопаний. І це значить одне - або фрукт дозріє, або його просто викорчують немов бур'ян - як такий, що заважає нам жити в нормальній країні.

Сергій Лещенко

7. ІгорМ

ПЛІВКИ ОНИЩЕНКА ВКАЗУЮТЬ НА ТЕ, ЩО ЦЕНТРОМ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ Є ПОРОШЕНКО, – ГУЖВА.
    "Ті люди, про яких ми говоримо – це лише функція, а центр корупції – це голова держави, який керує цією схемою. Саме це і відрізняє дану інформацію від всього того, що було в медіапросторі», – журналіст Ігор Гужва.

View: https://www.facebook.com/telekanalZIK/videos/1562894437104740/

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ПЛІВКИ бандита ОНИЩЕНКА ВКАЗУЮТЬ НА ТЕ, ЩО ЦЕНТРОМ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ Є ПОРОШЕНКО, – бандит ГУЖВА

Гніздо пускає жовч, бо його розворушили.

Останнє редагування: 13 сер 2017
  9. ІгорМ

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я вкурсі.
    Це особа приблизно з тієї ж категорії, шо і оте шобло-й0бло
    Мудозвон ще той. Мало йому вже того, що з конотопських каналів його пика не зникає - вирішив вий0бнутися на всю країну

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. ІгорМ

А чо ви такого мудозвона вибрали в мери?

зі
    во, файно говорить, шо нє?

View: https://youtu.be/mWjE0kAG7Xg

12. Capitoshechka

аби ви знали яка кількість людей на вибори прийшла - ви б зараз впали...
    3,14здіти - не мішки ворочати

• Подобається Подобається x 1
  13. ІгорМ

Хто хотів, той прийшов і вибрав, кого хотів. Кожне місто має такого мера, якого вартує ;)
    Я послухав - досить складно каже. Не підкажете, десь можна послухати його опонентів?

14. Capitoshechka

Згоден. Але це вже інша тема...
    А тепер почитайте те, що я зараз дуже складно напишу. Писати буду максимально стисло і сухо - суто по букві закону.
    Я зараз вам доведу на пальцях, що нє )(ер було йому пертися до контрац презика з тим питанням, з яким він поперся (дострокове припинення повноважень ради).

Отже, ст. 78 Закону "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Повноваження сільської, селищної, міської, районної в місті, районної, обласної ради можуть бути достроково припинені у випадках:

1) якщо рада прийняла рішення з порушенням Конституції України, цього та інших законів, прав і свобод громадян, ігноруючи при цьому вимоги компетентних органів про приведення цих рішень у відповідність із законом;
    2) якщо сесії ради не проводяться без поважних причин у строки, встановлені цим Законом, або рада не вирішує питань, віднесених до її відання;
    3) передбачених Законом України "Про військово-цивільні адміністрації".

2. Повноваження сільської, селищної, міської, районної в місті ради за наявності підстав, передбачених пунктами 1, 2 частини першої цієї статті, та в інших випадках можуть бути припинені достроково за рішенням місцевого референдуму. Порядок проведення місцевого референдуму щодо дострокового припинення повноважень ради визначається законом про місцеві референдуми.

3. Питання про дострокове припинення повноважень сільської, селищної, міської, районної в місті ради за рішенням місцевого референдуму може бути порушене сільським, селищним, міським головою, а також не менш як однією десятою частиною громадян, що проживають на відповідній території і мають право голосу.

4. За наявності підстав, передбачених пунктами 1, 2 частини першої цієї статті, рішення суду про визнання актів ради незаконними, висновків відповідного комітету Верховної Ради Верховна Рада України може призначити позачергові вибори сільської, селищної, міської, районної у місті, районної, обласної ради. Питання про призначення Верховною Радою України позачергових виборів сільської, селищної, міської, районної у місті, районної, обласної ради може порушуватись перед Верховною Радою України сільським, селищним, міським головою, головою обласної, Київської, Севастопольської міської державної адміністрації.

5. Повноваження сільської, селищної, міської, районної в місті, районної, обласної ради за наявності підстав, передбачених пунктом 3 частини першої цієї статті, достроково припиняються з дня набрання чинності актом Президента України про утворення відповідної військово-цивільної адміністрації.

6. У разі дострокового припинення повноважень ради позачергові місцеві вибори призначаються Верховною Радою України не пізніше ніж у дев’яностоденний строк з дня дострокового припинення повноважень відповідної ради. Порядок проведення позачергових виборів рад визначається законом про вибори.

7. Сільська, селищна, міська, районна в місті рада, щодо якої місцевим референдумом прийнято рішення про дострокове припинення повноважень, а також місцева рада, щодо якої Верховна Рада України прийняла рішення про призначення позачергових виборів, продовжує діяти до обрання нового складу відповідної ради.

Отже, як ми бачимо, відповідно до закону, контрац презик має право втрутися в це питання лише в одному випадку - при утворенні відповідної військово-цивільної адміністрації. В інших випадках контрац презик - не приший кобилі хвіст. Все розв’язується чудово і без нього. Тому я задаю конкретне питання: для чого (чи для кого) потрібно було розігрувати цю кумедію, якщо в тебе в руках є всі інструменти для розв’язання даної проблеми?

p.s. Якщо людина поперлася до контрац презика з таким питанням, то це говорить про те, що вона не знає елементарного - вона не знає своїх прав і обов’язків, які їй надані законом. Тобто кажучи іншими словами - це звичайнісіньке тупориле чмо

Останнє редагування: 13 сер 2017
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. ІгорМ

о_О
    Фіга собі, нашо ви стільки писали - я так багато навіть не вмію читати :)
    Прочитав лише жирне і p.s.

Получається, шо вам в місті тре нові вибори проводити

16. Capitoshechka

получається шо тре.
    Тільки от питання: НА)(ЕРА було пертися до конрац презика з цим питанням? Ви можете мені, тупому неосвіченому кацапо-москалю, це пояснити?

• Подобається Подобається x 1
  17. ІгорМ

Нє, я не в курсі.
    Я лише зараз взнав, що був такий ходок з Конотопа до президента

18. Capitoshechka

і ви вірите в басню, що він пішки з Конотопа до Києва йшов?

• Смішно Смішно x 1
  19. ІгорМ

Та мені то по барабану. Може йшов, може нє :)

20. Capitoshechka

Я взнав 2 дні тому, бо мене в місті не було)))

До речі, ви ж чули в ролику, як він казав, що він представник 100-тисячного міста? Так от... Під час останніх виборів з цих тисяч проголосувало лише 6 000. Не за нього 6000, а ЗАГАЛОМ 6000...
    Ну шо ж - маємо те, шо маємо.

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)