ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

Інформація для роздумів
    "Відомо, що Україна виплачуватиме американським лобістам 50 тисяч доларів щомісячно. Тобто на українській владі BGR у 2017-ому заробить небагато-немало 600 тисяч доларів (майже 16 мільйонів гривень).
    Р. Кравець: – Послугами лобістів користуються і нинішні політики та чиновники, й колишні, та платять за це шалені гроші. Останній яскравий приклад – голова Нацбанку Гонтарева. У закордонних виданнях навесні була хвиля інтерв’ю про те, як вона рятувала банківський сектор України. Наші політики в такий спосіб намагаються побудувати правильний імідж на Заході."
    Імідж понад усе: Порошенко платить 600 тисяч доларів на рік — за послуги з лобізму в США | Politerno
    ПиСи. Гроші бюджетні

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ну от, коло і замкнулося: з наших гаманців беруть гроші на те, щоб створити правильний ( читай вигідний Порошенку) імідж закордоном. Тоді як нам із вами з того ні користі, ні радості.
    Асоціюється із дерев'яною табличкою "за відданість" замість підвищеня зарплатні :facepalm:

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну,а як хтось Інший(?) найме собі інших лобістів,які тим лобістам,та в-лоба дадуть моцно,то що то буде за імідж України!
    Кумедія то,корупція і саморекляма!
    :)))

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А Вам особисто доводилося мати справу з даним сервісом?
    Я маю дещо інші відгуки...

5. iso

iso Well-Known Member

Скажем так, наша організація постійно. Я потільки, поскільки готую певний розділ документації. Є, звичайно, недоліки. І умови складають під певного учасника. І неграмотно складені вимоги... Але жодного порівняння з тим, що було. Це в нашому сегменті продукції і цін. :)

6. Capitoshechka

Так отож...

7. iso

iso Well-Known Member

Не отож. Бо це вже не система а, радше, винятки

8. Capitoshechka

коли мова йде про розпил на мільойни, то все залишається на тому ж рівні, як і було.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Блін....

А я приводжу приклад якогось "бомжа"!

А виявляється, цвіт економіки і політики в Харкові.:haha:

Для довідки:

Васілій Івановіч, а дєвізієй командовать смогйотє?:haha:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ну що ви? 800 людей звільнили!:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поки єдиним гальмом є Верховна Рада. Медичні реформи без законодавства не підуть.

Ви про що?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви, як учасник розпилу добре знаєте.

13. iso

iso Well-Known Member

Ми про розпил взагалі, чи про прозорро?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

І вона вдарила по найбіднішому населенню.:)))

15. Capitoshechka

Уявіть собі, @Мих, знаю.
    Оскільки без того, що я роблю, організації не змогли б приймати участь в цих блядських тендерах. А потім після всього цього люди мені все розповідають: хто і як пиляє і в яких масштабах
    Про те, що прозорро - черговий пил в очі. І пиляють далі, як і пиляли.

16. iso

iso Well-Known Member

А конкретніше?

17. iso

iso Well-Known Member

Про субсидії вже говорено-переговорено. Спробуйте відповісти собі на питання
    1 Кому йдуть субсидії
    2 Чи сприяють вони економії енергії населенням - а це мільйони сімей

18. Capitoshechka

Розповім вам пару нещодавніх історій, які трапился серед моїх клієнтів.
    1. Прийшов я на одне державне підприємство (входить до складу "Укроборонпрому"), а там хлопці сидять і матюкаються триповерховим матом. БО їм треба ТЕНДЕР ОБОВ’ЯЗКОВО ПРОВЕСТИ. А тепер, увага, найцікавіше!!! Що треба було зробити... Після грози кой-де вигоріла мережа. Тому треба було її замінити. Для цього потрібно було закупити кілька десятків коннекторів і кілька десятків метрів кабелю. І ОБОВ’ЯЗКОВО через прозорро!
    Дійсно... А раптом там розпилять мільони на кількох сотнях гривень? А те, що там паперу переведуть на цьому тендері більше, ніж коштує вся ця херня - ніхто навіть не рахував.
    2. Друга історія.
    Наша міська рада проводить через систему ПРОЗОРО тендерну закупівлю послуги з утеплення одного з дитсадочків з проектною вартістю робіт 6,2 млн.грн. Після проведеного тендеру, який виграла місцева фірма «Буд-Партнер» з результатом - 4,5 млн.грн. , тендерна комісія Конотопської міської ради за вказівкою міського голови відбирає цей тендер у переможця і віддає його Сумській фірмі ТОВ "БУДІВЕЛЬНО-ІНЖИНІРИНГОВА ГРУПА "НОВАПРОЕКТ", яка саме і запропонувалла 6,2 млн. Я особисто спілкувався з головним бухгалтером БУД-ПАРТНЕРА. Історія була дуже-дуже цікава. БУД-ПАРТНЕР як тільки не старався і що тільки не вбухував у розрахунки, але максимум, який він зміг нарахувати - 4,5 млн. Ну не може бути більше. НЕ-МО-ЖЕ! Питання: куди йшла різниця? Місто втратило майже 4 мільйони 500 тисяч гривень, з яких 500 тисяч гривень на зарплату працівникам місцевої фірми та й 500 тисяч гривень надходжень до бюджету міста у вигляді податків, а ще й закупка матеріалів у місцевих будівельних фірм. Цікаво, правда?
    Приклад 3. Відділ культури Конотопської міської ради оголошує конкурс на проведення капітального ремонту будинку культури. Серед учасників конкурсу ФОП Ульянченко Володимир Iванович та БМК «Буд-Партнер». Попри те, що фірма БМК «Буд-Партнер» пропонує зробити ремонт за суму 420 тисяч, що на 210 тисяч гривень менше, міська влада укладає угоду на проведення робіт саме з ФОП Ульянченко Володимир Iванович, який не має ліцензії на виконання будівельних робіт. Спитаєте чому? Відповідь проста – дружина цього підприємця депутат від ВО «Свобода» в Конотопській міській раді та голова фракції «Свобода», а до того ж ще й голова депутатської комісії з бюджету. А те, що у ФОП Ульянченко Володимир Iванович немає найнятих працівників – «саму чесну владу» це не турбує. Місцевий бюджет отримає лише мізерну суму податків у вигляді єдиного внеску.

Окрім цих тендерів, БУД-ПАРНТНЕР, виграв ще декілька, надавши більш вигідні умови. Але все одно пролетів як фанера над Парижем

P.S. Там, де те прозоро і нахер не потрібне, людей хутром всередину вивертають заради показухи. А там, де воно повинне працювати - з нього як з гуся вода

• Інформативно Інформативно x 1
  19. iso

iso Well-Known Member

! і 3 приклади дивні. Обов'язкові тендери проводяться при вартості товару/послуги 200 000+, а вартості робіт 1500 000 +. Я до того, що в цих випадках взагалі тендери замовник міг не проводити. Хіба були якісь спеціальні умови.
    Щодо 2 прикладу - в судовому порядку такі питання легко вирішуються. Або в антимонопольному комітеті.

20. Capitoshechka

Укроборонпром трахає їх за кожну копійку, яка витрачається без тендера. Доходило до маразму, коли вони проводили тендер на 200 грн. Моя організація приймала в тому тендері участь)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)