ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, мені в носі бувший президент.

Мені розходиться, щоб на такому заході, як врегулювання конфлікту на Донбасі від України командував парадом представник, який буде достойно відстоювати інтереси держави і президента.
    Чи Порошенко спеціально його послав, щоб Кучма не міг висратися без вказівок Кремля?

@Мих, то шо ви на то всьо скажете?
    Порошенко ще тоді трохи скурвився чи нє?

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:facepalm:

"Шарик, ты балбес" (с)

Ви як запрограмована залізяка. Одні крайнощі. Якщо хтось має родичів на росії, то це автоматично робить бидлом? А Вам, крізь програму, не потрапляла така думка, що приїхати до батьків, або до дітей, або прибратися на могилі родичів і брати для того візу - то надто геморно пересічному громадянину? А Ви допускаєте, що є люди, яким політика до одного місця, бо Ви їм платите 1600 і через те у них одна турбота: як з голоду та від холоду не здохнути.
    Я, наприклад, не вбачаю користі від впровадження того режиму. Її було б більше, аби вичистили ВР від того непотребу, про який казав Кузьма.

3. Latana Royal

Ви підіть у балачки і заявіть Євгену про це, бо його мати і сестра, що залишилися у Харкові, однозначно проти.
    :fool:

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

роззуйте очі, пані - більша половина!!!

більша половина!!! - так видно????

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут ви знову з дуба впали, я такого не писав.

Не приписуйте мені те, чого не було. Чи вам так хочеться?

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно, що не вбачаєте, Україна стала прохідним двором, люди гинуть від терактів, а ви не вбачаєте.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а безвіз з москалем нагодує і зігріє.:crazy:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Рускійслед-рукамаскви.
    :facepalm:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що послати змоскальщиного Кучму на переговори з москальськими терористами є мудро.
    Чи ви вважаєте, краще послати було Парубія?

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

вам весело? Два полковники недавно загинули.

11. Latana Royal

Від Вашої брехні Україні більше біди. Ви один, своєю безголовою балаканиною проти президента налаштували стільки ж, скільки й він сам проти себе.

12. Latana Royal

Невже не вистачає клепки уявити, як це їхати до матері, або до сина через візи? Уявіть собі, що Ваша донька вийшла заміж і поїхала туди. А потім міркуйте, нагодує чи не нагодує.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо фейспалм це весело, то ...
    То має наштовхнути на думки.
    Мабуть полковник ГУР дуже багато знав про здані ворогу славаукраїнцями Крим і Донбас.

• Тупо Тупо x 1
  14. ІгорМ

[​IMG][​IMG]

@Мих, половина не буває більшою або меншою. Половина то є рівно половина :)

По вашому тотой ваш змоскальщений Кучма разом з тими москальськими терористами будуть договорюватися на благо України і мудрого Порошенка? :scratch_one-s_head:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

пані, - виборець Кернеса, я захоплююсь від вашої правди і холодного розсудку.:)))
    скільки Харків дав голосів зеку Януковичу?

Мда... совок нормально заліг у вашу свідомість. Налякали вас до смерті візом. Є візи на рік, є на три роки, є на 5 років, є на десять років.

Яка трагедія зробити візу до рідних раз на 10 років.

Поплачте ще, поплачте... легше стане. :)))

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

як треба, то буває, повірте.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. ІгорМ

Кому, вам??? о_О

зі
    @Мих, По вашому тотой ваш змоскальщений Кучма разом з тими москальськими терористами будуть договорюватися на благо України і мудрого Порошенка? :scratch_one-s_head:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це порожня розмова. Може Кучма сам викликався, може є якісь домовленості. Може Медведчук Кучмі дає вказівкм, вони ж добре знаються.

Кучма в Мінську - неофіційна делегація. Яку роль зіграв Порошенко, щоб поїхав саме Кучма? То, знаєте, щипаючи смородину, можна хіба фантазувати.

19. Latana Royal

Ну, по-перше, я не вибирала Кернеса. По-друге, в моєму місті немає такого бардаку, як в Вашому. І сміття вивозиться, і вода тече в кранах, дороги ремонтують, асфальт кладуть. У дворах замінюють бордюри і асфальтове покриття. Зараз розширюють найдовший проспект у Харкові - Московський. Це артерія, де завжди багато авто. Тепер проїжджа частина стане ширшою в обох напрямках, нові бордюри та пішохідні доріжки вздовж.
    То ж, як не гірко про Кернеса говорити, його біографію і політичні вподобання, та він свою справу голови робить на відмінно.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Latana Royal

Мені байдуже, я не маю ані справ, ані родичів там і мені туди їздити немає потреби, ні з візою, а ні без неї. Та на відміну від Вас, я вмію поставити себе на місце інших людей і уявити їх потреби.
    А Ви про те потім згадаєте, як донька туди поїде і Вам до онуків доведеться їхати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)