ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

отут було смішно.

Схід завжди голосував за кернесів, Януковичів та комуністів. Та ще й любив вчити як має голосувати захід, будучи сам в дермі.

2. iso

iso Well-Known Member

Одинадцять років Андрія Садового: міфи та реалії
    Багаторічна проблема з нестачею води у домівках львів’ян була остаточно вирішена наприкінці 2009 року, під час першої каденції Садового. Проте ті, хто приписує Андрію Івановичу вирішальний вклад у цю перемогу, здійснюють банальну підміну понять: «під час» зовсім не означає «завдяки».
    Насправді головна роль у вирішенні водної проблеми належить трьом іншим політичним персонажам.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Василю,ну ось бачу,що Ви чимось подібні своїми поглядами до націоналістів Європи...ну там французьких,російських,берлусконівських...яка ідеологія Вам найближча,і кого?
    Ось мені погляди Петлюри і його діяльність!
    А вам?
    1.Маркс
    2.Лєнін
    3.Троцький(свят,свят,свят!)
    4.ФрАнко
    5.Сталін
    6.Де Голь
    7.Хрущов
    8.Брежнєв
    9.Горбачев
    10.Путін
    11.Ле Пен
    12.Інші(Кравчук,Кучма,Янукович,Ющенко,Янукович,Порошенко)
    Відповічте номером будь ласка,але щиро,хто для Вас кращий з тих всіх 12-ти апостолів,та й буду краще знати і орієнтуватись,за що Ви боретесь і обстоюєте що!
    Думаю,що це нічого страшного,що в темі про Порошенка,який таки має потроху ті риси Всіх Отих вище-перечислених лідерів тої Європейської національної і космополітичної демократії!
    Василю,але без обіди,що хочу краще знати ваше політичне нутро!
    Можете і з тим нашим галицьким гумором! :yahoo:

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Кучма всрався, Ющенко - розгрібався, Янукович всрався, Вальцман розгрібався...
    А глянути на економічні показники, то самий всрач і відбувався при любихдрузях і миздобулах.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Україні безробіття не є показником негараздів.
    Якщо у розвинутих країнах кожен намагається знайти собі роботу, то це в основному офіційну роботу.
    У нас майже всі працюють, бо як інакше проживеш? Але працюють неофіційно.

От вам легенький приклад. Бачили піший перехід у Шегинях? Недавно в неті гуляло про наш дикий народ, який як трактор пре через перехід і нінащо не звертає увагу. Недавно мій знайомий там зламав ребро. Так от, ці бідні люди за один день заробляють від 1000 грн. до 2000 грн. за день. У звязку з цим запитання: скільки має дати тим людям роботодавець, щоб вони захотіли працювати?

Тому оці графіки - це фількіна грамота. Вони ні про що не говорять. Прикордонні райони займаються горівкою та сигаретами. Багато з них мають по три - чотири автівки-іномарки і якщо одну машину конфіскують за пару років, то йому навіть не буде шкода.
    Всі ці бідні безробітні не злі хати збудували, мають субсидії від держави, а коли досягнуть пенсійного віку матимуть хоть і мінімальну пенсію, не вклавши в неї ні копійки. Мало того, на відміну від вас, вони не платили за авто жодних податків.

Оце у нас досить вагома частина так званих безробітних.

6. VasMT

Діду, йдіть до дупи зі своїми бебехами.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, так і є. Ющенко - пр'єром був і перший, кому вдалося стабілізнути українські гроші.

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Може тото ви і добре кажете, але чому ті фількіні графіки чотири роки назад показували одне, а нині інше? ;)

зі
    і ви ще не відповіли про тотих порошенківських орденоносців, котрі голосували проти Майдану

ззі
    @Мих, і ви ще не відповіли про час запуску тотих підприємств

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно прокурене сталінською люлькою.:)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не зауважили, черг на кордоні при Януковичу практично не було.

11. ІгорМ

Бо люди були на роботы. Гляньте графык - при Януковичу безробыття падало ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не розумію. Чому ви вважаєте, що я мушу знати чому Порошенко зробив саме так. Що я з ним спілкуюся?

Не виключено, що йому так подали, він і підписав. Я не знаю, свідомо він то зробив, чи несвідомо.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

безробітність завжди зростає, коли:
    1. йде війна.
    2. широкомасштабна переорієнтація економічних звязків: з Росією співпраця падає, з заходом налагоджується, але повільно.
    Багато підприємств мали бізнес з Росією і на цьому виживали.

14. ІгорМ

Бо якщо Порошенко відкрив безвіз, чи там сфоткався з Трампом - то у вас аж слина капала, ви так це всюди постили.
    Хоч ви вроді з ним не спілкуєтеся ;)

А от як він получив від Далі пенделя, чи нагородив продажних бариг державними орденами - ви в кущі, шо нє?
    "Будьте уважні!"

15. VasMT

Брехня.
    Розкажіть це крикунам, що скачуть.
    Лубийдрузь був прем"єром з грудня 1999 по травень 2001-го.
    Рівень інфляції, -
    1998 - 120 відсотків за рік,
    1999 - 19,2 %,
    2000 - 125,8 %
    2001:
    січень - 101,5
    лютий - 100,6
    березень - 100,6
    квітень - 101,5
    травень - 100,4
    червень - 100,6.

І тільки після того, чк його копняками в дупло вигнали, індекс стабілізувався.
    2001 - 106,1 %
    2002 - 99,4 %.

16. ІгорМ

Ну добре, а чому безробіття росте з кожним роком по наростаючій?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добробут - це не тільки економіка.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тільки після того, як Ющенко внормував інфляцію і стало стабільно. А як було до Ющенка???

19. iso

iso Well-Known Member

А вагома - то скільки?:)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де є людина, там є гріх. Хто в житті не брехав?

Та ну що ви?

сотні людей загинуло на вінницькому сміттєзвалищі... та що там сотні? Тишчі...:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)