ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. tea man

tea man 茶人

Щодо КУЛИКА Костянтина Геннадійовича – заступника начальника Департаменту Генеральної прокуратури України.
    Достатньо набрати це прізвище в Гуглі і все буде зрозуміло. Це для тих, в кого коротка пам'ять. Ця людина мала сидіти у в'язниці, але зараз працює в Генеральній прокуратурі.

• Подобається Подобається x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

Там же:

ЖУКОВЕЦЬ Заріні Леонідівні – учительці Снігурівської районної гімназії імені Т.Г.Шевченка Снігурівської районної ради, Миколаївська область

@wink, виставляйте;):drinks::drinks::drinks:

3. iso

iso Well-Known Member

:scratch_one-s_head:
    Розмовляти з вами заважає Ваша зацикленість. На чорне і біле. Порошенко білий і Ви не сприймаєте жодного негативу. Таке враження, що у Вас почалася виборча кампанія.
    Кучма - гоблін. І все. А те що він Україну вивів з глибокої ... ями, то все пофігу. І нанизуєте на свою тезу якісь недоказові "факти"
    . Кучмі далеко не все вдалося. Не все робив правильно. Але заслуга його перед Україною, як президента, найбільша. Він зробив Державу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пятница, 17 февраля 2017, 07:00 5949
    В Украине построили 56 заводов и 29 электростанций
    Автор: ВЛАДИМИР ТИРАВСКИЙ

Большинство предприятий открыты в западной части страны

ПОДЕЛИТЬСЯ:
    Турки превратят украинский завод в 12-этажный отель

Об этом свидетельствуют данные на странице в Facebook сообщества "Предприятия Украины".

Наибольшее количество заводов было построено в западных областях Украины:

• завод "Ядзаки Украина";
    • завод по производству асфальта (Закарпатская область);
    • завод по производству комплектующих для Audi и BMW,
    • биогазовый завод, два мебельных завода (Львовская область);
    • завод "TM Ondo",
    • завод комплектующих для автомобилей,
    • станция по производству биогаза (Ивано-Франковская область);
    • завод "Тернопольский карьер",
    • завод по производству кабельно-проводниковой продукции, завод по изготовлению смешанных минеральных удобрений (Тернопольская область).
    • Белорусы хотят построить в Украине завод по ремонту электротранспорта
    В Киевской области введены в эксплуатацию такие заводы:

• завод по производству бетона и растворов,
    • чайная фабрика Unilever,
    • хлебзавод компании "Хлебные инвестиции",
    • ЧАО "БИОФАРМА",
    • фармацевтический завод фирмы "Euro Pharma International",
    • фармацевтический завод в Белой Церкви,
    • 2 биогазовых завода,
    • завод ФФУ по производству искусственных футбольных полей.
    Также стоит отметить, что было введено эксплуатацию 11 зерновых элеваторов. В южных областях страны построено ряд перегрузочных и зерновых терминалов.

С 2015 года в Украине было построено 29 солнечных электростанций. 9 из них - в Винницкой области.

А также 5 ветроэлектростанций:

• ветропарк "Причерноморский" (Николаевская область),
    • ветроэлектростанция "Старый Самбор 1" (Львовская область),
    • еще 2на Херсонщине и одна в Ивано-Франковской области.
    Кроме этого в Украине было запущено 2 газовых месторождения: Колодницкое и Креховское газовые месторождения на Львовщине.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про зацикленість на Порошенко: Ми з вами говоримо про Кучму, при чому тут Порошенко, якого ви згадуєте?

Кучма - не олігарх. він був бідняком і зять його в наймах все життя на роботі, так? Корупції не було. Медведчук не заправляв країною замість Кучми?

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ви точно передали мою думку. Я теж збентежена і навіть здивована, бо пан Мих мені здавався адекватною людиною, а тут виявилась така необ'єктивність :dntknw::sad:

7. Latana Royal

Після того, як з'ясувалася брехня про вінницьку сміттєсортувальну станцію, це ствердження виглядає знущанням і дискридитацією влади.
    В мене навіть закралася думка, що Ваша задача навпаки, посилити роздратованість президентом. Бо те як Ви його до всирачки і сліпо вигороджуєте, на чорне кажучи біле, дає зворотній ефект.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вихваляння Кучми - це адекватність і обєктивність?
    Знаєте, якщо більшість людей так думає, тоді це говорить про те, що ми не готові до європейських цінностей. Ми ще далеко совкові.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Вінниці загинули люди на сміттєзвалищі? У Вінниці на вулицях сміття? На Вінниці є соціальна напруга по питанню сміття?

Є бардак - згоден. Прибрехав Гройсман - згоден, але ситуація там не є катастрофічна, до якої довів Садік.

10. Latana Royal

Мені не подобався Кучма, ніколи. Він скурвився і став пародією на пахана-безпрєдєльщика. Та я не можу сперичатися із тим фактом, що економіка при ньому була стабільною.
    Я не стану вдягати на нього корону і казати, що він був спасителем України, та аналізуючи справи тих часів, твердо розумію, що всі і все працювало ефективніше, ніж сьогодні, на мій превеликий жаль.
    А з нинішньою сраною владою і їх брехнею, я скоро змушена буду погодитися і з тим, що й при янику все краще працювало! Бо я не можу як Ви, пане Мих, казати, що ніхто не всрався, коли лайном смердить.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Latana Royal

Прибрехав і Ви згоден?!! Та скільки ж ці суки брехатимуть?!! І Ви про європейські цінності тут віщаєте??!
    Це "прибрехав" нічим не відрізняється від совкового замилювання очей і приховування правди!
    А на вінницькому сміттєзвалищі могло вже в десятки більше людей загинути, тільки ми ніколи про те не дізнаємося, через ваші з Гройсманом прибрехалки!

12. Latana Royal

Садік розпустив вас, через свою європейську лояльність. Вам туди Кернеса треба, то він би зробив так, що такі дрібні підприємці як Ви за одну ніч закопали б те сміттєзвалище у самі надра землі, власноруч.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таким чином 23 жовтня 2002 року засновниками корпорації «YAZAKI» (Японія) та її дочірньої компанії «YAZAKI Europe Limited» (Німеччина) на території нашої держави було створене ТОВ «Ядзакі Україна» (Ужгород). Закарпаття,

Далі можна не читати.
    Чергова оранжоїдальна брехня.
    Слава Вальцману.

14. iso

iso Well-Known Member

Економіка при Кучмі не була, а стала стабільною. Це важливий нюанс. Яких би псів на нього не вішали – він будував державу, витягав її з руїни. Особливо зробив багато в першу каденцію.
    Ось дані з Вікі

В рік президентства інфляція 400%. Падіння ВВП 22,9%. Інвестування в економіку практично припинилося. Валюти не було. Розрахунки бартером. Середнього класу не було.

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Для @VasMT
    Вася,Вася! Давай,полюбляй потрохи бандеровців,свободівців...:drinks:

2007-й

Вставайте бойку,гуцул,лемку,
    Бо сонечно уже встає.
    Вже десь над Доном ясно світить,
    І жить спокійно не дає.
    Там Хтось видумує комед'ї
    "А ля совєтікус" для Нас,
    Щоб повернувся оселедець
    Й за п'ять копійок в бочкаx квас.
    Ковбаска ліверна,та й краби...
    (Ну зрозуміло - не для нас).
    А ще для нас,якісь "щербицькі",
    Такі ж як "чукман" - в профіль й фас.
    І тішся,смійся глупий лемку,
    Та запивай все молоком,
    Та більше не виxодь з нірвани,
    А будь ти краще...молотком.
    Яким всі забивають гвозді,
    В труну "всесвітньої борні" -
    У боротьбі із екстремізмом...
    А на війні - як на війні!
    Закінчаться бої безславно,
    Для "переможців в кізякаx",
    А на остаток "Переможцю"
    На голову наробить Птаx!
    (Юрко НоТоЦо,2007)

IMG_0002.JPG

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:bad:

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

"Один раз не підарас", шо нє? Чи це вже не перший раз? ;)

@Мих, а от як ви думаєте - чому Порошенко нагородив таких ... державними нагородами?

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, маю до вас пару запитань
    - В яких роках будували і запускали ці підприємства?
    - Чому тоді безробіття росте?
    [​IMG][​IMG]
    http://www.dcz.gov.ua/statdatacatalog/document?id=350797

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вся біда в тому, що всрався Янукович, а запах є сьогодні і розгрібати приходиться нинішній владі. Чи Янукович не всрався? Що ще мав зробити Янукович, щоб всі побачили, що самі він всрався?

То як у Львові. Цілодобове постачання води у Львові зробив Буняк, а червону стрічку перерізав наступник - Садовий.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)