ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не знаєте чому так багато хто з українців плакав і обкакував Гройсмана, коли той збільшив мінімалку у два рази?

Більше працюйте і більше будете мати. Чи ви хочете, щоб президент вам щомісяця по 100 баксів давав?

Хто хоче і не балабол, той має. А хто має дві лівих і ліньтюха в дупі, той ниє і заздрить.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

не смішіть народ. Там також були старі корупційні судді і прокурори.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я її теж непереварюю, але перш, ніж її критикувати потрібно знати предмет критики, плюс до того тре бути економістом і банкіром.

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та шо Ви кажете?!! :)))

Навіщо ж? Достатньо того, щоб президент гарантував виконання закону на всіх етапах, знищів корупцію і тоді не буде подвійної бухгалтерії, чорної зарплатні, оформлення на пів ставки з 14 годинним робочим днем, хамства і безкарності на кшталт "не подобається - звільняйся" і т.і.
    Ви забули, що вони спочатку собі збільшили, на десятки тисяч, а потім мінімалку до 3 тис.
    А Ви в курсі, що з підпищенням мінімалки реальна зарплатня у людей не змінилася? Зате ціни підскочили, бо, мовляв, більше треба робити відрахувань, а значить заставити за це платити того, кому мінімальну на папері підвищили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

IMG_7986.JPG
    Pół-litra polskiej krwi pan ma? :mocking:

Що в ваших жила з тече,то ДНК точно знає,хазарський Медведю!
    А те що з вашого писка витікає ,то як та сечовина з єрусалимської каналізації...Добре!Тут тема про президента.
    Хочете говорити про свої гени і Гени Кернеса,Гени Корбана,то...відкрийте окрему тему про це і не будьте сцикуном! Може і зайду туди...катрен якийсь скалатаю по-темі.Давайте... руско-польско-бяло-укаїншький Медведю! :pardon:
    А тут тема про...про гаранта української державності,а не цирк! :bye2:

IMG_7987.PNG

Останнє редагування: 28 чер 2017
  6. prius

prius Well-Known Member

Я ось не розумію,він порошенковский троль чи бізнесмен,якщо друге то нікчемний,бо такі бздури молотить

7. Latana Royal

Та ні, я думаю Мих у нас захоплюючийся ідеаліст :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ця фраза була для нитиків.

Нитиків ніщо не спасе. Це характер.
    Вони є у всіх країнах світу, але різна кількість. У Польщі теж є такі.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Три роки в умовах війни - то замало. А президент - не Бог.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

поясніть. Бо я, як працедавець чомусь того не помітив.

11. Latana Royal

Якось непродумано Ви ту фразу видали, бо нитиків вона не заспокоїть, а ті хто багато працюють і не отримують за те справедливої оплати - обуряться. А ще, зрозуміють що Ви не володієте питанням і бовкаєте від балди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Latana Royal

Я Вас компетентно запевняю, що працедавець ніколи того не помічає.
    Більш того, навіть наймані керівники, кому довірено зарплатню розприділяти, з часом теж перестають те помічати.
    Як патологічна стадія того явища -це коли працівники йдуть до конкурентів, бо там зарплатня більша, а роботодавець впевнений, що справа зовсім не в грошах. Скоріше він повірить у всесвітню змову темних сил :)))

А з Вашою необ'єктивністю, пане Мих...:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну шо там,дорогі товариші-депутати?Недоторканість знімати будемо?

Президент закликав ВР ухвалити законопроект змін до Конституції
    Президент України Петро Порошенко закликає Верховну Раду проголосувати за зміни до Конституції в частині зняття депутатської недоторканності

5.UA|ВІД 5 КАНАЛ

14. prius

prius Well-Known Member

А імпічмент до конституциї будете вносити пане потрох?

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні-ні, давайте конкретно.

Була зарплата 1600, стала 3200. Яким чином зарплата не зросла?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

маєте Трампа, з ним і боріться.

Тут був один крук з Нового Йорку. Дуже валив проти Трампа. Нема.... може переборщив?

17. prius

prius Well-Known Member

Трамп мені по цимбалам,він сам себе звалить,а ось потрох получе імпічмент в конституцию

18. prius

prius Well-Known Member

Була комуналка 1600 стала 3200 де та зарплата?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті, хто багато працюють підуть туди, де їм платитимуть відповідно.
    Я не розумію тих, хто багато працює, висока самооцінка, але не йде туди, де сповна їм заплатять. А ще можна піти на "вільні хліба". На вільних хлібах життя справедливо оцінить потуги і справедливо скаже: ти заслуговуєш на 5 000 грн./міс. і роби що хош. Можна посердитися хіба на себе.
    А може хтось і досягне успіху. Станьте вільними. Заробіть самі на себе і не просіть у дядька, що нє?

20. Latana Royal

Не було зарплатні 1600, бо за таку зарплатню давно ніхто не працює.
    Була 1600 на парері і 3500 фактично. Після підвищення на папері стала 3200, а фактична залишилася такою самою.
    А якщо і є такі Скруджі, в яких вистачало совісті платити 1600, то таким не зазорно 3200 грн × 0.5 ставки - і гудбай: ті ж самі 1600

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)