ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

В Україні народ вже невірить його беканню,то той по діаспорам поїхав локшину на вуха вішати

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Диалог.UA - Dialog.ua
    3 год. ·
    "Вот это называется - удачно посидели. Слава Україні! Vive la France!" - Россия от страха заблокировала видео встречи Порошенко и Макрона, соцсети взбудоражены
    Читать подробнее: https://www.dialog.ua/news/122829_1498499684

"Вот это называется - удачно посидели. Слава Україні! Vive la France!" - Россия от страха заблокировала видео встречи По...
    DIALOG.UA

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Трамп, Макрон, Меркель - не дураки, як ви думаєте?

4. prius

prius Well-Known Member

Ясно що не дураки,пуйло несе більшу загрозу,тому мусять терпіти того цапа потроха,хоча трамп все таки ідіот

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ясно

недураки - терплять
    дураки - не терплять.

А для мене основним критерієм є ставлення світової спільноти до президента.

Все решту - емоції, або боротьба за владу.

6. prius

prius Well-Known Member

А для мене є критерієм ставлення президента до свого народа і до своєї країни,все інше лицемірство

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Фото: Порошенко во Франции после плевка Макрона в лживую рожу кремлевской крысы

gh0hfd.jpg

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ у нас, нажаль, різний. Половина народу у 2009 році забажала мати своїм президентом пахана, зека, тріжди судімого Януковича.

Як до цього ставитися? Це лицемірство?

Ну а що стосується Порошенка - поки найбільше зробив для України. Альтернативи нема серед тих, хто вже був.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. manur

manur Well-Known Member

Гов-гов-гов!!! Нам категорично не треба нікого з тих, ХТО ВЖЕ БУВ!!!!!!!

• Смішно Смішно x 2
  10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та що ж Ви так завзято його нахвалюєте, наче батько він Вам рідний? Таке чрезмірне захоплення затьмарює очі! :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. iso

iso Well-Known Member

Тут я з Вами не згідний. Найбільше зробив все ж таки Кучма

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хорошого?

Результат його діяльності - повний ігнор всього світу. Єдине місце, де він міг офіційно поїхати, як президент - Москва, ну ще в СНГ.

Кучма повністю ліг під Москву. Він не був самостійний.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Просто, людина на своєму місці.

14. manur

manur Well-Known Member

І коли Тузлу відстояв? Чи, хочете сказати, та вся історія з Тузлою - то така багатоходовочка пуйла? А Кучма йно співав під його дудку і робив все за сценарієм?

Особисто я й таке можу допустити, але слабо ймовірно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. iso

iso Well-Known Member

Результат його діяльності - держава Україна.
    А те, що його загнали під Росію під час другої каденції - дякуємо США а також нашим "патріотам", які рвалися до влади. Дорвалися ...

16. iso

iso Well-Known Member

Це швидше за все був пробний камінь. Якою буде реакція. І Кучма повів себе достойно в цій ситуації.
    Але ми не про Кучму, а про Порошенка:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте подумаємо логічно.

Як Кучма відстояв Тузлу? Можете аргументовано пояснити? Єдине, що я бачив - це він виступив перед журналістами і сказав: я глянув на території Росії і не зрозумів: чого Росії ще бракує. Більше нічого я не побачив.
    Чому ж Росія перестала посягати на Тузлу? Забоялася погроз Кучми? Смішно.
    Є два варіанти.
    1. Росія просто хотіла подивитися: що з того вийде, яка буде реакція і поки не планувала ескалацію території.
    2. Путін нагнув Кучму на пОступки у чомусь, про що ми не знаємо.

Більше варіантів я не бачу. Якщо ви вважаєте, що Кучма налякав Путіна, то я в то не повірю.

Друге. Путін нагнув Кучму, коли знищив свій літак зі своїми пасажирами над Чорним морем і таким чином добився того, що наш флот більше не проводив таких широкомасштабних навчань на Чорному морі.

Третє, Кучма здав всю нашу ядерну зброю, вимінявши її на папірець, яким нині можна зад підтерти.

Четверте, Кучма докотився до того, що у Європі та у світі його ніхто не сприймав і не запрошував.

П'яте, Кучма - замовник вбивства Гонгадзе.

Шосте, Кучма довів політику до того, що Україна повністю лягла під Росію. Вкінці каденції країною заправляв Медведчук, а Кучма, як песик на побігушках літав на інструктаж до Кремля.

Сьоме, саме Кучма привів до влади бандита Януковича. Спочатку зробив його губернатором, а потім забрав до Києва.

Україну здавали потроху. Кравчук міг весь флот на Чорному морі забрати - була така можливість - просвистав. Крачук просвистав шлях розвитку України по Прибалтійському шляху, а тоді це можна було так зробити поки Москва після нокдауну рОзпаду не мала великих впливів.

Ющенко - єдиний на той час, хто не ліг під Москву. Єдиний з тих, що були, не платив данину кремльовському хану. Ющенко дав зброю грузинам - буки і це врятувало Тбілісі від кацапської авіації.
    Тому Путін не любив Ющенка і розгорнув широку інформаційну війну проти Ющенка. Народ виявився неготовий до таких випробувань і повівся. Пята колона, що фінансувалася Москвою, російські спецслужби через Юльку в тому числі по суті знищили Ющенка, як президента, недавши нічого зробити.

Янукович продовжив здавати Україну і вкінці кінців довів країну до війни.

По суті, те, що є зараз - це результат правління попередніх президентів. Вони просирали незалежність України. Саме тому сьогодні приходиться за цей срач платити кровю. Чому москаль не напав на Литву? Бо там не просирали незалежність, бо там кожного року віддалялися від кацапії, а у нас поступалися - продавали за гроші.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо говорити про Порошенка, то саме завдяки йому світ і Європа підтримує Україну.
    Ми бачимо правління Ющенка. У світі його теж з часом відкинули.
    Ми бачимо правління Саакашвілі. Коли кацапи напали на Грузію, крім України (читай Ющенка), його по суті не підтримали.

І тільки Порошенко домігся підтримки світових лідерів.
    Блискуча робота, любі друзі, шо нє?:hi:

Якби не цей факт, бути двом варіантам: Україна повністю захоплена кацапами, або війна по всій території з відповідними жертвами.

Є заперечення?

19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Мих, я завжди намагаюсь бути максимально об'єктивною, тому повинна визнати, що у Порошенка відчувається досвід і рука керівника, і не найманого, а такого, що звик приймати відповідальні рішення. Мені подобається, що він впевнено і перекоеливо виглядає у міжнародних перемовинах. Мені подобається той зневажний і знищувальний погляд, яким він зміряв пуйла у першу офіційну зустріч. Я добре розумію, що на момент виборів і до сьогодні нема гідної кандидатури, щоб його замінити. Та попри все те йому далеко до президента, на якого ми сподівалися стоячи на Майдані. І коли Ви кажете, що він найпідходящий президент, то я розумію подив оточуючих. Бо він не найкращій, а кращій із гіршого.

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А шо ж Юа його й досі не посадив?

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)