ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. manur

manur Well-Known Member

То вам так робити наказав хтось з колишніх головнокомандувачів? І ви той наказ досі виконуєте?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Нє. То в Детскому Міре так вимагають...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю.

Тому ваші натяки є безглузді і розраховані на ватні мозги.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я навіть в курсі чому ви так з повагою пишите про нього - Путіна Володимира Володимировича.:good:

5. VasMT

Це ви так собі думаєте.
    Насправді ж пошук по сторінці, а там тисяча двісті з чимось фізичних осіб, на хуйло, путя, пуцькін не реагує.
    Тому можете запхати собі своє вкурсі поглибше.

6. hrim

hrim Well-Known Member

Дискредитація і порушення це різні речі. Я глянув дві сторінки наданого вами посилання
    Google
    там повтори двох випадків: крадіжка 17(11) тис дол і автошолом.
    В поліції працює 130 тисяч людей. Я жодним чином не применшую рівня правопорушення, але це - просто рутинна статистика. Це немає жодного відношення до дискредитації - акту зумисного підриву авторитету усієї структури.
    Поліція - це захисний покрив - "шкіра" суспільного організму. Вона не усюди миловидна, там майже завжди є пошкодження...
    Вона завжди переважно працює і першою взаємодіє із суспільним дном. Припинені заворушення в Ольшанах, Харківська обл, гібридні провокації на Закарпатті, розслідується вибух уКиєві.

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Бла-бла-бла...

Кожне порушення закону самими правоохоронцями підриває авторитет правоохоронних органів і підриває довіру населення до тих органів. Крапка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. VasMT

Сьогодні вже 21 травня. Сторінка шоколадного на місці. А в нього в групі півмільона учасників. Я так розумію, прихильників заборони і свідків чесності великого борця за мізки українців.

9. hrim

hrim Well-Known Member

Це ваше право так вважати.
    Першопричинно вжите мною слово «дискредитація» стосувалася систематичної ненормативної лексики на адресу силових структур, яке тут використовує одне чмо з клавіатурою (я багаторазово пояснював ,чому це так, особа це навіть не заперечувала).
    Наша з вами розмова не має до цього відношення.

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Що я і роблю, і я вам дуже легко довів свою точку зору.

А якщо почати розмову про дії керівництва силових структур, про кадрові призначення на посади всяких замазаних в крові, грошах і гімні кандидатів, то ще більше проясниться стан наших органів. А він /стан/ набагато неприйнятніший, ніж був при попередніх владах.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, я думаю, ви просто сказали те, що було у вашому серці, а тепер визнали, що забулися і пішла інша пісня.

Я, наприклад, ніколи не написав б П.В.В - так з пошанівкою.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заспокійтеся, я думаю, він ту сторінку ніколи й не вів... сидить який клєрк...

13. VasMT

Брехло він, м'яко кажучи.

upload_2017-5-21_21-20-56.png
    upload_2017-5-21_21-23-48.png

Вкладення:

14. VasMT

Ось і запхайте це собі поглибше...

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я думаю, щоб полегшити роботу пошуковику, Вам слід також писати "Порошенка Петра Олексійовича". Бо якщо пошуковик реагує на слова "Вальцман", "чиколадний" чи "свинорилий", то то є поганий пошуковик. Виходить, що Ви пишете для кацапів. Бо українці шукають інформацію про Порошенка, а кацапи - про "Вальцмана".

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого, як ви ВЖЕ то зробили з П В В.:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви досі сумніваєтесь?

18. VasMT

А Порошенко Петро Олексійович записаний в той додаток №1?
    Якщо ні, на біса він мені здався? о_О

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як нащо?
    А хто керуватиме вами, як не головнокомандуючий?

20. VasMT

Його анкетні дані ніякої користі в цьому не приносять. Будь він хоч Вальцман, хоч презик, хоч свинориле брехло, хоч Порошенко Петро Олексійович...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)