ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я теж проти "залізних занавісів".
    Краще би відмінили холодну погоду в травні і комарів влітку.

• Смішно Смішно x 3
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Акції Яндекса впали за день на кілька мільйонів доларів. На черзі Одноватники і ВК.
    Росіянам зробили "больно". Але ж хотіли гибридну війну - от маєте.
    Донька переживатиме, бо вона з іншими молодими мамашками, подружками активно спілкувалась... якісь там групи, якась реклама).
    Але найдуть вихід, я гадаю. Є ж fb.
    Врешті решт до цього йшло.
    Наші пошуковці теж шукали корисну інфу на проросійських бойовиків в соцмережах, але і вони знайдуть вихід.

3. VasMT

Выхода нет только из гроба. (с)

4. Silver bullet

Я гадаю, що Росію треба викинути звідусіль, чого б воно не коштувало. 9 травня показало, що цей заклятий "друх" має тут велику аудиторію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

6. VasMT

І заборонити російську мову.
    І спалити книжки російською.
    І заборонити вітру дути зі сходу. :)))

• Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Не надо утрировать. Книжки русские читайте, никто вам не запрещает и не запретит.
    А это санкции. Они приближают конец Путина, в конце-концов его уберут по-тихому.
    Кст, он похудел, поседел и выглядит больным. Присмотритесь.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю Україна то добра третина ринку для кацапонету, тут і завалитись недовго...

10. VasMT

Да на кой он мне?
    Я уверен, что никогда с ним не встречусь. Отойдет по тихому, да и черт с ним.
    А вот подсчитьівать его седьіе волоски и морщиньі, следить за его цветом лица, в надежде на скорую его кончину, увольте. Кстати, разведданньіе уровня полка и батальйона данньіх о весе и стуле путина не подает. Правда жалко!?

11. VasMT

Та ніхрена не буде, Хулігане. Ні їм, ні нам. Зверніть увагу на однакову реакцію вати і вишивати. У тих паніка і злоба, у тих ейфорія і злорадство. А у мене одна скриня на народі... :mocking:

12. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А в кого паніка і злоба?

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А взагалі то, це все помста, за Ліпецьку фабрику...
    Причому помста більше нам. Бо вата звикла, що її трахають жорстоко, вони вже без того сумують.
    А от ми з нашим свободолюбієм...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. VasMT

У вати сегмента ру.

15. VasMT

Та яка, нафіг, помста...
    Тупорильство і совкове минуле. ВКП-б хуторського гатунку.
    Хоч би на сусідів подивились. Турція, Бєларусь, Китай...
    Такого роду заборони спрацювали тільки в одній країні - КНДР. Але там просто інтернету не існує, як сексу в ссср.

16. Silver bullet

А які неміряні кошти на нашій землі досі збирає Гундяєв. То ми завжди були занадто добрі до Московії. От там і звикли...:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Silver bullet

Ви що - в Однокласниках тусовались? Чи в ВК лайкали і фотки котиків постили? Яндекс як пошукач залишиться, якщо вам треба.

18. VasMT

Сторінки є і на одноглазіках, і в контактах, і на твіті, і на навіть не пам'ятаю ще чому. Але крім ФБ і Гугєля не користуюсь нічим.
    Але це не головне.
    Головне - тенденція.
    Заборонити стрічки, заборонити партії, заборонити ідеології, заборонити церкву заборонити критику, заборонити літературу...
    Нічого не нагадує?
    При цьому залишити торгівлю, туризм, заробітчанство, сполучення... і свєчной заводік.

Останнє редагування: 17 тра 2017
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, можна на кожній сторінці писати:

Порошенко повинен обявити війну,

ну а коли самому тре відмовитися від Контактів і Однокласників - російського продукту, то вже зась, що нє?

20. VasMT

Романе, не пересмикуйте.
    Я ніколи не пропонував об'явити війну Росії. Не стягнемо. А от ввести режим воєнного часу треба. В трьох-чотирьох областях. Хоча б в двох.
    А на одноглізікі мені чхати. Є вони, чи нема. Туфта, а не ресурс. Хламу більше, аніж користі.
    Доречі, пам'ятаєте, як на ЛФ забороняли російську мову? Щось людське з того вийшло?
    Отож...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)