ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Аааа як жити далі :suicide:

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маєте ЛФ і цього досить.

Он я вже більше року покинув ті мережі і живий.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

реально идиотская и бессмысленная инициатива от которой только пригорает сильнее, кретины мля.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

че заВыкал опять ? да, а группу свою на 6 тысяч человеков я кудой дену? а самой главное - профита от того польнейший НУЛЬ, а неудобств лично мне кабздец сколько.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А мені краще, я тут троха пробую сі рекламити в фейсі, то думав чи йти ше в той кацапський ВК чи нє, а як його закриють то і проблема відпаде.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 2
  8. prius

prius Well-Known Member

А одноглазників заблоковав?

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

і не лише його...

Під санкції потрапили, зокрема:

1. Товариство з обмеженою відповідальністю «1С»

Серед обмежувальних заходів, зокрема: заборона передання технологій, прав на об’єкти права інтелектуальної власності , заборона здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг у юридичних осіб — резидентів іноземної держави державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу яких знаходиться у власності іноземної держави, а також державних закупівель у інших суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж товарів, робіт, послуг походженням з іноземної держави, до якої застосовано санкції.

2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Яндекс» Серед обмежувальних заходів, зокрема: заборона інтернет-провайдерам надання послуг із доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів/сервісів.

так

3. ТОВ «Вконтакте»

Серед обмежувальних заходів, зокрема: заборона інтернет-провайдерам надання послуг із доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів Mail.ru (www.mail.ru) та соціально-орієнтованих ресурсів «Вконтакте» (www.vk.com) та «Одноклассники» (www.ok.ru).

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №133/2017 — Офіційне інтернет-представництво Президента України

• Подобається Подобається x 1
  10. Capitoshechka

Тююю. Теж мені рекордсмен. Я вже понад 30 років, як їх покинув)))

11. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

В усій цій істориії мені глибоко байдуже до соцмереж.

Хоча, у нас вчителі використовують групові чати в контакті, для оперативного спілкування з учнями, щоб швидко оповістити учнів про розклад, викласти файли із потрібними навчальними матеріалами. Це найдешевший, найшвидший і найдоступніший був спосіб.

А от поштові скрині, в яких збережені архіви листування за 15 років, до яких підв'язані усі можливі віртуальні кабінети, паролі - оце справжній підсерон від президента :facepalm:
    Віртуальні диски яндекс і меил, де люди зберігали свої медіа, обмінювалися - які їм альтернативи в українському просторі?! І тепер в одну мить усе зникне???

1С - яка українська альтернатива?! Скільки підприємств подякують...
    Електронні гаманці - скільки жінок подякують, які підробляли трохи грошенят в інтернеті, доки дитина спить.
    Оце западло скоїв, так западло!

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тепер вся надія на однокласники :haha:
    Порошенко сказав, що повернення до раша-імперії не буде, от і спалює мости. Нормальний хід.

Останнє редагування: 16 тра 2017
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не бійтесь. Підписати презик підписав, а як то зробити технічно, не подумав.

14. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Які складнощі? Провайдери українські заблокують доступ та й годі.

15. VasMT

Я Вас порошу... :mocking:
    «Строгость *** законов смягчается необязательностью их исполнения». (с)
    Є купа способів обійти ці заборони. Тільки задайте в пошуку "як обійти ..."

16. VasMT

6011. Это мой порядковый номер вступления в группу... ;)

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Звичайно, але 90% людей того робити не буде, і пребуток в уяндексів в Україні впаде дуже суттєво.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вас прошу, в дядька Василя пропав гараж під москвою, а ви за спамом за 15 років плачете.....астанавітєсь.

• Смішно Смішно x 1
  19. Capitoshechka

Не все так просто і так швидко це робиться. У деяких провайдерів хости на тому ж яндексі, наприклад. І тепер треба час для того щоб все переобладнати. І робиться це не за 5 хвилин і навіть не за добу. І нехай презик хоч обсериться, але вище голови не плигнеш

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Патріоти України? :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)