ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Уже 2 человека назвали Порошенка "лучшим президентом для своего времени". Найем и Ганапольский.

• Смішно Смішно x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

Дуууууууууууууже автарітєтні чалавєкі )))))))) Пуштун і гебрей ))))))))

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. tea man

tea man 茶人

А якщо почитати наш форум, то можна здибати ще й третього.:dirol:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Кернес четвертий.

5. prius

prius Well-Known Member

Ганопольский зрадник всіх часів і народів,втік з України за довгим рубльом в моцкву і все своє життя прославляв расєю,і Україну з українцями важав нижчим сортом,а тепер приїхав бо ригіонали добре платять,а потім його перекупив потрох,другу мерзоту незнаю тому не буду ніц писати

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мені особисто по барабану тотой безвіз.
    Але заради Хулігана я на цей безвіз чекаю і дуже втішуся, якщо Порошенко нарешті не збрехав ;)

Запам’ятайте цю дату – 11 червня. З цієї дати громадяни України отримають можливість без віз подорожувати країнами Європейського Союзу. Це – перший вагомий результат тих реформ, які відбуваються в Україні протягом останніх трьох років.

View: https://youtu.be/H2MOUMfYChY?t=94

7. iso

iso Well-Known Member

Згадав віц совкових часів.
    Консультаційний пункт перед виборами. Чоловік довго вичитує матеріали і до звертається консультанта.
    Я тут перечитав, що я маю право... Так маєте.
    Але ж послухайте, виходить, що я маю право... Так, маєте.
    Значить, я можу... Е ні, не можете
    Чи не буде так з безвізом?:)

8. ІгорМ

З безвізом може бути по всякому, і Порошенко з ним бреше вже три роки :)
    Так що нічого страшного, якщо він збреше і цього разу ;)

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дуже дякую, приємно що хтось заради мене чекає на безвіз, маже за одно зачекаєте за мене на ремонт дороги "Сокаль-Бояничі", вам всерівно, а мені приємно :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  10. ІгорМ

А нашо вам тота дорога? Ви ж збиралися в Єропу на ровері їхати, а ровер можна і по ямах пхати :)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо вам почекати впадло,?

• Смішно Смішно x 2
  12. ІгорМ

Чекаю до 11 червня, потім перестаю... :blush:

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені не треба ковбаси,
    Мені не треба масла,
    Лиш би зірка на Кремлі
    нігди не погасла.

:)))

А що вам тре?
    Щоб Порошенко прийшов і червінця Вам в сподні запхав?:)))

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

Нє, мені своїх червінців цілком вистарчає :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чого вас нічого в житті не приносить радості?

Он нині їхав Львів - Золочів. Дорога - просто клас, правда, ще не повністю, але на 75% зроблена.
    Мушу зауважити - такого у нас ніколи не було.
    Янек вкрав річний бюджет, війна, а дороги стають просто супер, навіть по селах. Багато сіл обзавелося освітленням вулиць. Зле?

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ото є по хлопськи! Якщо шо то після 11 я вже сам почекаю :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

Хто вам таке сказав? о_О
    Я самий радісний і щасливий в світі :yahoo: :dance3:

• Смішно Смішно x 1
  18. ІгорМ

Врьот как дишіт, а дишіт он часто (с)

Порошенко зробив неправдиву заяву про скасування віз до країн Америки та Азії

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Петро Порошенко
    23 год. ·
    Вже за місяць 34 європейських країни увімкнуть зелене світло власникам українських біометричних паспортів – для безвізових короткострокових поїздок.

Особисто радію цій важливій для України події!

Зникнуть черги в посольства та візові центри. Залишиться в минулому виснажлива тяганина із збору паперів. Люди заощадять гроші, які витрачали на консульські збори та послуги посередників.

-0:13

69 тис. переглядів

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якби президентом залишався Янукович і Україна виконала вимоги, вона все одно отримала б безвіз

Тепер шляху назад точно немає: після вчорашнього рішення Ради ЄС, яка підтвердила введення безвізового режиму для України, Брюссель остаточно затвердив безвіз для українців на політичному рівні. Залишилося лише дочекатися орієнтовно 11 червня, коли рішення ЄС набуде чинності і українці, які мають біометричні паспорти, зможуть уникнути принизливих черг у консульствах та візових центрах.

Безумовно, безвіз – це велика перемога для України. Насамперед з погляду того, що офіційний Київ зміг перебороти себе і виконав усі необхідні для цього умови, хоча періодично це давалося з великими труднощами, а ухвалення окремих рішень стало можливим лише завдяки громадянському суспільству сукупно з тиском Брюсселя і Вашингтона. У цей складний час, коли Україні і українцям гостро не вистачає позитивних новин, такий успіх дійсно дорогого вартує.

Проте видавати введення безвізового режиму з ЄС за те, чим він не є, само собою помилково. "Сьогодні Україна остаточно оформила своє розлучення з Російською імперією", – сказав учора, наприклад, український президент Петро Порошенко в інтерв'ю каналу "1+1". На жаль чи на щастя (залежно від кута зору), уведення безвізу з ЄС, відносини з Росією та політичний вектор розвитку України – абсолютно різні речі.

Звичайно, відкрити кордони для українців – це багато в чому політичне рішення з боку ЄС. Але перебільшувати його саме політичне значення не варто. План дій щодо безвізового режиму було надано Україні ще за часів президента Януковича. Навіть більше, абсолютна більшість законодавчих та технічних рішень, які призвели до скасування візового режиму, були або ухвалені, або розроблені до Майдану. До речі, цей чинник не варто забувати зараз, коли сьогоднішній уряд святкує безвіз як лише свою перемогу.

Але мова не про те. Якби президентом України залишався Янукович і Україна водночас виконала всі необхідні вимоги, то безвіз, найімовірніше, усе одно було б уведено. Говорячи про "розлучення" з Москвою, не варто забувати і про те, що у 2012–2013 роках переговори про введення безвізу між ЄС і Росією були максимально близькі до успіху і зірвалися найперше через дивні вимоги Росії про особливі преференції для дипломатичних паспортів. Ну і, звичайно, не забудемо про приклад Молдови: уведення безвізового режиму з ЄС зовсім не заважає молдованам голосувати за проросійські сили і політиків.

Справжній розрив із Російською імперією станеться тоді, коли Україні вдасться побудувати правову, демократичну державу, у якій права людини і базові цінності будуть відігравати головну роль. Питання безвізу з ЄС у такому разі виявиться вторинним. Хочеться вірити, що так порвати з Російською імперією рано чи пізно вийде і в самої Росії.
    gordonua.com/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)