ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А тотой ваш редактор Ратуші каже йнакше :)
    /Таки він точно нездоровий, шо нє?/

Микола Савельєв
    Вчора о 1:44 ·
    Я ВВАЖАЮ, що найбільше до отримання безвізу долучились усі мої колєги, приятелі і товариші (деякою мірою і я). Саме вони і я, подорожуючи Європою, під час традиційних пяних забав, постійно вигукували: "А ну її на х...й ту Росію!!!" Європейці почули, що ми ЩИРІ у своїх пориваннях і проголосували за той безвіз! А тепер до нас усі починають примазуватись...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Каже так, бо він трохи жартівник.

3. ІгорМ

Клоун? ;)

зі

@Мих, якщо хочете, то поцікавтеся про здоров"я людей, котрі в текстах багато пишуть прописними буквами, ставлять по кільканадцять знаків оклику і знаків питання.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені цікаво знати про людей, для котрих жартівник то є клоун.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ірина Ніка
    40 хв. ·
    #учімся_нить_з_вогником
    Як я описую свій день.
    Вербна неділя. Ошатно вбрані люди вертаються із церкви з лозою в руках. Доріжка до церкви свіжозамощена плиткою . Повітря тепле і наповнене густими пахощами меду і зеленої трави. Багато молодих сімей з колясками. Вареники на обід. Прогулянка із собакою. Кропива і кульбабки по узбіччях. Сонце. Весна. Життя .
    Як це зробить махровий нитік і типовий журналізд із "всьопропало нашого району"
    Люди таки дотягнули до Вербної неділі, хоч бариги робили все , щоб цього не сталося . Єдиною доступною розвагою для зубожілого і обкраденого народу залишився похід до церкви і молитва про хліб насущний.
    Бариги і корупціонери з міської влади замостили новий тротуар плиткою щоб вкрасти мільйони, а старий ще нічого був, лише 30 років йому і трішки ямок, навіть не кожен метр. Радує, що хоч аромати квітів у нас ще безплатні і за траву ще податків не деруть.
    Люди з останніх сил силкуються вбратись гарно, багато хто вбрався в одяг в якому збирається хоронитись.
    Багато дітей і немовлят- народна прикмета " до страшної війни".
    Люди змушені харчуватись дома варениками, бо на обід у ресторані ,як звичайній американській сім"ї ,не вистачає коштів.
    Кропива і кульбабки залишились лише по узбіччях, по дорогах усе визбирали нужденні пенсіонери і малозабезпечені діти.
    Якщо не зробимо перевибори і не поміняємо владу - це наша остання весна ..

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Pavlo Nuss поширив свій допис у групі: #Я_Підтримую_Президента.
    4 год. ·

Повторюсь: Администрация Трампа будет тесно сотрудничать с демократической властью Украины и Президентом Петро Порошенко, и Путину сегодня об этом дали ясно понять, отчего, а я в этом более чем уверен, в Кремле запаниковали.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Pavlo Nussдо #Я_Підтримую_Президента
    4 год.
    ·
    Вашингтон узгодив переговорні позиції з Президентом Порошенко.

Президент України Петро Порошенко провів телефонні консультації з Державним секретарем Сполучен...

Показати більше...

Коли таке було в історії України, щоб перед переговорами з Москвою, Вашингтон узгоджував позиції з Києвом???

8. ІгорМ

View: https://youtu.be/TA4r3GKzI3Y

:uanew::rock::yahoo::dance3:

• Смішно Смішно x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

#зрада

Олег Рудницький
    11 квітня о 9:36
    Ви казали свідомість?
    Черга аж на двір, 9-а ранку і це за якийсь подарунок від суми понад 100 грн.
    Через гучномовець пропонують, що на дворі чути.

Потім цей ж народ піде на концерт І. Дорна, потім поїде робити блокаду на крові.

11. manur

manur Well-Known Member

...блокаду торгівлі на крові.
    :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Так спішив написати що аж заслинився,зрівняв якогось чмошника з блокадою

13. ІгорМ

Та то ж БПП :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

Етот Порошенко... задовбав:

15. ІгорМ

@Мих, а тотой хлоп попереду в єрмолці - то хто такий?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

електорат самопомочі.

17. ІгорМ

Шо, жиди вже за БПП голосувати не будуть?о_О
    А я казав - не тре було Гройсі в ООН голосувати проти євреїв. Тепер будуть Пеця і Вова без пейсів :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Продажная тв@рь!" Шуфрич на российском ТВ обвинил Порошенко в обстрелах Авдеевки и других населенных пунктов Донбасса (видео)

Шуфрич з вами згоден.

19. ІгорМ

@Мих, ви знову блудите і вириваєте фрази з контексту :)
    Було сказано
    Шуфрич говорив про Порошенка, а я кажу про вас ;)

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Шуфрич на российском телевидение произнес слова "продажная тварь"?
    Даже интересно стало: сколько отслюнявливают рос. телеканалы шуфричам за выступления?
    Наглядный пример продажной твари, Иуды самого низкого пошиба... во время войны, и едет же, сцуко, в Москву.

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)