ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я ж казав - Славко Вакарчук /якщо погодиться/
    Ну, а якщо Славко не погодиться, то вже буду вибирати з того, шо буде.

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Гм... так може треба було дати і Януковичу допрацювати, а вже потім з нього питати?

• Подобається Подобається x 2
  3. ІгорМ

Блін, як гарно сказано! :good:

4. iso

iso Well-Known Member

А хіба ні?

5. Capitoshechka

а хіба я коли негарно казав, чи писав? Я кажу або гарно, або дуже гарно, або взагалі не кажу нічого)))))

• Смішно Смішно x 2
  6. iso

iso Well-Known Member

в тому трагедія України, що вибираємо навіть не з гірших, а з найгірших

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. ІгорМ

@iso, ви тоже жид?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він би і працював, якби не відмовився від Євросоюзу. Досить Порошенку змінити вектор розвитку на схід і його доля буде та сама.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Трагедія України не тільки в тому. Основна проблема у двох козаках і трьох гетьманах і в тому, що 350 років не було інституту української еліти(влади).

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Capitoshechka

А може б він ще змінив свою точку зору, визнав свої помилки і передумав до кінця терміну... Може все ж таки треба було дати допрацювати до кінця? Ми ж в демократичній країні живемо, чи як? Значить як одному - так можна до кінця терміну працювати (щоб потім можна було з нього спитати), а як іншому - так не можна... Мені це нагадує світогляд москалів щодо фошистонаціоналістобіндєрафцев: всі, хто так чи інакше воював проти совкорочерів під час другої світової - фошистонаціоналістобіндєрафци. Окрім кацапів... Їхні - це бєлагвардєйци і патріоти. Але в жодному разі не фашисти.
    На мою думку всі повинні бути в однакових умовах незалежно від кольору шкіри, релігії, політичних переконань і т.д. Якщо можна було свого часу закрутити гайки Янику і дати йому достроково коліном під сраку, то Потрох в цьому плані не повинен бути виключенням. І народ має повне моральне право вивернути його хутром всередину так само, як і Яника

• Подобається Подобається x 1
  11. iso

iso Well-Known Member

Чому ж підписалися
    Ви про причини, а прол наслідки:sad:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є дві дороги: можна йти в ліс, а можна - в село.
    Порошенко веде в село, а Янукович - в ліс.

Народ хоче йти в село. Янукович потягнув всіх в ліс. Неважливо як він веде, він веде не в ту сторону. Порошенка можна критикувати за те, ЯК він веде, але неможна критикувати КУДИ він веде. Тому з Януковичем не було змісту чекати, він не захотів вести в ту сторону, де хотіла більшість.

Зрозуміли?

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, та не згадуйте хоч дваждинєсудімого. Хоч як би нам не подобалось, як керує Порошенко, але Яник - це багатовекторний п*здець і ганьба на весь білий світ. Як таке могло з нами трапитися, досі не розумію.

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Недавно мене розчарував той Славко - шкода йому стало за терракт у Пітері.

А політично-господарських навиків я ще не побачив у нього.

15. Silver bullet

Які там господарські навички у людини, яка вдень і вночі в музиці, ви що, жартуєте?
    Згляніться на Гриценка. На його релігійну необізнаність можна взагалі плюнути і розтерти. :)

• Подобається Подобається x 1
  16. iso

iso Well-Known Member

Може і треба було...:scratch_one-s_head:
    Підозрюю, що не в те, куди веде Порошенко:dntknw:
    Мені також чомусь шкода:blush:

17. Silver bullet

та при чому та молодь, звісно. Чи вони щось вирішують? Не дай боже нам такого лиха.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

село одне - Європа.

19. ІгорМ

@Мих, ну ви, блін, даєте :)
    Славко висловив співчуття сім"ям загиблих - погано.
    А Порошенко для сотень кацапів створив робочі місця і платить податки в казну рашки - файно.

@Мих, я таких фальшивих і двуликих людей, як ви, ще не видів :)

Міха каже, що Порошенко буде нас водити 20 років, щоб дійти до того рівня життя, що був при Януковичі. Майже як Мойсей :)

Останнє редагування: 8 кві 2017
  20. ІгорМ

Для чого президенту господарські навички? Для господарки є прем"єр і кабінет міністрів.
    А президент повинен бути патріотом держави, чесним і відповідальним. І хорошим менеджером.

На рахунок "людини, яка вдень і вночі в музиці".
    @Silver bullet, мабуть ви не обізнані із позамузичним життям Вакарчука. Якщо хочете - поцікавтеся, будете здивовані ;)

От Гриценко хороший господарник. Може бути прекрасним міністром, прем"єром, мером або головою управління.
    Для президента у нього нема харизми.

Останнє редагування: 8 кві 2017
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)