ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А яке відношення маєте ви до моєї жінки? о_О

2. ІгорМ

І ще розказували Юля, Ляшко, Онищенко, Саакашвілі, Гриценко і ще якісь там хлопи сиділи в Дроздова ;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого ви дивуєтесь? Ви ж приплели мою жінку до свого анекдоту першим, чи память вже не тойво...?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще б... конкуренти...
    Старі майтки рвуться до влади, наговорять все, що хочеш.

Побільше слухайте відпрацьований матеріал.

5. ІгорМ

Так я хотів послухати, що ви відповісьте :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви от скажіть. Якщо та блокада так приперла лугандонію, то чого вони полонених не відпускають під шаленим тиском Парасюка-Семеченка-Соболєва? Чому у них нема білої гарячки?

7. ІгорМ

Як по мені, то якраз теперішні БПП і є відпрацьований матеріал.
    Ще раз їх до корита не допустять.

До влади тре вибирати не бариг, а ідеалістів.

8. ІгорМ

Полонених не віддають, бо поки що не приперли рашку. Всі рішення приймає вона.

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ніколи не даю поголовної оцінки. Там є різні. Багато таких, які йдучи у БПП планували безнаказано красти, або просто заради влади.

Зараз слово "барига" має політичне забарвлення для використання у політичній боротьбі.

ідеальних людей та ідеальних рішень не буває. Кожне рішення має і "+" і "-". Мудрість оцінити має не кожен.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

На початку організації блокади було оголошено: добємося блокадою визволення полених. Скількох звільнили?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

яким чином блокада припре рашку? можете пояснити?

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ні, це я вам охотно вєрю. Бо судячи по великим вухав і яйцям - коло Насірова працюєте саме ви. Хто перший ляпнув про 3 млрд, які треба на армію десь тепер брати? Мабуть вам особисто жалілися Насіров і Ко щодо цієї ситуації?

• Подобається Подобається x 1
  13. ІгорМ

Так Блокада ще в дії :)

Порошенко перестане платити рашці і їй настане хана ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага... поки що піску від блокади з Донбасу не чути. Стріляти менше не стали, гинути наших менше не стало...
    Як думаєте, коли почнуть випускати полонених? За місяць? за рік? за пять?

Маєте докази, чи знову.... Юляказала?

15. iso

iso Well-Known Member

Парасюк був лише пйоником в грі Коломойського.
    А чи вона потрібна? Щоб мати відповідь на це питання, треба мати достовірну інформацію, а не ту, що нам підсувають, і власні здогадки… А те що ми бачимо – проблеми з вугіллям (тут хоч небесна канцелярія змилувалася над нами) з подальшими наслідками – зупинками підприємств…, фактичне захоплення підприємств, що працювали на непідконтрольних територіях, наочний приклад дикого порушення Закону під прикриттям ксіви… мало? – як мінімум, заставляє замислитися… Інша справа, що ці питання треба було вирішувати ще в 14 році. Но тим не менше, блокада це не вирішення питання.
    Яку надію? І що буде не так? Хіба сьогодні в нас є кому протистояти «баригам». Хіба інші "бариги". Середній клас настільки слабкий, що нічого не вирішує. Громадянське суспільство в зародковому стані. Соціальні ліфти привідкрилися на майдані, і як завжди, ними скористалися усякі парасюки та лещенки. І усе – портал замкнувся. А долю України, а точніше залишків її ресурсів, (бо про державницьку політику влади мова не йде – нема її) вирішують олігархи.

• Корисно Корисно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо такі, як Парасюки будуть давати народу надію, то у цього народу немає майбутнього.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. ІгорМ

Зато наші БПП як вили, шо нє? ;)
    Як знати, де те менше, а де більше?

Я про то не думаю... :scratch_one-s_head:
    Звичайно :)

І шо, то всьо - від"ємний результат?

18. ІгорМ

Казав Кравчук "маємо те що маємо" :)

Мих, а хто, на вашу думку, зараз є той "самий-самий" у нашій владі, з ким у нашого народу є майбутнє?

19. prius

prius Well-Known Member

Може в Крим воду пустити?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ітак, ви згідні, що Лугандонцям то по барабану?

А як ви хотіли?
    Кричати, що БПП нічого не робить і одночасно підкладати їм свиню? Дайте можливість людям допрацювати і тоді спитаєте з них. А якщо однією рукою паскудити, а іншою кричати, що вони не так роблять - це ознака нещирості і критиканства.

по кількості вбитих і ранених.

навіть в голову не приходить... і мені теж. Не відпустять полонених через блокаду - НІКОЛИ.

Ви недавно казали, що нам тре ідеалістів, а тепер написали:

Так от. Треба виходити з того, що ми маємо. А весь політичний бомонд є на долоні. З того, що є, крім Порошенка я не бачу достойної альтернативи.

Мріяти можна багато, але є те, що є. І сьогоднішній варіант є найкращий з того, що міг би бути.
    А ви кого бачите президентом?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)