ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

то і нафіг вони нам не потрібні? так ;)

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Воно то так...

Але я тут бачив двох європейських пацанів, які принесли додому з лісу шкірки від бананів, бо не хотіли кинути їх в кущі.
    А їх українські колєги лишили в лісі все сміття після пікніка :)
    Так що причина не в вивозі сміття, причина в головах ;)

3. ІгорМ

Для природного відбору треба :)

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дресіровка. В африканських селах нормально срати на вулиці, в нас ні, в нас нормально кинти пляшку в рів, там ні...
    В мене є теорія, просто років 100 тому ніякого сміття не було взагалі, тому в "традиційній культурі" нема таких табу, з появою товарів широкого вжитку зявились тонни сміття, і ніяких традицій поведінки з ним.
    Ну то вже перебор, та шкірка згниє за два тижні, і перетвориться в компост, а так буде гнити тиждень в смітнику, потім її повезуть в Дніпропетровськ, а через кілька років ще і назад мають привезти :facepalm:
    Тільки ми щось відхилились від теми, до чого тут ПорошенКО :mocking:

5. ІгорМ

ПорошенКО тут до всього, бо всьо, шо погане - то зробив Порошенко зі своїми БПП, а всьо, шо добре - то Юля і Садовий з Парасюком і Міхою :)

6. manur

manur Well-Known Member

Те саме подумав ще до того, як допис Хулігана прочитав)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

тись-бздись.
    Я - хто? Плід вашої хворої уяви?

Вовочку терористи звільнили з полону в той же день, його єдиного. Невже він їм тепер буде паскудити?
    Ну і я щось не бачив, щоб від тої блокади постраждав хоть один терорист і не бачив, щоб хоть одного нашого звільнили.

А знаєте чому жодного полоненого не звільнили? Відповідь проста: терористам до дупи та блокада, як то кажуть, нє тронула.
    Тобто користі від Парасюка - нуль, як і від блокади.

8. ІгорМ

Та при чому тут Вовочка?

Я то писав у відповідь на ваше
    Ну то шо, @Мих, будете дальше підтримувати партнерські відносини з тим колєгою? Адже маржа перш за все, шо нє? ;)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваше порівняння є смішне і невідповідне до ситуації, тому тут нема що пояснювати.
    Ви не розумієте нічого у ситуації, і це видно до тої аналогії, що ви привели?

10. ІгорМ

А що тут розуміти у ситуації? Барига він і в африці барига ;)

Мих, чому ви не можете дати відповідь - як ви поступите в тій ситуації?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тупість і в Африці тупість.

Тому що ви боїтеся вести розмову про конкретну ситуацію і ховаєтесь під плоскі неадекватні аналогії, рівня вуйка з села Затемне.

Фантазуйте тут про свою жінку, яку згвавтували, а не про чужу, якщо ви не рагуль, тоді може дійде.

12. ІгорМ

@Мих, а чо ви сі злостите?
    Я вам скажу без викрутасів, бо я і є вуйко з села - якщо би таке сталося зі мною, то я би того партнера придушив на місці.
    А ви шось ще думаєте.

Так само давно кажу і за цю конкретну ситуацію - послати рашку і тото ордло нахер і будувати країну без всяких підленьких баризьких методів.

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ага...ЩАЗЗЗЗ!!!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так давайте не вмішувати жінок сюди, а якщо вже вмішуєте, то вмішуйте своїх, якщо вам так пасує.

Я теж за те, щоб послати.
    Інколи в житті буває... чистиш сад весною і думаєш, та відріжу ту суху гілку і по всьому. Починаєш різати і бачиш, що ти на ній сидиш.

Треба просто думати, перед тим, як щось робити. Блокада, торгівля на крові - красиві лозунги, а результат - плачевний. Парасюк робив блокаду, хай тепер розкаже де взяти 3 млрд. бюджетніх коштів на цю ж армію в тому числі. І що конкретно він зробив? Перекрив ахмєтовське вугілля, яке йшло на ахмєтовські ТЕС. Вся його робота.

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я можу розказати. Просто не треба 3,14здити те, що сплачується до бюджету. І тоді вистачить на все - не тільки на армію

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. ІгорМ

Во, @Capitoshechka відповів скоріше за мене.

БПП треба думати за державу, а не за кишеню.

Останнє редагування: 7 кві 2017
  17. ІгорМ

Я змоделював ситуацію, щоб легше було розібратися в ситуації і зрозуміти вашу позицію.
    Якщо щось там співпало з реальністю, то я не спеціально.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію, ви десь там працюєте коло Насірова - знаєте що поступає в бюджет, а що ні. "Охотно вєрю".:)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То все одно, що я би зараз вас звинуватив у тому самому. Де докази? Парасюк оправдав свої дії, Грішін розказав?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозумів, а на вашій жінці ситуація не змальовується?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)