ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

От і виходить: або порядний, або з "яйцями"
    А є у нас кандидатура, щоб порядний але з яйцями, розумний але не хитрий, освічений але висловлювався так, щоб і неукам зрозуміло було і людям з освітою не гидко і не сумно???
    Хтось може такого назвати? Або, нехай не в Україні, незай в будь якій існуючий країні, назвіть правителя, щоб усім догодив?

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та знаю, що він трохи хуліган і випити не проти - не знаю як з цим сьогодні. Але Луценко ніколи не підігрував москалям, нізащо відсидів при Януковичі. Тобто, при нинішніх розкладах, Луценко не є ще зовсім поганою людиною. Освіту має, на відміну від хероїв блокади.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Якою я бачу Україну років через 15? Я не оракул. Але останні три роки вселяють надію, нарешті почало щось відбуватися. І динаміка змін, як я її бачу, позитивна" - Лесь Подерв’янський про колишню, сучасну і майбутню Україну

Подерв’янський: коли українці лають владу, я радив би дивитись у дзеркало
    texty.org.ua

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А хто проти? Хай підніме руку. Ну, хоча б з аватарного окопу (траншеї).

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я - проти.

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Сьогодні з Юрою не вип’єш, а завтра РОДІНУ продашь

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

У Львові розпочалися масові акції протесту з вимогою імпічменту Петра Порошенко

Сьогодні у Львові у місцевій ОДА зібралося понад 1000 активістів і представників громадянського суспільства.

Вони блокують вхід в будівлю ОДА і вимагають відставки Президента України Петра Порошенко. На думку протестуючих, Президент не зробив нічого для вирішення сміттєвої проблеми, а також для припинення війни на Донбасі.

Сьогодні ж учасники протесту зірвали сесію Львівської міськради. Громадяни увірвалися до сесійної зали з вимогами до депутатів Львівської Міської Ради.

"3 роки як український народ веде важку і запеклу боротьбу за свою незалежність. В цей час, коли кожна українська родина жертвує на вівтар цієї боротьби свій добробут, здоров'я і життя своїх близьких, владна верхівка нашої держави через різноманітні корупційні схеми продовжує розкрадати Україну і грабувати народ. Вони лецимірно закликають нас затягнути пояси і потерпіти заради перемоги. Ми ж закликаємо їх показати приклад! Почати з себе!

Українська влада, якщо її можна так назвати, докерувалася вже до того, що Комітет з іноземних справ Конгресу Сполучених Штатів Америки призначив слухання з приводу незаконної діяльності українських можновладців. Нам досить ваших фальшивих обіцянок та брехні. Ми вам більше не віримо!

Ми ВИМАГАЄМО:

1) Відставки Президента Петра Порошенко;

2) Відставки Кабінету міністрів України;

3) Відставки Голови нашого міста;

4) Відставки губернатора.

Вимагаємо повного очищення влади в Україні на всіх рівнях.

Вимагаємо від депутатів Львівської міської ради підтримати наше звернення".

зі
    :)

9. Capitoshechka

Без кулемета це неможливо зробити

10. prius

prius Well-Known Member

Навіть якщо зроблять,хто займе їх місце? Такі самі

11. tea man

tea man 茶人

Схоже, що це УНА-УНСО.

12. Capitoshechka

Я вже колись писав, що цю процедуру треба потім повторити ще 2 рази. Щоб іншим неповадно потім було лізти до корита

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

а щось реальне, не із області кримінальної фантастики, можете запропонувати?

• Подобається Подобається x 2
  14. Capitoshechka

реальніше нема куди.

15. manur

manur Well-Known Member

:haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Capitoshechka

Миху, просто так навіть чірка на сраці не з’явиться

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це що було??
    Тонкий натяк на справедливий суд при донєцких? Там, кажись, була величезна корупція з боку Луценка - позачергове звання своєму водієві. Перед тим Кравченка возив аж полковник і ригам було нічого. На 40 тис. усього за три роки державу напарив Луцик). Шоб віддати ці гроші назад - це ніяк було не можна. Там же ще квіти на свято було марнотратством.

Та чорт з нею, з його освітою. Замінив дуже освіченого Шокіна і хай робить.
    Ті, хто відсиділи в прокуратурі велику сраку - ще гірші.
    З Луценко як раз проблема менша, ніж інші українські проблеми.
    Це тільки моя "обиватєльска" думка.Не нав'язую.

18. Silver bullet

Мих, як ви запросто перекрутили ситуацію! Я весь цей епізод нашої української історії ще не забула. Зараз нема часу, але після роботи я по полицям поразкладую, хто там був проти чого против і хто тупий теж.
    Святих там не було, у кожного свій зиск і своя надія на владу, але може не варто з хворої голови на здорову? Ющенко в цьому епізоді повівся як остання сука, та ще і суду потім набрехав. Що ще раз доводить, що на верхньому щаблі у нас не було ні одної порядної людини.

• Подобається Подобається x 2
  19. manur

manur Well-Known Member

Звання, може, й було, але не це головне. важливіше, що той водій пропрацював до того водієм на якійсь фабриці 20 років. А Луценко йому цей стаж зарахував, як міліцейську вислугу. А це вже ні в які ворота не лізе.

Та й іншого в нього було досить, але в офіційних матеріалах його кримінальної справи воно не фігурувало...

20. Silver bullet

Ну, якщо ви в курсі "іншого". Я -ні. Тільки суму шкоди пам'ятаю - сорок тисяч гривень. Звісно, мерзотник.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)