ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так цього вже хочеться! Але швидко "зробити з гадості радість" кому не хочеться...

Знаєте, як було мені сумно бачити, коли в Грузії, в горах, де і туристів катма, а податківців зовсім важко уявити, що господар маленького готелю пробиває для нас чєк на свою чачу, чи вино - не пам'ятаю.
    Ось так люди бажають порядка і закону! У них 20% від прибутку. І все. Більше нікому і нічого. Люди вважають, що так справедливо і допомагають державі відбудовиватись. На початок бізнесу є податкова пільга.

В Сирії було 10% від прибутку. Я розмовляла (ще до війни) з сирійцем, нашим студентом. Він казав, що податківці до їх бізнесменів не ходять - такого не може бути, вони не мають права, це - ганьба. Гадаю, що пожежники і санітари тим більше) А потім ми питаємо - чого це бізнес в тіні?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Silver bullet

Так цього вже хочеться! Але швидко "зробити з гадості радість" кому не хочеться...
    Ось у Саакашвилі вийшло швидко. Страна маленька. Штати допомогли суттєво.
    Але ж і люди...
    Знаєте, як було мені сумно бачити, коли в Грузії, в горах, де і туристів катма, а податківців зовсім важко уявити, що господар маленького готелю пробиває для нас чєк на свою чачу, чи вино - не пам'ятаю.Ось так люди бажають порядку і закону!

У них 20% від прибутку. І все. Більше нікому і нічого, ніхто не прийде. Люди вважають, що так справедливо і допомагають державі відбудовуватись.
    На початок бізнесу є податкова пільга.

В Сирії було 10% від прибутку. Я розмовляла (ще до війни) з сирійцем, нашим студентом. Він казав, що податківці до їх бізнесменів не ходять - такого не може бути, вони не мають права, це - ганьба. Гадаю, що пожежники, санітари, прокурори і інші вельмишановні пани тим більше)
    У нас же надскладне податкове законодавство, більш того - кожен рік, а то і квартал міняється то те, то інше - щоб була робота податківцям.
    "А чого це бізнес в тіні?"
    Хто з людей бізнесу, тут на форумі, може мені розтлумачити - невже в отакій смертельній небезпеці ніяк не можна вирішити кардинально одну нагальну проблему ПЗ, щоб вивести з тіні економіку?
    Невже складна і несправедлива принуділовка, залякування, перевірки - це більш дієво, ніж простий і прозорий підхід - віддай 20 % з прибутку і роби чесно, не треба бухгалтерів, тільки апарати та електронні звіти? Спрощене відкриття бізнесу, пільги новачкам.
    Коли влада зрозуміє, що падати далі невігідно, а вже вигідно взлітати?

І саме незрозуміле: ніхто ніде про це не говорить. Є інші теми.
    Насирова взяли - тепер буде гнобити економіку його зам, на якому нема де проби ставить. Народ дивиться спектакль: зрєліща є , а хліб дорожчає кожен місяць..

Останнє редагування: 7 бер 2017
    • Подобається Подобається x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А уявіть в якій сраці опинилися такі, як я. В мене будинок з електроплитами. І ці ушльопки підігнали ці будинки під загальний тариф - такий, як і у всіх

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пам"ятаєте, ми обговорювали цей ролик. І мої підозри, що слова вирвані із контексту.

Сьогодні цей ролик "виплив" у Гаазі, як "доказ", представлений Росією.
    А от - текст того, що було сказано Порошенком в дійсності:
    І є фейковий ролик і ролик-орігинал, якого ми тоді не могли знайти.
    За посиланням.
    Ложь: Петр Порошенко пообещал, что дети Донбасса будут сидеть в подвалах

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Silver bullet

У мого сина європейська зарплатня, тому він дивується:" А що 200 грн за е\е - це так вже багато? Воно так стоїть насправді". Я відповідаю, що згодна, але чого моя праця така дешева? Чи треба закинути диплом в шухляду, взяти кредити і зайнятись бізнесом (в мої роки?) і дурити державу? в країні непуганих прокурорів, суддів та податківців - це шлях до самогубства. У чоловіка та ж картинка.
    Засміявся синок і сказав, що скільки треба на комунальні, він дасть - ніяких проблем.
    Його думка така, що уряд йде вірним шляхом. А популісти тільки на дно затянути можуть - вони страшніші за всіх. Навіть за нечисте на руку наше керівництво.
    От і побалакали)

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А в нас виходить що ціни на комуналку європейські, а зарплатня десь там далеко-далеко в дупі...

7. Silver bullet

• Інформативно Інформативно x 3
  8. medwedo berlogsoni

Я - з лінгвістичної позиції ("поведений" на вивченні значень слів).
    По-перше, слово "принять" в розумінні "арештувати", взнав лише недавно. "Менты его вчера приняли"
    По-друге, що таке "черный лебедь".
    Є пояснення в вікіпедії
    Чёрный лебедь (теория) — Википедия

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[​IMG][​IMG]

10. medwedo berlogsoni

А що то праворуч за свідєтєль із Фрязіно?

• Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

@medwedo berlogsoni, якби не ви, то я так би і не знав, хто такий той свідєтєль із Фрязіно і чо він так називається :)
    Просто він став до знимки в пасічникових споднях :)

12. ІгорМ

Біля будівлі АП мітингують "Матері за імпічмент Порошенко"
    "Жінки вимагають відставки президента і припинення війни на сході України. Матері, які втратили своїх дітей у зоні АТО, вважають, що війна буде продовжуватися до тих пір, поки Порошенко буде у владі", - сказано в повідомленні.

Лідер руху, член Комітету солдатських матерів Наталія Дон, заявила, що "влада і голова СБУ Грицак вбачають у нас руку Москви, вони завжди намагаються всі свої проблеми списати на руку Кремля. Але у нас народний протест, і ми будемо стояти, поки він не піде у відставку".

View: https://youtu.be/KyslW2Ee_6s

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та які проблеми? Лягли під москаля, накакали на Захід і війни нема ще 350 років.

Нє, я б сказав по-іншому. Ті матері щиро вірять, що Порошенко не здає Україну Путіну, тому війна триває. От якби поміняти президента, зразу б війна закінчилася, до прикладу на Юльку.

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

Во, згадайте про шо брехав майбутній президент

View: https://www.facebook.com/artemervin/videos/vb.100004813660806/526268410876943/?type=2&theater

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви такі чесні за нього голосували.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Не подобається Не подобається x 1
  17. tea man

tea man 茶人

Конституція України
    РОЗДІЛ I. Загальні засади
    Стаття 5
    Україна є республікою.

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.

Ніхто не може узурпувати державну владу.

18. ІгорМ

Де ж я знав, що людина може дивитися в очі і так брехати, і навіть не заїкатися :)

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Паралельна реальність
    Зате нашим все мало.

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

наші горлянку перегризуть тому, хто завадить підняти

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)