ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Raiysa Volkernyuk · 6:04 Ми народ президенту не віримо і робимо для нього велику Будку з колючой проволкой

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смішні ви і мислите совковими категоріями. Що значить здав? Насіров не склотара. Є закон. І треба дотримуватись виключно закону, а не здав/нездав.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читаю поміж стрічок: Ми невіримо президенту, бо хочемо попіаритися. :)))

• Смішно Смішно x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

@Мих, ви недоспали? Чи зранку з понеділка почали алкоголієм зловживати?

Закон то є. Але чи він працює? Га? Гейби той закон нормально працював, вже б для таких насірових і йому подібних тре б було нові зони будувати, бо не вміщалися б в старих.

І не треба б було створювати фік зна які НАЗК, НАБУ і тому подібне. ГП, МВС, СБУ цілком здатні (теоретично) самі з цим всім справитися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Піде за Насіровим. Насіров теж був з БПП... не помогло.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що ви пропонуєте?

Пропонуєте совковий підхід: команда зверху?

7. manur

manur Well-Known Member

Якраз навпаки. Підхід "команда зверху" існує зараз і існував всі роки незалежності.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас так нічого не поміняється і буде все, як було. Має працювати закон.

Президент України Петро Порошенко, коментуючи справу голови ДФС Романа Насірова, вказав на незалежність Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) як правоохоронного органу.

Про це Глава держави заявив під час спілкування з журналістами в Харківській області, повідомив у Твіттері прес-секретар Президента Святослав Цеголко.

“НАБУ незалежний орган - Президент прокоментував справу Насірова, відповідаючи на питання журналістів”, - написав Цеголко

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давно я чекав від Вас цієї фрази. Щоб мати нагоду сказати, що думаю з цього приводу.
    Є закон, що кожен депутат має голосувати особисто. Покарали когось за "кнопкодавство"? (А про те говориться аж у цілій Конституції! Сильнішого закону не буває.
    В п"ятницю під вечір на роботі в ВР недораховуємося інколи відсотків вісімдесят "трударів". Покарали когось за прогули?
    От взяв би якийсь робітник і не вийшов після обіду на роботу, чи пан Василь, який зараз читає цю тему, - зняв портупею і пішов на рибалку?
    А народний обранець чугикає на своєму авто до аеропорту, бо жопа біла, треба позагоряти на Мальорці.

Тільки не заперечуйте, що такого слова, як "жопа" немає.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

А Насіров - за Коломойським і Онищенком. Я би теж так із півмільярдом в кишені пішов. Англійську я знаю.

View: https://www.youtube.com/watch?v=aZZf7VF8WTQ

11. manur

manur Well-Known Member

Тим самим гарант наголосив на тому, що і ГП і МВС і СБУ НЕ Є незалежні як правоохоронні органи.

Я можу то зрозуміти виключно так.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. medwedo berlogsoni

Дотримуватися закону. Всіма. о_О . Здивовані?

13. medwedo berlogsoni

Так в НАБУ прагнуть зараз керівництво поміняти.
    Дали слабину із тими конкурсами, пішли на поводу у Європи, тепер воно (НАБУ) до Насірова вчепилось.

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Супер!!!

Ваші пропозиції.

Що ви пропонуєте?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Alexander Fesenko поширив відео від Петро Порошенко — з Олександром Фесенком.
    55 хв. ·

-0:27

Петро Порошенко
    1 год. ·
    Судовий процес та вручення підозри одному із високопосадовців – голові Державної фіскальної служби - яскравий приклад того, що в Україні створена ефективна антикорупційна інфраструктура.

Оголошення підозри голові ДФС проводиться без інформування Президента. Це також свідчить, що НАБУ - структура абсолютно незалежна.

Про це, зокрема, говорили під час зустрічі з Президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петером Мауером.

За Януковича такого б не було.

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якби президент сказав, що НАБУ, ГП і МВС і СБУ є залежні, то ви б то зрозуміли, що незалежні, ТАК?:)))

• Смішно Смішно x 1
  17. medwedo berlogsoni

Нічого не пропонуємо. Лягайте відпочивати.

• Смішно Смішно x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді читайте що інші кажуть.

Закон повинні виконувати ВСІ, без вийнятку і Україна прийде до цього. Я в це вірю.

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

Так то я й сказав. Читаю, що сам кажу. Чи що сказав, те й читаю. Як Вам зручно буде.

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Доброї ночі всім, хто не спить)
    Втулю свої 5 копійок щодо чудових слів Порошенка.
    Я вважаю, що це не його особисте чудове перетворення - то під Порошенко свій стілець догоряє.
    Я вважаю, що тільки УЛЬТИМАТИВНИМ підсрачником з Заходу пішла рибалка такої великої риби.
    А щодо того, що Порошенком зроблено багато для міжнародної протиросійської позиції і для армії (особисто в тому числі) - те я говорила і підтверджую, і згодна з Михом.
    Просто ми дуже багато хочемо від людини, якій вже під сраку літ, і вона все життя робила бізнес (а значить, цінила гроші), і як її переробити на щось протилежне? Крім того "порєшать за гроші" в нашому парламенті можна все. А без грошей важко, навіть те, що важливо для майбутнього України.

Ні, я не вигороджую Порошенка, а кажу, які реалії... Все на договорняках (( в реальному часі як зіскочити, коли треба працювати і працювати швидко, бо за нами пильно стежать, щоб допомагати або ні...Питання політики не таке просте, щоб відсекти чорне, і думати, що залишилось тільки біле.
    Питання блокади саме таке.

Останнє редагування: 7 бер 2017
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)