ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо би народ щиро підтримував президента, не слухаючи всяких дурниць з Москви, ми б у реформах і якості житті були б значно у кращому стані.

Важко керувати звіринцем, де живуть лебідь, рак і щука.

А з'ївши Порошенка, отримаємо аля - Януковича. Наприклад, Тимошенко. Вона і війну закінчить і здасть Україну Пуйлу. Елементарні речі. Гляньте рейтинги.

То є знаєте, бич України. Мазепа - славний гетьман був. Хто проти? А його тричі скидали з гетьманства і тричі обирали. Про що це говорить? Це говорить про нашу тупість, нетерпеливість, всезазнайкуватість. Де два козаки, там три гетьмани і кожен розумніший іншого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер обгрунтуйте.

Януковича сприймали в Європі? - ні!
    Януковича сприймали в США? - ні!

Янукович вів вектор розвитку країни в Європу - ні(через що почався 2-й Майдан).

Путін сприймав Януковича? - Так.

Чим ближче?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вони хай собі плавлять. А нам не треба. Нам треба розвивати сучасні технології.
    Для прикладу, може читали:
    Илон Маск: крыша из солнечных батарей Tesla дешевле обычной
    От чому б нашим ахметовим не взятися за цю справу? Гроші є, купити патент і виготовляти. І закидати тією черепицею всю Європу.
    Маск - не балабол. У нього ракети в тютільку сідають на платформу (перші ступені).

А продовжувати гребти гроші на радянських сталеплавильних печах до скону - що то дасть Україні?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді чого почався Майдан?

5. medwedo berlogsoni

Не треба їсти Порошенка. Хай Порошенко здасть Насірова, і всі будуть ситі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

medwedo berlogson, прошу вас, ну не смішіть мене.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А він його шо? Тримає?:)

• Не подобається Не подобається x 1
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Перечитайте мій пост - мені десь Путін, Янукович і Порошенко.
    Я говорив про Україну.

До 2014 року Україну в Європі чекали, з приходом до влади брехуна Порошенка від України весь світ почав шугатися.

Українці хотіли ввійти в Європу, двері якої були відкритими.

Виявилося, що ні Януковичу, ні Порошенко Європа не потрібна, бо тоді буде важче красти ;)

9. medwedo berlogsoni

Пане Миху. От давайте подивимось на публіку із БПП. Хоча б на того Насірова. Він попав у список (у прохідну частину) кандидатів у ВР. Ви як думаєте, захотів стати депутатом, попросився, і його зарахували? Чи, може, комусь щось заплатив, чи може, комусь щось наобіцяв?
    Чому ця людина попала спочатку в ВР, а потім - стала головним податківцем? Він стояв на Майдані? (Яценюк, Порошенко, Кличко хоча б стояли). Чому другою людиною у державі став Гройсман? Де він був під час Майдану? Чому поступово усувають зі сцени тих, хто боровся під час Майдану? Я також підтримував Порошенка. До того моменту, поки він не усунув Саакашвілі. Тільки не кажіть, що Саакашвілі сам пішов. Були створені умови всією тією БППшною когортою, які стали нестерпними для Саакашвілі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

Та поки що скидається на те. Сьогодні об одинадцятій станеться диво. Насіров підніметься, присяде разів шість, щоб розім"яти ноги, і піде в бік аеропорту, де на нього чекатиме самольот аж до городу Паріжу, ах где Оніщенко жівьот.

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О

І хто конкретно відвернувся з 2014року?

12. ІгорМ

Пам"ятаєте, в грудні Даля приїжджала в Київ?
    Якщо хочете, то перегляньте пресу за ці дні

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пояснюю.

Ваш підхід не є коректним. Що це за критерій - стояв на Майдані, чи не стояв? Давайте поставимо премєром Парасюка, він стояв, або Гаврилюка. Останній виглядає на чесного чоловіка - честь і хвала, але чесності мало, потрібні знання, досвід. Правильно?

Я не знаю мотивів, коли головним податківцем ставили Насірова. Я теж його не люблю. Але тут є один момент, який мені сподобався. Насіров - член БПП. Але це йому не допомагає. Зауважте! Це взагалі нове у нашій політиці. Коли податковою керував Азаров, а премєром був Янукович. Ви собі уявляєте, щоб однопартійця так колись кинули, та ще й такого високого рангу? У ПР це було неможливо. Хіба би зажрався, не поділився, а тут - раз і все! Суд!!!! Пофік, що ти з БПП. Це є для мене показник. Багато прийшло у партію БПП з надією, що будуть безнаказано красти, а не вийде. Тому ворогів багато є, навіть серед однопартійців.

Порошенко, ніхто інший не давав вказівки валити Насірова. Просто система влади міняється і ця нова система не може вжитися з таким, як Насіров і ця нова система його з'їдає.

Падінь ще буде, повірте. Але ознаки дуже хороші, як на мене.

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даля - жінка радикальна. Я не читав і не в курсі. Але приїжджала. А Порошенко недавно вітав її з Днюхою. Все нормально. Тертя інколи допустимі, але то життя.

• Смішно Смішно x 1
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Миху, знаєте, таку приказку: "Не кажи ГОП, доки не перескочиш"?
    От коли цей суд доведе справу до логічного завершення і залишить Насірова і все його шобло без штанів, конфіскувавши все, що в нього "нажито нєпасільним трудом", от тоді можна буде про щось казати. І тоді, коли я приїду до Львова, я вам особисто потисну руку
    (якщо, звісно, вам не буде гидко тиснути руку москаля)
    А так - все це пусті балачки і балабольство

• Подобається Подобається x 1
  16. ІгорМ

Хто виконує обов"язки голови ДФС?
    Ото ж бо і воно :)

Останнє редагування: 5 бер 2017
  17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

@Мих, я не зовсім зрозумів - з чим саме ви погодилися?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

З тим, що тре почекати і побачити результат з тим Насіровим. А ви?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто?

20. medwedo berlogsoni

Ви риторично питаєте (з підтекстом "а що тут такого?"), чи не знаєте дійсно?
    Матеріал для читання (просвєщєнія):
    Мирослав Продан: Гройсман назначил “орехового мафиози” Януковича замглавы ГФС (ДФС) — World News
    Чи ни скидається на те, що Насіров іде у почесну відставку, а на його місце ставлять свого, донецького вінницького? Зараз тотой замісник - виконуючий обов"язки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)