ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А чиї?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І який результат? Втратили ще пару заводів?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Україні потрібно зосереджуватися не на виплавці сталі і прокаті (це - пережиток сталінської економіки), а на сільському господарстві, туризмі, складальному виробництві із використанням високих технологій.
    Наприклад, автомобілебудування. Зараз має місце тенденція нарощування виробництва електромобілів. Починати випускати електромобілі, або спочатку - хоча б комплектуючі до них.

І щоб люди не дихали жовтим димом усіх отих блюмінгів і слябінгів. І в шахтах не гинули.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ІгорМ

Втратив Ахмєтов ;)

Для України це не критично
    Ціна блокади — менше 5% валютної виручки України

Тепер настав переломний момент
    Пора нашій владі думати за державу, а не за свої кишені ;)

5. ІгорМ

Про будки

— Майже за безцінь придбати собачу будку ім. Карла Маркса і зробити з неї свою, а далі нарощувати виробництво, використовуючи політичний вплив — це побудувати?
    — Взяти кредит на побудову собачої будки, побудувати будку, не віддати кредит, стати спікером а потім прем’єр-міністром — це рахується?
    — Не задекларувати дві собачі будки у Лондоні і продовжувати кілька років керувати ДФС — це нормально?
    — Записати на тестя собачу будку а потім розповідати як дружина стала успішним бізнесменом в той час як обіймав посаду голови МВС, згодом стати генпрокурором — це теж ваш приклад, на який пропонуєте рівнятися?

Іноді краще дивитись не та те, хто і скільки собачих будок побудував, а за чий рахунок вони це роблять. А то в один прекрасний день цими будками починають вільно ходити ті, хто не будував, але добре бачив за чиї це гроші, Ті хто стримувались, чекали що у капітана вистачить сміливості побачити, що човен розхитують не ззовні. Човен природньо йде на дно, коли вага награбованого стає в рази більше передбаченої законами. І якщо нормативно-правові не діють, закони фізики — кум не загальмує. Спитайте у папєрєдніка, коли наступного разу будете таємно спілкуватись із путіним.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

36 млрд. грн./рік податків у державу, в тому числі атошникам.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ціну в студію!

До тортів цукерки вже йшли повним ходом, так що не треба ля-ля про фабрику Карла Маркса.

Дуже не зле приклався до двох майданів. Фінансування йшло мільйонами гривень.

Зробіть ви так і тоді побачимо, як то просто і чи рахується.

Зробіть краще. Ви тисяного не зробили з того. Заробіть мільйон, купіть завод і передайте тесцю, жінці... Хто заважає?

де ви такої вати начиталися?

Якщо ви це рахуєте за досягнення - дивитися - прошу дуже. :)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дитячий садок.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка ваша спеціальність? Повар? Перекладач? Оператор машинного доїння? Єгер? Я чому запитаю? Ви ТАК добре розбираєтесь у питаннях економіки, ресурсів....

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та вас як почитати, теж нічим не гірше. Прям спеціаліст широкого профілю

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. ІгорМ

Для чого мені мільйон?
    Я зробив по свому. Зробив набагато краще, так як воно має бути.
    І нікому нічого не винен, нічого не крав, нікого не обманював, і ніхто мене не проклинає ;)
    І не думаю, куди втікати з дому, і не ходжу в рваних шкарпетках :)
    І друзі і родина в мене одні і назавжди, нікого не підставляю і від нікого не чекаю підлості ;)

12. prius

prius Well-Known Member

96E20F89-5FE8-4B02-871C-73EC2B1091A9-847-000000905B32796C_tmp.jpg

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдине, що я добре знаю, це те, скільки треба затратити зусиль, знань, терпіння і праці, щоб створити підприємству, на якому ти можеш платити регулярно зарплату з 20 чоловік, 50 чоловік і більше. Спробуйте і тоді почненте поважати працю інших людей і перестанете заздрити.

Тому я покладаюся на те, що коли людина зуміла в своєму житті щось зробити - руками, головою, то я їй довіряю. І не довіряю баламутам, які ніколи нічого суттєвого а житті не зробили, лиш дивилися як хтось робить і заздрили.

І правильно президент сказав - в житті псячої будки не зробив, а повчає.

Ні Парасюк, ні Грішін, ні Соболєв не відповідають за економіку вцілому України, ні за безпеку країни. Вони не тільки не відповідають, вони не розуміють що роблять і це обєктивно, бо у них нема освіти і у них нема загальної інформації. Дати в вухо, покопати двері автівки, підробити документи майора, поставити собі фуфель під оком - це їх рівень. У нас у ВР таких досить багато і людей, що їх підтримуть - теж чимало. Тому так і живемо.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому дитячий садок?
    У Вашому авто є жгут дротів, що йде, скажімо, від блока запобіжників до задніх ліхтарів. Скільки потрібно заплатити німцеві за виготовлення жгута, і за скільки цю роботу погодиться виконати українець? Думаєте, той електрик, що робив електропроводки у шахтах, ремонтував їх, не справився б з цією роботою?
    Ахметов вкладає хай свої гроші у виробництво електрокабелів для автомобілів. Які завжди потрібні і від моделі до моделі мають різні конфігурації.
    А не тупо продовжувати плавити сталь і примушувати людей дихати гадістю.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

При тій тупизні, сталь плавлять у США, Німеччині, Швеції. Було б що плавити, не всюди є що.

17. ІгорМ

По вашому виходить, то і Януковича не те було рухати - тоді і економіка в цілому, і безпека країни була в набагато кращих умовах, шо нє? ;)

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ніколи нікому не заздрив в цьому плані

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А по-вашому, Янукович провадив Україну до Європи, чи до Росії?

20. ІгорМ

Я переконаний, що за часів Януковича Україна була ближче до Європи, ніж за часів Порошенко

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)