ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Доскакались...

Anna Senik добавила 6 новых фото — с Stanislav Kolomiets.
    19 ч · Киев · отредактировано ·
    Це мав бути пост про мою виставку, але пост буде про президента Порошенка.

Вчора в Києві в Центральному будинку офіцерів о 15:00 відбувся урочистий захід до Дня збройних сил України. Міністерство оборони попросило мене долучити нашу експозицію проекту "Воїн. Воля крізь віки" - щоб гості перед виступами високих військових чинів і концерту могли в холлі подивитись виставку фотографій. Я була рада приєднатись до заходу і в такий спосіб привітати військових з їх святом: сама завчасно завезла фото і з нетерпінням очікувала події.

В призначений день і час, я разом із моїм колегою і другом Станіславом, приїхали до Будинку офіцерів. По всій вулиці не можна було паркуватися. Нові модні поліцейські через одного нахабно зганяли нас із займаного місця, деякі дозволяли собі кулаком стукати у вікно і відчиняти двері авто (!), це при тому що жодних правил дорожнього руху ми не порушували, просто їм було "вєлєно нікому нє давать парковатся". Врешті, притулившись десь в дворі, ми побігли до Будинку офіцерів щоб біля входу зустрітись із Оксаною - організатором виставки від Міноборони, і разом зайти. Проте як тільки моя нога ступила на тротуар до мене підбігла упакована по всім правилам охорона і стала вимагати щоб я десь собі відійшла. Інших гостей, що стояли біля входу до Будинку офіцерів, охорона на той момент вже розігнала. Я такого нахабства на свою адресу не сприйняла, і вклавши всю суворість в голос і погляд, поцікавилась чи охоронець при своєму глузді, щоб вимагати від мене десь відійти. "Ну, ладно, стойтє тут" дозволив він. Чіпати руками вочевидь не наважились. Аж раптом до будівлі під'їхав пафосний кортеж з якого виліз Петро Порошенко. Президента привітав очікуючий на вході Муженко і вони разом зайшли до Будинку офіцерів. Після цього двері зачинились прямо перед носом у нас і всіх інших гостей. Менторським тоном охорона повідомила, що поки президент не пройде до зали, в холл нікого не пустять.

І ми стояли і чекали поки президент Порошенко мимохідь огляне мої фото і зайде до зали виголошувати промову. Стояла і чекала я - автор виставки. Але то ще менше зло. Стояли і чекали кілька молодих військових зі своїми дамамими під руку. Там же, скромно усміхаючись у вуса, стояв народний артист Павло Зібров, запрошений туди виступити.

Ми стояли і чекали поки шоколадний король соізволить пройти до зали.

Якесь збочене, раніше невідоме мені приниження. Коли ти, вільна людина, маєш дотримувтась обмежень не згідно закону, а згідно здичавілих совково-рабських звичаїв прогинання перед вищими чинами. Стояти, чекати, мерзнути, відійти, не заважати, стати непомітним, зникнути щоб не псувати фон гаранту.

Заходячи в холл Будинку офіцерів, я думала яке все це дно, але "тут знизу постукали" - не можна було заходити до зали поки президент не закінчить промову. Знову чекали. Під кінець промови дозволили зайти. Постояла і почула від Порошенка, що "ми б справились із без волонтерів". А потім цей автор "режиму тиші" і смертельних котлів став вручати ордени матерям загиблих бійців, яких він сам і вбив своїми рішеннями і військовою політикою. Після цього я розвернулася і пішла геть. Гидко.

Сподіваюсь, що гостям-військовим фото сподобались.
    Сподіваюсь, що в нас буде кращий президент.

Коли вже то свинориле чмо здохне?

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дурепа якась. З якими президентами вона вже цікаво паркувалася на одній парковці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Васька, ти чого не був такий борзий, коли ескорту Януковича пів-міста перекривали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

Ну, може не зовсім... Може й права вона трохи...

Але, я прочитав, жи вона "помічник-консультант народного депутата І. Мосійчука" !!!!!! ООО!!! Що б президент не зробив - вона все одно то в невигідному світлі намалює ))))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну бачте. Всього-то - вияснити з чиєго стану, "опозиціонери" вони.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дядько Василь став вже радикальнис свободівським правосЄком :)))

• Смішно Смішно x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви були по іншій стороні барикади?

• Смішно Смішно x 1
  8. VasMT

А Ви стверджуєте, що народ України був поділений на два табори?

9. VasMT

«Он (Порошенко) хочет вернуться к системе, которая существовала до войны в Донбассе. Он человек умный, знающий правила игры, но это реакционная игра. Как человек сообразительный, он понимает, что открыто стать на позиции контрреволюции ему невыгодно и опасно. Но он же и проблема для возрождения Украины и её европеизации. С ним на Западе считаются, потому что пока нет другого варианта, но это человек вчерашнего дня», — подчеркнул Шмулевич.
    Порошенко – это проблема для возрождения Украины, он человек вчерашнего дня, — политолог

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Васька все не втрачає надії шо людина завтрашнього дня - Віктор Педорович Шапкокрад.

11. prius

prius Well-Known Member

Ви як старий жид крутитесь на пательні,я був ні за ющенко ні за януковича,чому проти яника це і так зрозуміло,а чому проти юща ,тому що я жив в Україні коли ющ був прем'ером,не дуже довго але цього старчило,ви за кого будете голосовати за злодія бандита з стажем,чи за злодія комуняку з стажем?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобто вам було по барабану що там на Майдані діється?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Здгаствуйтє, глубокоуважаємий Васілій. Спасібо за распрастранєніє статьі.

Ваш политолог Авраам Шмулевич.

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще були "моя хата скраю - нічого не знаю"

15. VasMT

Ви кому довіряєте? Будь хто, хто на Вашого БОГА Вальцмана сказав криве слово, для Вас не являється авторитетом. Тоді хто?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

В крайньому разі, я б не довіряв людині родом з Росії.

17. manur

manur Well-Known Member

Ну, за росі. він розписуватися не буде (як я думаю). А Порошенко йому не може подобатися, та й всі інші теж. Крім одної... Ібо :
    Авраам Шмулевич — Википедия

Полагает, что Великий Израиль, который собираются строить гиперсионисты, нуждается в сильном и независимом союзнике в черноморско-средиземнороском регионе. Таким, по его мнению, могла бы стать «Украина Тимошенко». Юлия Тимошенко постарается не допускать в страну исламистский криминальный капитал, чтобы не превращать Украину в задний двор арабского мира.

Эти надежды подкрепляет и то, что, по сообщению некоторых украинских СМИ, в распоряжении «Беад Арцейну» в Израиле имеются документы, подтверждающие, что Юлия Тимошенко является галахической еврейкой.[91]

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну от, Василю.

У мене чуйка розвідника, а ваша чуйка - мінера. Є різниця.

19. VasMT

Тоді хто?

20. prius

prius Well-Known Member

Тобто вам було по цимбалам що після майдана буде?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)