ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не чув

• Смішно Смішно x 2
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а шо йому пришили? Яку статтю повісили?
    Наскільки я пам’ятаю, йому шили "Посягання на територіальну цілісність України" і "Створення терористичної організації".

Миху, вам не здається, що це не йде в порівняння з тим прикладом, який ви навели вище (стосовно 1 млн гривень), а також з тими прикладами, які неодноразово ви наводили в розділі "боротьба з корупцією"?
    Ставлю питання конкретно: назвіть прізвища високопосадовців-корупціонерів, яких взяли за дупу і довели справу до логічного завершення.
    Юа Уценко ще в липні минулого року бідкався про карпатський кругляк, який вивозять вагонами. Скількох осіб Юа за це посадив і кого конкретно?

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам нагадати ваше запитання?

Capitoshechka said:
    Ви питали "за сраку", а не "за корупцію".

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи не вибачу цинізму і безвідповідальності, – Порошенко про блокаду залізниці

Ніколи не вибачу цинізму і безвідповідальності, – Порошенко про блокаду залізниці
    Президент України Петро Порошенко засудив блокаду залізничних шляхів у зоні проведення АТО і назвав її дестабілізуючим фактором для України. Про…
    UKRAINIANS.TODAY

• Смішно Смішно x 1
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А вам нагадати ваше повідомлення, з якого це запитання вилізло? Повідомлення, яке було написано вами, стосувалося саме економічно-корупційних злочинів

• Подобається Подобається x 1
  8. ІгорМ

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хотілося б більшого контексту, бо дуже вже підозрілий цей фрагмент.
    Хтось вдало постарався - з якого і до якого моменту різати виступ, щоб виникала думка: "заженемо їх дітей у підвали і тим самим виграємо війну"

На російських медіа цей фрагмент буде мільйонними тиражами. Не сумніваюсь. З відповідними кисельовокоментарями.

В ютьюб виклав якийсь генерал, прихильник Радянського союзу (розширення .su) kob.su

Так що це "ж-ж-ж" - неспроста

І, між іншим, то баян. Відео від 14 року. Чому маленькому українцеві спало на думку притягнути цей огризок виступу на форум - не зрозуміло.

Останнє редагування: 17 лют 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. ІгорМ

Це старий ролик.

В свій час цей фрагмент наробив багато шуму. Сперечалися навіть на сторінці Порошенка.
    І ніхто з проукраїнського боку не надав хоча б кілька хвилин того виступу

11. medwedo berlogsoni

Та я вже то побачив.

Цей ролик - елемент інформаційної війни. В дійсності, думаю, Порошенко на увазі мав щось інше. Не настільки він дурний чоловік, щоб відверто нести таку нісенітницю.

Це тільки Жиріновський міг звертатися до Буша "Давай, лучше, вместе долбанем по Тбилиси".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ІгорМ

Ну, чи може, чи не може нести Порошенко нісенітницю - це питання спірне ;)

Що цей ролик - елемент інформаційної війни я з вами згідний.
    Тому пропорошенківські сили мали би бути зацікавлені, щоб цей виступ був в мережі повністю.
    А його нема.
    Чому?

13. medwedo berlogsoni

Можливо, його не найшли.
    А можливо, це - наймякіше із того, що він казав.
    А не попало те, де він казав "Тих дітей, яких ми витягнемо із підвалів, ми помиємо, здеремо шкіру і зробимо печеню в шоколаді до святкового столу".
    Російська пропаганда подумала, що коли населення почує такі слова, то Москва вимре, точніше, всі москвичі підуть на Донеччину захищати нещасних дітей із підвалів, і не буде кому вулиці підмітати. Таджики підуть разом із москвичами.

Кому цікаво, хай шукає повний виступ. Мені особисто не цікаво.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Ну, як скоро кликатимуть в Росії Пенса - лежить, точніше, стирчить на поверхні. Мені цікаво, який нік придумають в Росії для Трампа? Адже до того йде.

Можна робити ставки, хто перший видасть російський Трамповий нік в ефір. Я роблю ставку на Мішу Лєонтьєва.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

В банке Порошенко назвали "неожиданным" получение 300 млн Януковича
    [​IMG][​IMG]

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. ІгорМ

19. Мих

Мих Дуже важлива персона