ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Румунія

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЯК ЙУЛЯ З ТРАМПОМ ГОВОРИЛА

Я можу зрозуміти багато чого.
    Можу зрозуміти навіть дикі для мене речі, типу їхати світ за очі, витратити десятки тисяч баксів, щоб потусуватися в колі незнайомих людей, які спілкуються незнайомою тобі мовою.
    Це я про тих, хто їздив постояти на інавгурації Трампа і сфоткатись біля якихось смітників і тих, хто сьогодні поїхав на молитовний сніданок до США. Розумію цих так званих "політиків", бо вони хочі стали "політиками", але в душі залишились кугутами.

Так от... я багато чого можу зрозуміти, але не можу зрозуміти ось такого:
    "Во время Национального молитвенного завтрака в Вашингтоне Юлия Тимошенко провела беседу с президентом США Дональдом Трампом, которая длилась около 20 минут.
    Подробности беседы пока не сообщаются, однако факт разговора Трампа и Тимошенко достоверно подтвержден."
    Тимошенко провела 20-ти минутную встречу с Дональдом Трампом в Вашингтоне

Це на кого розраховано?
    Ну потратила ти десятки тисяч доларів, щоб потусуватись, в той час коли люди скидуються по 50 грн щоб допомогти Авдіївці, то хоч мовчи.
    Навіщо розносити ще й таку дурь в нас час високих технологій і фільмування подій?

View: https://www.youtube.com/watch?v=zWnj5iFfuRY

Ось відео. Трампа я там бачу. А от тимошенко - ні (

Як ці сволочі гамериканські відеоінжинєри могли так неякісно змонтувати відео і незафільмувати Йулю Володимирівну?!
    Це ж треба було таке зробити - вирізати з онлайну 20-хвилинну розмову з Трампом!1

• Смішно Смішно x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Штаб блокади торгівлі з окупантами added 3 new photos.
    7 hrs ·
    ПОЛІЦІЯ СТЯГУЄ СИЛИ ДО НОВОГО РЕДУТУ

2 взводи поліції оточили редут на Курдюмівці. Поліціянти у бронежелетах, з автоматами і кулеметами.

В очевидь, ми влучили у прибуткову для влади гілку, що сполучає Курдюмівку Донецької області з Горлівкою, яка під контролем "ДНР".

Патріоти, ветерани, свідомі громадяни! Долучайтесь до нас! Тільки разом ми зупинемо бізнес на крові наших побратимів і переможемо цю війну!

6. prius

prius Well-Known Member

МИХрютка на дивані в перших рядах аваковскої поліциї виступає проти блокадників,бо заважають вилизувати чиколядову дупу,а там ще дзюрка його відштовхує теж зоче припасти до отвору

• Смішно Смішно x 1
  7. ІгорМ

Так от, на рахунок покращення життя для українців ;)

Національний банк погіршив прогноз інфляції на 2017 рік з 8% до 9,1% через підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень.

@Мих, що скажете? ;)

8. ІгорМ

Національний банк України вважає, що в результаті підвищення мінімальної зарплати в 2017 році до 3200 грн офіційно будуть звільнені близько 630 тис. людей.

@Мих, а уявляєте, що би було в разі підняття мінімальної з/п до 5000 грн? :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого ж не уявляю? Більше того, я знаю. Знаєте яка основна причина звільнення?

"Я не хочу таку велику зарплату, бо пропадуть субсидії".

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ставимо на шальки терезів два факти:

З однієї сторони підвищення зарплати на 100%, а з іншої сторони - збільшення інфляції на 1,1%.

Як думаєте, що краще?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось таким ви мені подобаєтеся.:good:

Це по пацанячому!:)))

12. ІгорМ

Таке неможливе в принципі :)

13. iso

iso Well-Known Member

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Джерело - ІгорМ.:)))

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що неможливо? Це ж ви написали.

17. ІгорМ

Я десь написав, що між ними є краще? о_О

Останнє редагування: 3 лют 2017
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я дав вам можливість прикинути як "смертельно" є 1,1% інфляції в рік.

19. ІгорМ

А нашо мені ваша можливість? :scratch_one-s_head:
    Я це все бачу в натурі :)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чого задаєте мені запитання?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)