техніку у львові можна багато де взяти -- той самий стек, тдб, брейн і ще багато маленьких фірм гуртових дає деколи цікаві пропозиції, ще є дженезіс -- той самий ноутбук центр. Хоча також можна і з києва, але там треба кількості, щоб дали хорошу ціну...
Толкові Люди Комп. фірма Толкові люди Кто-то тут покупал? ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- Цены супер, но помацать не дадут - гуртовня. Заказал, дал денег, забрал и допобачення. Если нужно чтоб посоветовали, проконсультировали, помогли и при покупке и в дальнейшем, тогда Назгул. У них кстати и ремонтируют ноуты. Для Асусов и Асеров это важно =)
Гуртівня "Неосервіс",помацати не дадуть,але порекомендувати і знижки зроблять.Можливо хтось також щось купував,які враження?!
Ну чого Ви так зізлості?! Мені робили знижки,бо знайомі є і я знижку навіть не просила.Як на мене на нашому львівському ринку,знижка означає явно якийсь підтекст (товар застарілий і тому подібне),а не знижку як закордоном!
Купувала років 4-5 тому. Звісно, через знайомих, зі знижкою. Перестала, бо там були ну дууууже довгі черги. Потім тільки на ТДБ.