А раджу кондиціонер Daikin самий безшумний та практичний по рейтингу в інтернет. Та вибрати можна по площі приміщення.
Хтось може порадити хорошого спеціаліста з монтажу кондиціонерів? Бо наслухався про криворуких, що страшновато довіряти монтаж будь-кому
Дані кинув в ПП. Розцінки розпитаєте в них. На майбутнє, може комусь пригодиться, розпишу коротко як виглядає збоку монтаж простих кондиціонерів (погодження цін, типорозмірів і всього іншого пропускаєм) 1. Приїхали майстри, доузгодили місце розташування блоків і трасування 2. Просверлили дірки/проштрабились 3. Вчепили блоки, підключили електрику і мідні трубки 4. Накачали азотом, подивились чи нема свищів (часом можуть потримати біля 30 хв, подивитись чи не падає тиск) 5. Спустили азот, і вакуумують приблизно 30-40 хв. 6. При довгих лініях (більше 5м в одну сторону) докачали фреону 7. Відкрили крани на зовнішньому блоці 8. Налили води у внутрішній блок, щоб переконатись що конденсат буде витікати без протікань 9. Запустили кондиціонер, перевірили тиск і температуру, дали в руки господарю пульт та інструкцію по користуванню, а при доброму настрої коротко пояснили, що означають малюнки на пульті Пункт 4 не обов'язковий. Якщо не опресовують азотом, тоді повинні перевірити після вакуумування (пункт5) з закритими кранами, чи не міняється тиск на протязі 40-60 хв. Якщо всі пункти є оглядовими, то вакуумування є критичним. Проводиться при температурі вище 18*С (при умові, що хороший насос). Чим вища температура і нижча вологість надворі, тим краще. У шабашників потрібно вловити момент, щоб не відкрили крани без цього. Це буде першопричиною відмови від гарантійного ремонту (перший же розріз компресора покаже намиви міді і роз'їдання обмоток). Хоча, змонтований при теплій і сухій погоді кондиціонер без такої процедури, може пропрацювати інколи рік і більше, але ....
Picasso, будь-ласка, киньте і мені в ПП контакти гарного спеціаліста зі встановлення кондиціонера. Буду дуже вдячна!!!! І ще, скажіть, будь-ласка, що думаєте про кондиціонери NeoClima? Хочемо поставити спліт інвенторний цієї фірми.
мені майстри по кондиціонерам сказали наступне LG - легко ремонтувати, надійний. Panasonic - надійніший, проблеми з ремонтом- запчастини дефіцит, хоч і Китай, тихіший за LG
Кинув Недорого і сердито Заполонили ринок через нормальну якість і хороші ціни в тій ніші. Плюс до всього дилери нормально ставляться до клієнтів
у меня Мицубишик стоит, вот такого плана: http://vc.lviv.ua/md/68885/ уже три года. Полет нормальный. Единственное, что делаем с ним, это моем съемные фильтры периодически.)
Доброго дня! Ми недавно купили кондиціонер Самсунг 9 серії, для невеликої квартири. Шукаю акуратних і толкових майстрів, які правильно його встановлять. Маю також питання, чи можливо обійтися без "декоративних коробів" на стіні (щойно закінчили ремонт) і чи є якісь заборони щодо вивішування зовнішнього блоку на головну вулицю (в моєму випадку Городоцька)? Буду вдячна за відповідь!
В принципі можливо, але нуна планування квартири і меблів, щоб визначитись чи мона. Є. Залежить від нюансів, як і є методи вирішення в декотрих випадках. Тел кинув в ПП. Якщо актуально, дзвоніть, домовляйтесь. Маю на них вплив, в разі непорозумінь звертайтесь, допоможу вирішити
А я ось на сайті знайшов кондиціонер на підлогу http://gorvozduh.ua/lvov/kondicionery/zanussi-zacm-07-mp-and-n1-1367.html. Хтось зв’язувався з таким. Цікаво чи є якісь плюси чи недоліки? Було б інтересно спробувати. Хто користувався скажуть будь ласка.
Підкажіть, хто купував б/в - варте воно того? За скільки часу кондиціонер виходив з ладу? Щойно пройшовся по нашим оголошеням на olx - чимало пропозицій є. АЛе чи не попадусь на крючок "скупий платить двічі"?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003718058323&fref=ts тел. 0676712844 Сава Сергій Хороший і грамотний спеціаліст. рекомендую.
Підкажіть, чи підійде такий кондиціонер для приватного будинку? Щоб його потім можна було з собою на дачу возити в машині. Для мене в першу чергу важлива його функція осушення, так як дуже волого в квартирі. Як він справляється з цим завданням? Просто з усіх мобільних кондиців він мені більше сподобався, та й фірма відома вже. Хто вже має техніку, відгукніться - потрібні ваші відповіді .