подскажите, кто знает или сталкивался, что нужно делать если есть надрыв связок голеностопа.Это если их сейчас не подлечить то рано или поздно они в какой нибудь экстремалтной ситуции могут порваться,так?а мне это не совсем подходит, не дай бог в какой нибудь пещере , там и останусь:rolleyes:
Тибетский рецепт молодости Взять по 100 г ромашки, зверобоя, бессмертника, березовых почек, измельчить и закрыть крышкой. Вечером одну столовую ложку смеси залить кипятком (0,5 л), настаивать на протяжении 20 минут и процедить через ткань. В один стакан настоя добавить чайную ложку меда и выпить перед сном. После этого ничего не есть и не пить. Утром подогреть остатки настоя, чтобы он стал теплым, добавить чайную ложку меда и выпить за 15-20 минут до завтрака. Так делать ежедневно, пока не закончится смесь. Курс омоложения повторить через пять лет. Результат: резко улучшится обмен веществ, организм очистится от жировых и известняковых отложений, кровеносные сосуды станут эластичными, профилактика склероза, инфаркта, гипертонии, исчезнет шум в голове, головокружение, возобновится зрение, улучшится общее самочувствие организма.
Щоб зберегти здоров"я, яке перейшло нам у спадок від батьків, потрібно регулярно мити руки. Жінкам трохи простіше, вони не вітаються за руку на відміну від чоловіків. Як подумаю, що кожен чоловік час-від-часу тримається за свій орган, а потім щиро пожимає руку іншому, то мене б на рвоти потягнуло, якби перед їдою не помив би руки. А що казати про ручки маршруток, двері різних установ та магазинів, трамваї, тролейбуси. Значний відсоток наших громадян хворіють і на різноманітні шкірні захворювання в тому числі й венеричні. Постійно, коли приходжу з вулиці і мию милом руки бачу, як відмивається бруд, хоч з брудом ніби-то нічого спільного не мав. Тому не через чистоплюйство, а в цілях хоч часткового збереження здоров"я всім раджу постійно мити руки.
Омг . ))) А чоловікам не лише руки мити, нє? Жінки, обходьте той страшний орган стороною і будете здоровими
Ого!!!Що ж тут приємного коли розплата страшна і тривалість життя мала.Не думаю,що заради сумнівного задоволення потрібні такі жертви.По можливості добре харчуватись,спілкуватись з приємними людьми,з дітьми,з природою,займатись улюбленою справою-це супер задоволення...
Хороший настій, задоволення життям і позитивний настрій - ось найкращі поради для збереження здоров'я
Можете сміло заходити в будь-яке кафе, і там робити "захід" в місце призначене для "заходу". не робіть собі штучних перешкод. Два літри то не є так багато. Взагалі суть в тому, що рідини має бути достатньо. І треба за цим слідкувати. Як в тому анекдоті : та ти пити хотів, а не їсти
Нужен совет. Я слышал, что фтор в зубной пасте вредно действует на организм. Нашел японскую зубную щетку, которой можно чистить зубы без зубной пасты. Называется 360do BRUSH. Нашел только одно место, где её можно приобрести. Но, откровенно говоря, цена кусается. Хочу приобрести, но пока не решился и хочу получить совет: насколько вредно/полезно чистить зубы без зубной пасты? кто-то пользовался такой, или подобной щеткой? Каков результат?
Можливо трохи вас розчарую, але коли ви миєте руки то змиваєте в основному бруд, 90% бактерій залишаються на них, і також постійне миття рук більше шкодить ні ж приносить користі, почитайте про нові дослідження.
Дуже корисна для організму 7-ми денна кавова дієта - чашка кави 3 рази на день , і не більше 700 калорій інших продуктів денно, воду можна вживати досхочу - за 7 днів - 7 зайвих кілограм! але не більше 7-ми днів, і такі кавові тижні раз на півроку!