You should sAy "I really trust you so? yo fa*ken nigga. Fa*k yoo mAAn. Do I look to you like a Put In bitch? Don't dis me nigga. Maybe so. maybe so... )
It`s only a joke. I don`t mean to disappoint you (shoal be correct . I'm sorry. () ---------- Додано в 02:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ---------- Щоб то не виглядало не гарно то я зіграв на анґлійському - фраза "Чи я виглядаю як приймаюча в себе су**" має інше значення в анґлійській. Тобто Put In разом складається як Putin. Гра слів - Сподіваюсь Патрік на мене не образився. ))
Та я про полковника нАШОГО мувив. То жарт був ду холєри. Вже ніхто того почуттє гУмору немає. Юш Параня по коханню зветьця.
І не тільки молоко... лишень в Тернополі можна було купити повзунки, і то в відділенні для ветеранів.
Да, беда. Конкретный повод для сбегания из Родной Страны. Теперь всё хорошо. И молоко , и ползунки в шаговой доступности. Теперь можно лохов поучать, которые Батькивщине не изменили в трудные дни.
А толку? Добре зробила,що чухнула. Як і всі решта. Хоч трохи поживе в країні де людина почувається людиною. Де нема совка.
І щого би я так переймався.... За рахунок тих хто поїхав вам більше мила , помаранчів і шкарпеток дісталося... А за це що "радную страну" процвірінькали , вас треба було би до єфрейтора розжалувати. Накрилася вона великою і лохматою....ги-ги-ги ...ладонею....
Особливо пАмаранчів... Але то нічо. нарід сі-розібрав... Шо то за овоч - пАмаранч. Крім трьох повітів,де , видко, пАмаранчів дісталось більше за рахунок "сумуючих"...
Из вашей Сраны = совка (я не пропустив літеру, ні!) Не було тоді Батьківщини - України. Але ми вірили, що вона буде. Хто заздалегідь набирав обороти на розгінній смузі - той влився на магістраль без проблем. А хто чекав на тролейбус із пільгами для інвалідів розумової праці - то хто ж їм дохтур?
То ви так бідний перейнялись моїм виїздом закордон? Йой бідацтво... бистренько ідіть до кремля і моліться дєдушкє олєню абу всім дав такого розуму як вам, бо ви все за всіх добре знаєте... і чого то вас понесло відписувати на мій допис... нема вже більше про що писати на форумі? Мдям...
Так пане полковнику, хоч маруську я не переношу але ще одне хамство до неї і Ви вперше в свому смердючому житті справді пожалієте що народились. До речі з’явилась нагода побесідувати із старими грушниками які мені винні. Нема зла без добра. Повірте для Вас буде дуже зле як я в Москву навідаюсь. Хоч як то кажеться "Дуракам закон не писан, если писан то не читан, ....", до свидания нічний сторож.
Дякувати Богу сама ходжу і не треба мене ніде носити. Я не знаю що я такого зробила але повірте що feelings are mutual!!!