А я си дискотеки нагадав... У 84-му-85-му,пам’ятаю,ходили в "міліцію"(на 17-го вересня)..тоді ще було в самому розгарі оте "район на район"..то туди ходили суто з тою метою... Ну а з іншою метою...тобто потанцювати і теде..то вже в "Романтик"(я там почувався вольготно,бо 3 роки на бальні танці там ходив...до Сорокіної...пускали на дискотеку нахаляву...о... А ше Кузнєчік..
Пси з мого року точно вже поздихАли... А так..якщо сі напростую..відкашлаюсь..то ше огого...поки в грудях не злапає..або в крИжах...
+10! Впервые слышу. Буду (если не возражаете) использовать. А Вам здоровья и БЛАГОРАЗУМИЯ от чистого сердца желаю. Вам и Супруге Вашей.
Ми народженні в 80-х!!!!!!!!!!!!!!! Більшість студентів, що поступили в університет цього року, народилися в 1992-му році! Тоді ми вже вміли ходити, говорити, вчилися писати і читати.... Вони ніколи не співали "білі троянди" і "жовті тюльпани". Не танцювали макарену або ламбаду. Для них, СНІД і безробіття існували завжди. Вони не грали в "Козаки- разбойніки "і не збирали наклейокі від жуйок "Лав із" і «Турбо». Вони навіть не знають, що таке приставка Денді або Сега. Вони ніколи не бачили дискети 5дм.CD з'явився, коли їм лише виповнився рік, а аудіокасета для них декоративний аксесуар в стилі ретро. Вони не уявляють, якими раніше були телевізори і як можна було їх дивитися в чорно-білому зображенні, вони навіть не зможуть пояснити, як це люди обходилися без пультів дистанційного керування. Можливо, що вони ніколи не бачили фільми "Кортик" або " Електронік" і навіть не знають, хто така Аліса Сілізньова або Тімур. Їм здається, що дротяний дисковий телефон це придумана штука із старих фантастичних фільмів. Для них, колеса роликів завжди були вирівняні в одну лінію, а Майкл Джексон завжди був білим. Так хто ж ці люди, які поступили в університет цього року?..... ВОНИ - це теперішня молодь!!!!!! Ось, декілька ознак нашого старіння: 1. Ти розумієш вищевикладений текст, посміхаєшся і говориш "Еххххх!....." 2. Ти інколи займаєшся спортом і переповнюєшся від цього гордістю. 3. Діти тепер звертаються до тебе на "ви". 5. Твої друзі одружуються.
тааак було таке, тоді всі захоплювались ламбадою, навіть ходили в студію займатись.... , а Ласковий май, то вже історія, особливо коли лунали пісні зі всіх вікон, а ще була така пісня "Піду втоплюся у річку глибоку", пам'ятаєте?
До болю знайомі рецепти Правда, я з пацанами робили інакше. Якщо не вдавалось в танковому полку вициганити у солдат пороху ( знаючи нашу пристрасть до артпороху, солдати міняли алюмінієвий бідон пороху на "бомбу" "Столового"), то зкуповували у всіх аптеках перманганат калію... Другим компонентом ВР була звичайна алюмінієва пудра, т.н. сєрєбрянка... А далі по тексту... Може тоді і сформуваласть моя пристрасть до вибухових пристроїв
Батько (хірург), щоби відбити в мене потяг до піротехніки, присилав фотографії рук підлітків, понівечених самопалами ("поджИгами"). І ще - ствол з мідної трубки в голові. Тож далі невинних фейєрверків (натерта сірка з пудрою замотувалася в ізоляційну стрічку) і йодістий амоній (на підлозі у школі) я не продвинувся. Іноді старші хлопці брали з собою на "кладовище літаків" у Жуляни. Сам туди не їздив, бо місцеві хлопці били поодиноких чужинців. Сусідські хлопці пішли ловити рибу і вирішили поекспериментувати з "натрієвими" клапанами. Мабуть хотіли спробувати поглушити рибу. Один після цього прийшов до моєї мами просити пудру (косметичну)...
Эх-х-х! В наш би час Інтернет з його "рецептами"... А так приходилось за діалектичними законами... Рецепти старших спочатку випробувати, потім вдосконалювати, а потім вчити хімію в школі, читати спеціальну літературу і виходити на нові вершини... Свій димний порох я "винайшов" в 14-ть років... І що таке сіль бертолєтова, я взнав не від вчительки хімії
а я пам'ятаю коли давали один батон в одні руки, 2 пачки фаршу, одна курка синявка і т.д .сметана як кефір була рідонька, але добра і масло, хоч бутербродне але справжнє, не маргарина..... а ще на прилавках стояли гірками, так майстерно складена морська капуста.....бо більше нічого в магазинах не було....
Жартуєте? А "Бички в томаті"? А курей називали "Синяя птица" А сметана тільки хіба в Стрию була рідонька , і то розливна (як я пам"ятаю) В КаССР і Підмосков"ї , Запоріжжі і Києві її різали і клали, як наголосив Борис_із_Києва, а не наливали...
певно по святах )), ні серйозно був такий період, що заходив у гастроном і там одна капуста.... а по певним дням викидали фарш, ковбасу останкінську, ммм добра була , сметана зрання, масло в 18.00 і т.д, вроді і було, але не завжди....