поностальгуємо? ))

Discussion in 'Всяке різне' started by duncan, Jun 23, 2008.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: поностальгуємо? ))

:eek::eek::eek::eek::eek:

Точно, що капєц! :)

2. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

продовжуємо тему.

"пєтушки" (шапки) пам'ятаєте?...
    а "презервативчики" (культурний евфемізм)?...

балонові куртки?... [​IMG]

кросівки "прогрес"?..
    спочатку вони були аблолютно білі, з каучуку з тканинними вставками, потім -- "кедоподібні"...
    всі в них ходили.. [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  3. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

у нас в Моршине пасту ели почти все... Когда я была маленькая, появилась паста "Флинстоуны", очень уж быстро заканчивалась - вкус жвачки у нее был ;)
    А в пионерлагере мы последний звонок отмечали: домики, шашлык... теперь совсем все развалилось, даже свет там отключили :sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. duncan

[​IMG] я зуби чистив індійським FLOODENT (нічим не гірша паста за сучасний "блєдний мєнт" -- прозора), але всі дуже "антошку" хвалили і я на час передування в таборі також поміняв пасту....

• Подобається Подобається x 3
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Нема кому то викупити і зробити нормальну базу відпочинку? Чи вже таку ціну заламали, що ніхто того не хоче робити?

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

скоріш за все дуже багато хочуть... а шкода бо можна таке файне місце зробити.;)

7. duncan

а ще ми в школі (37-ій) грали в "чю" (старші люди казали "цок", але це був зовсім не "цок", бо правила інші, так само, що це були не "пєрєстєнки")....
    правила прості:
    "копійку, пустишку, най**ку не можна", "ставка не менше ..."...
    все, що падає "орлом вверх" -- забираєш, "решкою вверх" -- тре вибивати...
    не вибив, переходить хід...
    гра один на один...

всі гравці поділялися на дві групи: хто грав "па мєлачі" і "па крупному"...
    ставки до 50 копійок, їх називали "копійковий мільйонер" і ті, хто грав "ставка: більше 50-и копійок"....

8. Catherine85

Не знаю, поговаривали, что кто-то выкупил, но воз и ныне там - ни ремонта, ни развития, ничего... Может потому, что не в самом Моршине, а на выезде в сторону Ивано-Франковска, там рядом санаторий отгрохали "Говерла", а с этим пока глухо :sad: У нас вообще все очень медленно делают. Кинотеатр старый 10 лет разваливался, хоть и выкупили его, только сейчас окончательно разобрали и будут строить развлекательный центр.

9. duncan

клікайте, будь-ласка, ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО того автора, кого цитуєте... [​IMG]

10. Catherine85

Да я вроде так и делала, видно куда-то не туда нажала, мозг отказывается работать в такую погоду :sad:

11. Пам'ятаю, десь у 96-98 році були дуууже популярними кіндер сюрпризи. Навіть ціну пам'ятаю - спочатку 1 грн, потім 2. Мені батьки часто купували. Тоді майже всі діти їх збирали, особливо цілу колекцію з однієї серії, обмінювалися, навіть кіоски були такі, де обмінювали кіндери. У мене їх було штук 200, ціла коробка, часто любила їх витрясти на диван і роздивлятися по 100 разів. Зараз навіть не знаю, де та коробка. І зараз є ці кіндери, але такого фанатизму навколо них нема.

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а мені морозиво то що в "Пінгвіні" біля оперного згадалося..таке вже смачне було з смородиновою поливкою....і водичка "Дюшес" та "Крюшон" в скляних пляшках...

а на рахунок одягу: "брендові" балонові спортивні костюми....ото мода була....

• Подобається Подобається x 3
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені часто хотілось би знову покуштувати "Казками Пушкіна".. Були такі малесенькі шоколадки.. Потім була версія Світоча, здається - Солом'яний бичок, Курочка ряба і інші українські казки.. Теж такі малесенькі шоколадки.. Ммм.. :nyam2:

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

...і до тих костюмів шкіряна куртка в кращому випадку турецька , в гіршому - "тіпа турецька" , пошита в одному з львівських підвалів.
    Ще можна згадати про малинові піджаки теж....:bazar:

...а колись давно я памятаю , на початку 80х поголовна мода (в відповідних кругах звичайно) була на курти "Parmalat".
    Це чорна коротка весняно-осіння балонова куртка , де великими буквами зліва (або справа) писало "Parmalat".
    Ці куртки до Львова привозили поляки.
    Тоді навіть віршик придумали :
    ".... стало сонце пригрівати
    роги ( в значенні рагулі) вділи Пармелати..."
    дальше не памятаю...
    Parmalat - це італійська , або французька молочна фірма.

15. А зараз модні куртки Marlboro або Ferrari. Такі червоно-білі.

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Може вони зараз не такі популярні, але діти їх і зараз дуже люблять. Моя дочка постійно просить, щоб ми її купили той кіндер.

17. Це теж такі шапки? :)

Пам'ятаю ще "кепси" такі круглі картонки, їх хлопці збирали за серіями, обмінювалися, якось там ними гралися, вчителі постійно на уроках відбирали. :)))

А хто пам'ятає гру "Кривавий п'ятачок"? :)

18. Summer

Summer Well-Known Member

яка файна тема, ностальгія.....захотілось і морозива і шоколадок ))
    пам'ятаю ше жуйки Дональд, там комікси-фантики класні були, пам'ятаю такі батончики турецькі шоколадні, там шоколад такий як пластилін був. а тоді таке доообре здавалось, куку-руку :)
    а реклами в 90-х пам'ятаєте? АО МММ Льоня Голубков,Хопьор-інвест, банк империал кукуруку , херши кола и т.д?

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ага, а ще був Юпі! Порошок такий кольоровий, і нічого розбавляли водой і пили.

20. Summer

Summer Well-Known Member

як я просила батьків, шоб то мені купили, тепер би в житті тої гадості не пила....
    а ще були такі не то жуйки не то цукерки мамба ))

а де твій аватар? :)