Відповідь: поностальгуємо? )) ВІРТЕ спокійно! Баааагато чого бережили на власній шкірі... А вами згаданий період ЗР-- не здогадуюсь про що ви, поясніть!
Відповідь: поностальгуємо? )) УГУ.... А я, типа, на Луне в ТО время находился.... Рассказывайте, рассказывайте..... Додано через 1 хвилину И, ВООБЩЕ, может к теме ветки вернетесь, неугомонные националистки (ясное дело, что в ХОРОШЕМ смысле слова, т.е. по версии Пана Ромка)?
Відповідь: поностальгуємо? )) О!То було єдине морозиво.яке я їв... Бо я го не люблю... А в "Снігурочці" їв. Правда,я ще малим був...
Відповідь: поностальгуємо? )) угу - той відомий бар "під вежею" - вже давно як закрили - і не відкривають,гади чи ви ближче до училища - в "вежу" ходили, в Стрийському парку? Де пиво офіціант приносить, а горілку слід з собою? == От теж не пам'ятаю - теж ніби закрили? --- О, ще згадав грюндік теж спохабили - щось середнє між піцерією "свіжоєвроремонтною" і звичайною занюханою кнайпою вийшло ще й вивіску змінили, гади Ще треба буде якось в "унітаз" завітати - здається, то останній совковий пивбар (привіт випускникам політеху!)
Відповідь: поностальгуємо? )) Вроде, писАл уже. Повторюсь, наверное. Грюндик - это был "банный" пивняк. Летом мы ходили (нас строем водили ) мыться в баню на улицу Героев УПА. А там до Грюндика - рукой подать.... "Пид Вежей" - это пивняк увольнений. Далековато, но приятная АТМОСФЭРА (с запахами не путать)! Самый любимый пивняк распологался между Хотеллем "Колгоспник" и рыбным магазином возле Галицкого рынка. Назывался "Заря коммунизма", ибо пиво там отпускали с 07.00. На старших курсах, выбегая на зарядку, бежали по Стрийскому Парку с горочки. Пили по бокальчику янтарной жидкости, а обратно уже на городском транспорте... Успевали к разводу! Но самой классной точкой была пельменная напротив Главпочтампа! Водка, естественно, с собой. А двойная порция пельмешек, сдобренная ОЦЕТОМ из стоящей рядом бутылки из-под водочки с дырочками в крышке - это ЧТО-ТО!!!!
Відповідь: поностальгуємо? )) хех отой коло "колгоспника" - не знаю. Не думаю, що в роках розминулися - думаю, слід просто уточнити місце. Там ближче до міських воріт - на куті площі Митної - було на ті часи єдине пиво з дерунами А от пельмєні - то мені якось більше йшло на Донецькій, чи як там? якраз на куті коло Підзамче - парадового входу Там тодішнім "заробітчанам" (на плодоовочевій базі вагони розвантажувати) головна контора тих баз гроші видавала ото так тиждень "ударно" попрацював, 100 руб. заробив, трояк за получку пропив в тій пєльменній - ну чим не шкільні канікули?! == А тарифи були "божеські" - 1 руб за розвантаження тонии помідорів і 2 руб - за тонну кавунів. І по ящику помідорів з вагона (чи по три кавуни - які вибереш) - премія "натурою". Бригада 4 чол, норматив на вагон помідорів - 2 год. Не вложився - наступний вагон загораєш, нормально працюєш - то й кажу - катя з хвостиком за тиждень == ісигарети по 0.40, і "львівське пиво - то є кляса, робить з хлопа супераса" - по 0.22....
Відповідь: поностальгуємо? )) Вагоны - это классно. Нам денег за это не давали, но разгружали раза два в месяц. Особенно не любили сахар летом разгружать и уголь зимой, а до овощей-фруктов нас не допускали
Відповідь: поностальгуємо? )) а на наступній зупинці - Жовтневій, ми колись з коліжанкою студентками сиділи в скверику й обідали черешнями купленими в бабці поряд, там ще кран з чистою водою був... трафіку такого не було, як зараз, купили за 2 рублі цілу торбинку, то й що, що з вулиці... ми ще й квітки в неї купили.. а сьогодні зважила таку торбинку в супермаркеті - 16 баксів.... та ну його....
Відповідь: поностальгуємо? )) Дааас! Бакс подрос! Учитывая, что ТОГДА "давали" за него всего 60 копеек
Відповідь: поностальгуємо? )) хе на льоди грошей пошкодували? там така довга "стєкляшка" - "Солодка вишиванка" була З "підрозділом для дорослих" Чи то вона вже потім з'явилася? Ото дати з'яви - не пам'ятаю Зараз з тої "солодкої вшиванки" зробили "галерею бутіків" - сміх та й годі а фруктами - "промислово" затарювалися на галицькому Як компоти крутити - то на галицький і відрами - вишню, абрикоси... З яблуками проблем не було - коло хати в довколишніх садах надирав до вибору, до кольору... з аличею - теж - коло нас росла така крислата... Грушки - були медові, але як падали - перетворювалися в мішанину. То обдирати слід було швидко - доки не помітили, і хтось не вибіг чи пса не спустили == Чорт, зараз живу в іншому районі, а там... одна яблуня ще якось там животіє, але вже не родить Був сортовий білий налив - але з власником гаража "покусався" був якийсь "зимовий" сорт - що яблука тільки після приморозків придатні до вживання - видко, з питань "естетики" зрізали здоровенний родючий малинник (2 літра щоранку збирав) - заважав від світу кам'яним парканом відгородитися грушки - нові (полковнику, звиняйте!) "руські" зрізали, бо їм сонце затуляли - всі чотири таку галявинку файну засіяли травою і посадили один горіх по центру гарно росте - ото буде хохма років за 5-10, коли той горіх нарешті виросте правда, не думаю, що вони тоді ті грушки згадають == Панове, шануйте рідне місто! а то часто складається враження, що воно якраз рік по війні, все в воронках та траншеях, з обдертими пописаними стінами (тільки пише не "всі на берлін" - а всі в певному керунку ) і довкола якісь зайди безрідні - самі ж свої подвір'я руйнують
Відповідь: поностальгуємо? )) мій тато все ялинки садив у дворі, то їх під Новий рік вітром здувало. посадив він горобину, росла років 20 під вікнами аж до третього поверху майже, ось цей буревій останній не витримала, - зламалась геть аж до коріння..
Відповідь: поностальгуємо? )) кілька років поспіль ялинки садили коло КГБ - там де Гвардійська (?) вгору пішла і навіть вартового коло них ставили == не повірите - наранок вартовий є, а ялинки здувало
Відповідь: поностальгуємо? )) Не тільки я могла, а повно молоді. А що нам було губити? В комсомолі тоді не були, батьки ніяких посад не займали... З чого кого мали скинути? Додано через 3 хвилини Полковнику, здається Ви від мене старші. І не тільки Ви на цьому форумі... А за другу половину фрази - я Вам що, дорогу перейшла?:cowboy: То скажіть ДЕ?
Відповідь: поностальгуємо? )) А мене папа колись брав тiпа в парк на качелi, але ми гуляли бiля пивних бочок. Ще давав менi сьорбнути пiнки. Квас ми теж ходили "в парк" пити Там вже я отримувала свiй маленький кухлик, чи стаканчик, як належить. Ех, були часи
Відповідь: поностальгуємо? )) То не їхнє подвір"я, їхнє в селі. А то так, якесь собі місто, щоб в селі сказати, що у місті хату маєш. Хіба нє?
Відповідь: поностальгуємо? )) З вами, Полковнику, ми точно на різних планетах зростали!.. А чи бажаєте чути?... Все доречно, все по темі... Вам, Олю, на щастя, нічого! Не в посадах річ-батьки працювали за улюбленим фахом, чесно ростили дітей. У кого було пів-родини репресованих, дихав трохи іншим повітрям. ПС.Шкода, що так і не дізналася про долю "Снігуроньки"