А закон зачем? Государство для сопли жевать или как? Маргиналов, как с одной, так и с другой стороны, следует призывать к ответу согласно закона.
При чому головне розуміти до чого ведуть їх "мнєнія і действія". А коли зрозумієш - прийняти неможливо.
ну и до чого? не проще ли просто не навязывать своих героев? хотя бы как в России- С ЮЛАЕВ в Уфе герой, но он на невязывается Омску, там он никто от также и Бандера- для вас герой, для схода- никто, при таком нормальном раскладе и негатива к нему не будет на сходе, как нет негатива к С ЮЛАЕВу в Омске
Не клей дурня. С Юлаєв, Денікін, чи Сталін жодним чином не впливають на концепцію держави російської, як її уявляють мешканці Росії. І той, хто має за героя Колчака, і той, хто Блюхера мають однакову уяву про те, чим повинна бути Росія, як це не парадоксально. У нас, в Україні ситуація абсолютно протилежна. В нас той, хто не шанує національних героїв - Бандеру, Шухевича, той, буває, й не розуміє навіщо існує така держава Україна, і чому "розвалили" радянській союз. Якого героя бюст ти маєш на полиці вказує на те, в якій державі ти хочеш мешкати. Я принципово не хочу мешкати ні в радянській Україні, ні в Україні у складі російської держави, ні в Україні з політичним режимом, який "наводить порядок".
Як же може бути соромно бути нащадком ось таких предків: Тим паче що я мешкаю в одному із центрів зародження слов'янства...
та то вы рещили , шо они есть національни герої, иные их вообще за героев не считают,в основном, на сходе, даже их тех, кто розуміє навіщо існує така держава Україна. ну а я лично считаю их вашими, региональными героями
"Как бы мне её назвать? — раздумывал Карло. — Назову-ка я её Буратино. Это имя принесёт мне счастье. Я знал одно семейство — всех их звали Буратино: отец — Буратино, мать — Буратино, дети — тоже Буратино… Все они жили весело и беспечно…"
Держава Україна існує бо на усій її території (крім Криму який ми відібрали у Росії за колишні образи) переважає населення, яке ідентифікує себе, як українці. Цей фактор має таке значення, що переважає усі розбіжності, хоч я тепер навіть не знаю, добре це, чи погано.
це ложный фактор, по натянутой укропереписи, та и то в 2002, когда всем пофиг было, спросили- можно вас записать украинцем- стандартный ответ- та пишите жалко что ли, в 2005 если б была гипотетически перепись, укроэтнос уже б 77% не набрал бы
Ложний фактор - це те, що ти пишеш. Хоча я давно помітив, що ти одну й ту ж муру, за яку тебе осміяли не раз, з маніакальною впертістю повторюєш знову й знову. ) Те, що етнічні українці переважають на території України фіксувала на протязі останніх ста років статистика російської імперії, радянського союзу та незалежною України. Ні, всі вруть. )
Хазары у дельты Волги. Русь потом разбила Хазарский каганат (который, где, если кто не знает, исповедовали иудаизм). Многие хазары стали гражданами Руси. Фиг его знает, может это они у нас из мести провоцировали дробление на княжества?
Ложний фактор - це те, що ти пишеш) не было никакой України как официального понятия в Російської імперії, Малороссия была, если хочешь сказать, что етнічні українці переважають на території сучастной України фіксувала на протязі останніх ста років - тогда верно, суммарно, а местами,на території сучастной України ,-нет
Тиц-дриц, пане канадіян, що Тараса Григоровича Шевченка не читав, якого сьогодні у Каневі вшановували ? Була Україна. Є, і буде. Може на території туалету твоєї персональної хрущовки у Харкові, коли ти там сидів - ні. А на території кожної області - так.
Ну и фиг с ним. До них 1000 лет была и после еще больше будет. От того что ее не хотели называть Украиной ей ни холодно ни жарко. Мы были есть и будем...есть...
я писал как официального понятия , в литературе была, кто ж спорит, та не только у вашего Шевченко, но и у Чехова не только, вообще у Харкові и уезде а вот на карту гляньте, спец привожу западную белое пятно в р-на Харькова видите? так это Харьковский, включая Харьков- city , Чугуевский р-ны думаете, не обидно попасть в Украину при этносоставе города не хуже чем этносостав Ростова или Екатеринодара? а даже самопровозгласивший себя локомотивом борьбы с украинством Донецк и то на зеленом
Уже котрий раз приходиться цьому доценту віку постити. Навіть незручно якось. :rolleyes: Україна — топонім у Східній Європі. Вперше згадується в Київському літописі під 1187 роком. Пов'язана зі словом «україна», що в літературних і історичних пам'ятках 12 — 15 століття імовірно означало свою землю, рідний край. Аналогом є німецьке слово Inland (Вкраїна), яке означає внутрішня, своя земля. З 19 століття назва території обабіч Дніпра, між Доном і Сяном, та Прип'яттю і Чорним морем, заселена переважно українцями.
ну а что Вы от укровики хотите, я слышал, что Украине 140000 лет) из похожих джерел, при случае,заглянине в солидные джерела,энциклопедии- Брокгауз,Британскую, напр.
А вы сами заглядывали? Так расскажите, что там пишут. Прямо интересно. Неужели, что Украины не было и нет?