Біженцям чоловічої статі під час пошуків роботи слід цікавитися, чи не воює на сході у складі ЗСУ чи НГ син-чоловік-брат когось зі штатних співробітників. Бо... в разі чогось нештатного можуть бути дуже серйозні колізії.
где СБУ, почему приват банк не отслеживает счета своих клиентов, вот пример: https://vk.com/wall-23048082_1271473?reply=1272665 здесь один урод пишет: Владимир Щербаков Если город разбит, значит воевать нужно с киевской хунтой до конца.....луганчане, что де вы....вы практически все скакали возле сбу...а теперь кричите героя слава, вы не достойны быть луганчанами.....луганск это Россия....запомните...а хохлы....они и есть продажные ссыкливые хохлы........и понеслось....скрываю лицо, потому что нахожусь в ополчении.... идем на его страничку и видим с ходу: Здравствуйте, меня зовут Владимир, я и моя семья беженцы с Донбасса, в связи с боевыми действиями. Дом наш разрушен, мне удалось вывести только мать, там остался отец. Мне нужны деньги, чтобы вывести его оттуда. Кто сколько сможет помогите. Я не думаю, что 20-30 гривен это большая сумма для помощи с каждого человека.Люди добрые помогите, очень Вас прошу. Мой номер карточки: (Приват Банк 4149 4378 45 50 6631) Заранее благодарны. Куда идут деньги можно только догадываться!!! ========================================== Часом помагаючи "бєжєгцам" насправді ти помагаєш терористам!
Опустись на грешную землю и прими как должное. Вы слыхали на стадионах "Спасибо жителям Донбасса за президента Януковича"... Плакали вы вместе со всей Украиной когда над Майданом звучала "Плыве кача..."? А когда в Киеве и Славянске убивали за львовскую прописку... Так что не имеете вы права упрекать этих людей за негостеприимство! Никакого! Поговорить о человечности можно, но без претензий... У нас полтавчане тоже сейчас гибнут за донецких украинцев, которые выходили с флагом украинским в Донецке. И тоже ждем, когда же вы поможете... с оружием в руках...
Не потрібнотак говорити. Ви виносите звинувачувальний вирок людині, яку не знаєте. Саме такі речі і породжують дурнуваті міфи. Для того, щоб прикликати війну не потрібно було всіх 4 міліонів, достатньо було кількох тисяч пенсіонерів, які хочуть в минуле. ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- А хто у них забрав це право? Вони у себе дома, так само як ми дома у Донецьку. У Львів проросійсько налаштовані не поїхали. Поїхали лише ті, хто себе вважає українцями, а якщо вони і не стояли на майдані, то там разом з ними не стояли ще 40 млн. громадян України. Не тра так, будьте милосердніші і тримайте марку львівян.
Пані, ще раз перечитайте те що Ви написали: "Для того, щоб прикликати війну . . . достатньо було кількох тисяч пенсіонерів, які хочуть в минуле." Робимо висновок від зворотного: "Для того щоби ВІДВЕРНУТИ війну, достатньо було хлопнути або приморити кілька тисяч божевільних пенсіонерів". Генетичне сміття, яке "мєчтаєт умєрєть в расії". І все. І не гинули би наші НАЙКРАЩІ хлопці. І не плакали би їхні рідні - пенсіонери. Так чи не так? Ми з дружиною теж пенсіонери. Спитайте нас, в яке минуле ми хотіли би повернутися? У будь-яке, тільки не совкове. Я не знаю, до якого ступеню людині треба "обидлитися", щоби хотіти в совок. Для тих хто хоче "умєрєть в расії", пропоную зорганізувати своєрідну послугу: орендувати на території Раші санаторій у "сталінському стилі" і влаштувати там "Готель "Танатос"". Ви готові постачати туди клієнтів?
я погоджуюсь з вами, що можна було б "прихлопнути" тих пенсярів, які хотіли в молодість, в минуле і по своєму маразматизму не розуміли, що минуле має лишатись у минулому, потрібно рухатись уперед. Решта населення була пасивна. Одні мовчки протестували і непогоджувались, інші мовчки підтримували. Як правило, підтримували росіяни за національністю, їх там 40%. Але ми маємо бачити не тих безмозглих "хотящих в расею", а ми маємо бачити наших українців, які в силу умов, а саме - навязане російське середовище, опинились заручниками маразму. Американці ведуть політику боротьби за кожного окремого американця. Чому ж ми не маємо відстоювати наших українців у Донецьку. Я все це веду до того, що не потрібно дорікати дончан, які втікли в західні області від війни, особливо мам з дітьми.
Давайте називати речі своїми іменами, підтримували кацапи в яких вата замість мозку,а адекватні українці російского походження завжди були за Україну
Де "відстоювати"? В чергах під російським консульством? Чи перед "зеленим коридором"? Їм же пофіг - расєя, Україна - аби була калбаса і щоби ніхто не стріляв. 23 роки сиділи на держдотаціях і які віддача? Перш за все ми повинні відстояти свої ТЕРИТОРІЇ, щоби аквафреші не отримали плацдарм для пресінгу суміжних областей. Товариш із Закарпаття розповів, як вони там поводяться. Оті мами. Аналогічно і в Бердянську. Проблеми Кримських татар мене набагато більше турбують, ніж проблеми колорадських жуків.
ковбаса чи колбаса - аби вона була(с) 1989. В Украiнi одна i та сама проблема, який рiк не вiзьми - кацапи.
а ті патріоти, які там є? Вони хіба не варті того, щоб ми їх підтримали? Одна справа у західній Україні бути патріотом, інша там, де навколо тебе одна зневажаюча кацапня. Я вважаю, що ми маємо бути поруч з тим, хто ЗА соборну Україну. А люди за своїми якостями всі різні і кругом вистачає непорядних.
Щось дуже рідко ми чуємо їхні голоси (в реалі). Наприклад на ЛФ їх менше ніж наших симпатиків з Росії.
а що таке ЛФ? Але вони є. Будеш мати бажання, починай на донецькому форумі чи луганському. Їх ми маємо підтримувати.
Не так. Не треба називати "генетичним сміттям" оманутих людей. Хай вони недолугі, хай вгеть зросійщені, але - люди. Винищувати кожного, хто думає інакше? Ні, так не можна.
Навіщо винищувати? У нас на ссср із закритими кордонами. Нехай їдуть у країну своєї мрії. В наших кордонах расії нема.
Якось знову звертаюся до френдів, на цей час вже львівських з питанням знайти житло для своїх френдів. Родина журналістів з донецького проукраїнського сайту, які залишили Донецьк через пряме переслідування сепаратистів. Мої давні друзі. Власне, і зараз продовжують вести цей сайт. Намагаються зняти квартиру у Львові. 2-3 кімнатну. На всі спроби зняти - ріелтори відповідають - "Донецьких господарі відмовляються селити". Прохання одне - допомогти їм зняти квартиру(c) Дмитро Бiлий https://www.facebook.com/dmytro.bilyi/posts/750546105007874?fref=nf
а видиш не тілько так ві Львові мислять, але і в далекому Архангельську теж http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2820592&postcount=776 Архангельск. открытое письмо архангелогородца беженцам Донбасса: "Уважаемые украинские друзья! Каждый раз, когда я вижу ваших мужчин в шлепанцах сидящими во дворе у ведра с окурками посреди рабочего дня, я недоумеваю - как так можно жить? Как можно жить, есть, пить за чужой счет - и не работать?! Извините, но ситуация мне во многом напоминает старый мультик "Дереза", когда добрый дедушка привел козу в свой дом. Все домашние - по работам. А она - "Ох, деда, устала я!" Вокруг вас - частный сектор. Неужели нельзя пройтись по нему и поискать работы - прополки, сбора урожая, мосточки поправить, покрасить забор? Неужели ни у кого бы не нашлось подработки? Вы знаете, что раздражает персонал и в "Роднике", и в Госпитале ветеранов? - Банальное ваше нежелание выносить мусор за самими собой. С болью и недоумением говорит об этом персонал ПВР… Друзья мои, давайте называть вещи своими именами: это хамство, когда санитарки за действительно скромную зарплату вынуждены обслуживать здоровых людей на полном пансионе, ждущими в/о работу, да еще подкрепленную бесплатным жильем. Вы давно видели свои места общего пользования, во что вы их превратили? А ночные возвращения «на бровях»?.. А вызовы нарядов полиции на дебоши в ПВР?.. Думаете, шито-крыто, и этого не видно?.. Думаете, с этого всего не тошнит тех, кто о вас заботится, готовит для вас, убирает за вами?.. Ну же, посмотрите на себя глазами принимающей стороны!"
Щиро вітаю Львів'ян! Шановні пані й панове, українська церква у м. Ганновер, Німеччина, зібрала 650 кг ліків та медичного спорядження / устаткування, що його треба доставити у Львів. Будь ласка допоможіть з вантажівкою, бо консульство України у м. Гамбург допомагати не бажає. Пишіть будь ласка до моєї приватної скриньки Дякую ігор
Будь ласка допоможіть з вантажівкою, бо консульство України у м. Гамбург допомагати не бажає. значить така вказівка була зверху від Київа, щоб гальмувати допомогу бійцям АТО