Помощь беженцам с зоны проведения А.Т.О.

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Maxim Antonov, 10 лип 2014.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Біженцям чоловічої статі під час пошуків роботи слід цікавитися, чи не воює на сході у складі ЗСУ чи НГ син-чоловік-брат когось зі штатних співробітників.
    Бо... в разі чогось нештатного можуть бути дуже серйозні колізії.

• Подобається Подобається x 2
  2. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

где СБУ, почему приват банк не отслеживает счета своих клиентов, вот пример:
    https://vk.com/wall-23048082_1271473?reply=1272665

здесь один урод пишет:
    Владимир Щербаков

Если город разбит, значит воевать нужно с киевской хунтой до конца.....луганчане, что де вы....вы практически все скакали возле сбу...а теперь кричите героя слава, вы не достойны быть луганчанами.....луганск это Россия....запомните...а хохлы....они и есть продажные ссыкливые хохлы........и понеслось....скрываю лицо, потому что нахожусь в ополчении....
    идем на его страничку и видим с ходу:
    Здравствуйте, меня зовут Владимир, я и моя семья беженцы с Донбасса, в связи с боевыми действиями. Дом наш разрушен, мне удалось вывести только мать, там остался отец. Мне нужны деньги, чтобы вывести его оттуда. Кто сколько сможет помогите. Я не думаю, что 20-30 гривен это большая сумма для помощи с каждого человека.Люди добрые помогите, очень Вас прошу. Мой номер карточки: (Приват Банк 4149 4378 45 50 6631) Заранее благодарны.

Куда идут деньги можно только догадываться!!!
    ==========================================
    Часом помагаючи "бєжєгцам" насправді ти помагаєш терористам!

3. Kulaga

Kulaga Well-Known Member

Опустись на грешную землю и прими как должное.
    Вы слыхали на стадионах "Спасибо жителям Донбасса за президента Януковича"... Плакали вы вместе со всей Украиной когда над Майданом звучала "Плыве кача..."? А когда в Киеве и Славянске убивали за львовскую прописку...
    Так что не имеете вы права упрекать этих людей за негостеприимство! Никакого!
    Поговорить о человечности можно, но без претензий... У нас полтавчане тоже сейчас гибнут за донецких украинцев, которые выходили с флагом украинским в Донецке. И тоже ждем, когда же вы поможете... с оружием в руках...

• Подобається Подобається x 3
  4. burachekn

burachekn Well-Known Member

Не потрібнотак говорити. Ви виносите звинувачувальний вирок людині, яку не знаєте. Саме такі речі і породжують дурнуваті міфи. Для того, щоб прикликати війну не потрібно було всіх 4 міліонів, достатньо було кількох тисяч пенсіонерів, які хочуть в минуле.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

А хто у них забрав це право? Вони у себе дома, так само як ми дома у Донецьку. У Львів проросійсько налаштовані не поїхали. Поїхали лише ті, хто себе вважає українцями, а якщо вони і не стояли на майдані, то там разом з ними не стояли ще 40 млн. громадян України. Не тра так, будьте милосердніші і тримайте марку львівян.

5. Boris_Kiev

Пані,
    ще раз перечитайте те що Ви написали:
    "Для того, щоб прикликати війну . . . достатньо було кількох тисяч пенсіонерів, які хочуть в минуле."

Робимо висновок від зворотного:
    "Для того щоби ВІДВЕРНУТИ війну, достатньо було хлопнути або приморити кілька тисяч божевільних пенсіонерів". Генетичне сміття, яке "мєчтаєт умєрєть в расії".
    І все. І не гинули би наші НАЙКРАЩІ хлопці. І не плакали би їхні рідні - пенсіонери.
    Так чи не так?
    Ми з дружиною теж пенсіонери. Спитайте нас, в яке минуле ми хотіли би повернутися? У будь-яке, тільки не совкове.
    Я не знаю, до якого ступеню людині треба "обидлитися", щоби хотіти в совок.

Для тих хто хоче "умєрєть в расії", пропоную зорганізувати своєрідну послугу: орендувати на території Раші санаторій у "сталінському стилі" і влаштувати там "Готель "Танатос"". :)

Ви готові постачати туди клієнтів?

6. burachekn

я погоджуюсь з вами, що можна було б "прихлопнути" тих пенсярів, які хотіли в молодість, в минуле і по своєму маразматизму не розуміли, що минуле має лишатись у минулому, потрібно рухатись уперед. Решта населення була пасивна. Одні мовчки протестували і непогоджувались, інші мовчки підтримували. Як правило, підтримували росіяни за національністю, їх там 40%.

Але ми маємо бачити не тих безмозглих "хотящих в расею", а ми маємо бачити наших українців, які в силу умов, а саме - навязане російське середовище, опинились заручниками маразму. Американці ведуть політику боротьби за кожного окремого американця. Чому ж ми не маємо відстоювати наших українців у Донецьку.

Я все це веду до того, що не потрібно дорікати дончан, які втікли в західні області від війни, особливо мам з дітьми. :uaflag:

• Подобається Подобається x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Давайте називати речі своїми іменами, підтримували кацапи в яких вата замість мозку,а адекватні українці російского походження завжди були за Україну

8. burachekn

хай буде кацапня..;)

9. Boris_Kiev

Де "відстоювати"? В чергах під російським консульством? Чи перед "зеленим коридором"? Їм же пофіг - расєя, Україна - аби була калбаса і щоби ніхто не стріляв. 23 роки сиділи на держдотаціях і які віддача?
    Перш за все ми повинні відстояти свої ТЕРИТОРІЇ, щоби аквафреші не отримали плацдарм для пресінгу суміжних областей.

Товариш із Закарпаття розповів, як вони там поводяться. Оті мами. Аналогічно і в Бердянську.
    Проблеми Кримських татар мене набагато більше турбують, ніж проблеми колорадських жуків.

10. Finya

Finya enjoy the silence

ковбаса чи колбаса - аби вона була(с) 1989.
    В Украiнi одна i та сама проблема, який рiк не вiзьми - кацапи.

11. burachekn

а ті патріоти, які там є? Вони хіба не варті того, щоб ми їх підтримали? Одна справа у західній Україні бути патріотом, інша там, де навколо тебе одна зневажаюча кацапня. Я вважаю, що ми маємо бути поруч з тим, хто ЗА соборну Україну. А люди за своїми якостями всі різні і кругом вистачає непорядних.

12. Boris_Kiev

Щось дуже рідко ми чуємо їхні голоси (в реалі).
    Наприклад на ЛФ їх менше ніж наших симпатиків з Росії. :)

13. burachekn

а що таке ЛФ?

Але вони є. Будеш мати бажання, починай на донецькому форумі чи луганському. Їх ми маємо підтримувати.

14. Boris_Kiev

Львівський Форум :)

15. Krimchak

Krimchak Active Member

Не так.

Не треба називати "генетичним сміттям" оманутих людей. Хай вони недолугі, хай вгеть зросійщені, але - люди. Винищувати кожного, хто думає інакше? Ні, так не можна.

16. Boris_Kiev

Навіщо винищувати? У нас на ссср із закритими кордонами. Нехай їдуть у країну своєї мрії. В наших кордонах расії нема.

17. Finya

Finya enjoy the silence

Якось знову звертаюся до френдів, на цей час вже львівських з питанням знайти житло для своїх френдів. Родина журналістів з донецького проукраїнського сайту, які залишили Донецьк через пряме переслідування сепаратистів. Мої давні друзі. Власне, і зараз продовжують вести цей сайт. Намагаються зняти квартиру у Львові. 2-3 кімнатну. На всі спроби зняти - ріелтори відповідають - "Донецьких господарі відмовляються селити". Прохання одне - допомогти їм зняти квартиру(c) Дмитро Бiлий https://www.facebook.com/dmytro.bilyi/posts/750546105007874?fref=nf

18. Forpost

Forpost Стоїк

а видиш не тілько так ві Львові мислять, але і в далекому Архангельську теж http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2820592&postcount=776

19. ihor transport

ihor transport New Member

Щиро вітаю Львів'ян!
    Шановні пані й панове,

українська церква у м. Ганновер, Німеччина, зібрала 650 кг ліків та медичного спорядження / устаткування, що його треба доставити у Львів.

Будь ласка допоможіть з вантажівкою, бо консульство України у м. Гамбург допомагати не бажає.

Пишіть будь ласка до моєї приватної скриньки

Дякую

ігор

20. avatarwin

Будь ласка допоможіть з вантажівкою, бо консульство України у м. Гамбург допомагати не бажає.

значить така вказівка була зверху від Київа, щоб гальмувати допомогу бійцям АТО

а де твій аватар? :)