Після всього цього флуду висновок у мене один: хто хоче - шукає можливості і робить, а хто не хоче - знаходить причини та відмазки. Хочеш допомогти - підійди і запитай чим можеш бути кому корисним! http://tsn.ua/kyiv/bizhenci-z-donba...ribirannya-na-truhanovomu-ostrovi-363527.html
Повторю ще раз, про що писали ранiше. Пияки всюди е. А таких, як сюди поприiжджали, в нас не бачила нiколи - про це йшлося. Я тепер щодня бачу дорогою "пiсяючих хлопчикiв", вчора бачила в хлам п"яну женщину, бiля якоi сумирно чекала дочка. Це не львiв"яни i це не туристи. Хто? А ви шукаете недолiки там, куди переiхали? I чого це ви вважаете, що ми вам мали сподобатися? Все навпаки, бо це наше мiсто. На нас? Дамбас завжди на Львiв працював, то вiдомий факт.
Куда бы не приехали, везде пьяные рыла, хамство, скотство. Причем, что мужики, что бабы (с) Як ви думаете, про яку нацiю йдеться у цитатi? Так що визначити прибульцiв елементарно.
А я про що ? Вже вище не один раз писав про це - усюди є нормальні і не дуже. Просто річ у тому, що ви нас постійно звинувачуєте і багато часом зовсім не по адресі, а за собою нічого поганого намагаєтесь не помічати. Треба ж бути відвертими до кінця. Давайте шукати друг у друга краще гарні якості, а не зациклюватися на найгірших. Не треба ції іронії , я такого ніде не казав і прошу не приписувати мені цієї заслуги.
Дякую за відверту оцінку мого поста всього цього флуду. Дякую також за посилання на Київ. Дуже гарне діло там роблять - не заперечую. Але саме наше питання залишилося не вирішеним. Ви мене дорікаєте, що я тільки переконую і нічого не роблю, хоча я вже пропонував допомогу від себе і не моя провина, що немає відповіді з цього. З приводу десь щось прибрати. Вибачте, я не місцевий , міста не знаю зовсім. Окрім одного разу , як на площі Ринок та її околиць, не був більш у жодному більш-менш цікавому місці вашого міста. Вибачте грошів вистача тільки на житло та їжу, за якісь екскурсії вже не думаємо. Але, якщо особисто Вам, це так важливо і необхідно - гаразд, я згоден з Вами, пані Hailie. Можу надати Вам свою допомогу у якомусь прибиранні куточка Львова, якщо це хоч якось покраще ваше ставлення до мене і східняків. Прошу тільки вказати це місце, де саме прибирати треба, і куди все сміття виносити потім ( теж немало важча річ). Допоможить з інвентарем, будь ласка ( так як Ви місцева, вважаю це не буде дуже для Вас обтяжливо)- мітла, граблі, мішок для сміття тощо, що може знадобиться на Ваш погляд. Вибачте, з дому не здогадався прихватити, а тут, окрім продуктового напроти - інших магазинів не знаю ( ну не треба вони були мені раніше). Гроші Вам за інвентар поверну, не хвилюйтесь з цього приводу.
Вибачайте, це нагадує старий і не смішний єврейський анекдот: - Ві спаслі мальчика Нуліка? А гдє от нєго шапочка? Щоденно гинуть десятки солдатів, а дехто скиглить "а чому чай без лимону?" Я на Черкащині познайомився із жіночками з провінційного містечка - культпрацівник, медсестра, вчителька. Вони прокидаються о 3-й годині ночі, ліплять сотні пиріжків і вареників і їдуть за кілька кілометрів продавати їх відпочивальникам. Мимоволі почув їхні розмови - "до понеділка ще на один тепловізор заробимо!" Виявляється, більше половини літнього підробітку вони витрачають на допомогу Нацгвардійцям, які родом з їхнього містечка. Навіть не родичам, а просто землякам. Було би бажання!
До чього тут ще і анекдоти ? Вибачте, но з ваших пропонов вже і самого на сміх тяне. Ну не майстер я по пиріжкам та вареникам, пробачте. Вийшов сьогодні попалити на вулицю, бачу на галявинці біля нашого магазину порожні пляшки - зібрав, відніс на смиття. Буде КОНКРЕТНА пропонова від вас, а не якісь ссилки, чи - ось там так роблять, будем і обговорювать це, та робити. А так, вибачте, на інших кивати усі можуть. Тільки прошу трохи поспішати, квитки вже на п'ятницю.
Треба було здати, поповнити на ці гроші разунок мобіли і відповідну кількість разів набрати "565". Вибачте, проблеми "біженців" чоловічої статі мене НЕ ТРАХАЮТЬ. Якщо Вам, особисто Вам, українські партизани дадуть в руки хитру машинку на базі автомобільної сигналки - не побоїтеся встановити її у трансформаторній будці чи сільській водокачці? У рідному місті? Побоїтеся і політкоректно скажете "я не електрик і не сантехнік"? ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ---------- P.S. Подруга моєї дружини сьогодні їхала з Києва до Остра (Чернігівщина). В одному селі назустріч йшла траурна процесія з військовцями. Жіночка зупинилася, вийшла з машини, прислухалася. Кажуть, загиблого поклали в домовину у поліетиленовому мішку... Не радив би я "біженцям" чоловічої статі опинитися на шляху тієї процесії... І взагалі в тому селі.
ох і падлюка ж ти, слів нема. До чого тут ця родина, га скотиняка, що ти такі висловлювання собі дозволяєш? Ти хто, щоб незнайому людину отак ображати? як добре, що Львів дійсно привітне та по-справжньому європейське місто. Як добре, що таких як ти - одиниці, то ти не зможеш своїми постами спаскудити те, що у Львові роками виховувалося. Отаке падло як ти в черзі на оглядовий майданчик Храму св. Ольги та Елизавети на проекті Ніч у Львові горланило на увесь храм, щоб організатори не пропускали вперед людей з дітьми. Що поробиш, і серед гарної отари буває плешива вівця. katedon, Ви обов'язково знайдете житло за нормальні гроші; як Ваша родина - адекватна, то точно знайдете, бо у Львові більшість людей розумні та толерантні, просто спілкуйтеся відверто з власниками та маклерами, не приховуйте звідки Ви. Як власники нормальні - то здадуть житло, а як ні - то Вам же краще з ними не мати справи, наступні обов'язково будуть нормальними. І дарма Ви в такій темі житло винайняти хочете, краще створіть нову, коротко опишіть, без подробиць. І шукайте на сландо кожні 2 години. Як у Вас автівка є - погоджуйтесь на віддалені райони, тут у Львові майже з будь-якого віддаленого району до центру максимум 15 хвилин.
Залиште мені свій мобільний у приват. Почекайте пару-трійку днів, як тільки трохи назбирається фунфириків з під водяри на 100-250 гр - я Вам обов'язково зателефоную. Самі прийдете і зробите все як слід. Ще одне маленьке питання до Вас. Ви самі якої статі будете і в якому зараз батальйоні воюєте? Якщо не військова таємниця, авжеж.
Якої статі - здогадайтеся самі. Вік - 62 роки. Працюю інженером-конструктором у приватній фірмі. Усі податки, які не плачУ в бюджет, з 1.12.2013 віддавав на Майдан, а з 1.03.2014 - армійцям і партизанам. Хто такі партизани? Здогадайтеся самі. Мої колеги роблять їм партизанські "спецзасоби", іноді запрошують мене. Наша маленька фірма не оригінальна у такій "фінансовій поведінці". Доки не вичистять ригів і комуняк з ВР і КМ, ми свою фінансову поведінку не змінимо. Задоволені? P.S. Мій бос - єврей. Ну нехай наполовину. Важко знайти такого патріота України і "бандерівця" в душі єврейського походження як він..
Ну шуварі кримські татари печуть прекрасні чебуреки, незнаю чи вони біженці, чи раніше приїхали (незручно якось запитати), але очевидно що цілком самі справляються з своїми проблемами...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZL99gnoAT5U Жены боевиков ДНР бегут из Горловки . От таких "бєжєнцов" має Україна годувати і утримувати?!
Хм... яке неоднозначне слово "утримувати". Має утримувати як потенційних заручників. А їхні самці мають пам"ятати про це і згадувати щоразу, перезаряджаючи зброю. Надто, блін, Пєтя гуманний. Чи принаймні змушений вдавати такого.
От тут виникає протирічча. З одного боку, як приїхала родина з батьком - то чого він не в АТО, приїхала родина без батька - то він напевно сепаратист. Стосовно цього ролика, я бачу лише один порядок дій: 1. Люстрація міліції. 2. Заява до міліції, стосовно отаких респондентів, і нехай міліція розбереться, хто з рідних цих "біженців" воює/воював проти України. Нехай розслідують, чи подібні висловлювання не порушують Законодавство України. Бо коли питають чого ви приїхали в Україну - то вони кажуть увесь час жили в Україні, а коли стосується звільнення сходу - то чого Ви прийшли до нас на схід і Ви нас не розумієте і таке інше. Думаю тут є над чим попрацювати слідчим органам. Вони ж прямо кажуть, що там їхні батьки та родичі воюють. Але особисто в мене нема сумнівів, що не можна усіх під один гребінець. ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- Ось у цьому і полягає суть справи. Як вони приїхали з зони АТО і поводяться як на курорті (начебто усі навкруги їм щось винні) - то таким і реакція має бути відповідною, а як людина каже, що чоловік роботу знайшов у Львові, допоможіть квартиру винайняти (не дайте, не подаруйте, не оселіть безкоштовно, а допоможіть знайти), то кидатися на таких людей, як то декілька постів тому було щонайменше - неподобство, а взагалі - то паскудство.