Не знаю, але після стількох зусиль і жертв - тільки жорстка українізація донбасу... Суть не в тому, що безнадійні - безвольні...
І я Вам дякую за Ваш пост. Може разом, ми ще когось переконаємо, що не тільки на заході є українці. В нас одна країна і ми теж бажаємо їй гарних змін та процвітання. Краще трохи с часом, чим зовсім ніколи.
У меня лично очень много вопросов к Донбассу и беженцам. Особенно к тем, кто бежит на западную Украину и ведет себя как олень, когда позорит памятники Бандере и флаги Украины срывают. Если у них такое поведение, пусть едут на их историческую и культурную родину СССР, а ныне - Россию.
Допоможу біженцям з роботою! Потрібен пастух в село пасти корови раз в місяць, викидати гній зі стайні, робота на городі та в саду ( полоти, косити, копати і т.д.) Оплата натур продукт екологічно чистий карпатський сир, молоко, сметана і городина, яка є на городі та в саду! Тих у кого проблеми з наркотиками, алкоголем і сепаратистські погляди прошу не турбувати! п.с. Досить клянчити допомогу! Пора працювати! Роботии в селі повно, головне бажання!
За таким пастухом потрібен цілодобовий нагляд. І щоби не крав, і щоби не користувався засобами зв"язку.
Так Вам краще знати до чого. Ви ж самі пропонували шось якось демонструвати. Я тільки відповів на вашу цитату.
Кароче, резюме гілки буде стислим: доки усі потреби армії (в т.ч. поранених бійців) не будуть задоволені - говорити про "допомогу біженцям" - просто хамство. Крапка.
"шось"? Я писала про украiнськiсть. Як демонструвати, читайте тему, писано-переписано. Це ж у ваших iнтересах, не в моiх. Не розумiю пiдходу "запропонуйте менi, дайте".
100%! Руки, ноги, голова у всіх біженців є! Лопату в руки і годувати сім"ю, а не халявної допомоги чекати від "праклятих западєнцов"! Зараз допомога потрібна скаліченим нашим хлопцям, які відвойовують схід для таких "біженців" неблагодарних, захищаючи тих зрадників біженців поки вони по Львівських кнайпах водяру глушать!
Про голови - маю сумніви. Це зараз деякі з них демонструють "патріотизм", а де тусувалися півроку тому?
Десь про "лопату в руки" і не скиглити вже було. Пан Азіров не Ваш родич чи близький знайомий буде ? А взагалі, вашу позицію я зрозумів. Нічого робити у ВАШОМУ місті біженцям, хай йдуть додому, тому що вони зрадники та неблагодарні і не мають бажання працювати на вас тільки за їжу. Дуже гарна думка. А ще, до речі, я вже і забув, коли щось спиртне вживав - так що "водяру глушать" - теж не до мене. А ось зараз, де мешкаю, напроти мене, магазин цілодобовий. Майже всю ніч чути п'яні балачки та галас біля цього закладу. Розмови українською, так що не треба , будь ласка, про кнайпи і саме хто у них пиячить. Усі не без гріха. Тут мені ще вище пропонували демонструвати украінськість - Але я так і не зрозумів, яким це чином. Тему перечитав, і не раз, але бачу, що вся "українськість" тут полягає у тому, щоб зачепити якомога болючіще самих біженців. Ще до речі, з - так і не було жодного повідомлення на цю тему. Це те, де б я міг і повинен допомогти, і без усякої для себе вигоди. Але, вибачте, батрачити на якогось пана "щирого українця" тільки за їжу - вважаю це великий перебір і неповага з вашого боку.
у мирні часи це був би "екологічний туризм" ..ехх, нічого кращого нема а ніж парне молоко..і шматок свіжої хлібини.
" У вас такие бедные и страшные деревни, каких мы даже не видели. В таких домах, как у вас на селе стоят, у нас даже пьяницы не живут".http://www.stolica.onego.ru/articles/239519.html
А то отрєбьє яке кликало хуйла на Україну думало що в рашці мід хай тепер полижуть http://emelyn.com/