Помощь беженцам с зоны проведения А.Т.О.

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Maxim Antonov, 10 лип 2014.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 5
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А шо, в когось, крiм наiвних мрчвлзмiв-iдеалiстiв були ше якiсь сумнiви стосовно давбасян?
    Мiнiмум, що може зараз зробити львiв"янин для клятого васточного бiженця-нахлебнiка - не здавати i не продавати йому квартиру. Максимум - при любих розпальцьовках з його боку бити зразу в рило i гнати в шию з мiста.

• Подобається Подобається x 2
  3. prius

prius Well-Known Member

Може і тепер данєцкіє будуть говорити що то не гниль? І це вже не перший випадок, і не останній

4. Kram

Kram Active Member

І кому я тут щось намагаюсь довести - сам вже не розумію. Таке враження, що ці всі люди вже заздалегідь приготували свої шаблонні відповіді на усі питання і переконувати їх у чомусь іншому - немає ніякого сенсу. Все це марно та безглуздо. Вони ну ні як не хочуть спробувати себе уявити в нашій шкурі хоч на хвилинку, та відчути те, що ми відчуваємо. При цьому уявляють себе справжніми українцями та дають поради, цітуючи автора Маніфеста комуністичної партії та , к прикладу впевнено стверджують, що поляки нам завжди тільки добро несли. Це не абсурд якісь несете, панове, що ви пишите ? Хтось хоч трохи історії читав? Ким був ваш Маркс для народу Украіни насправді? Тараса Бульбу хоч раз кто дивився? Я вже не кажу за Косинського, Наливайка, Хмельницького, гайдамацькі повстання та Коліївщину. Треба хоч іноді цікавитись. Я не стверджую зараз, що поляки нам не брати чи погані люди. Навпаки, зараз вони нас підтримують і допомагають. Але ж що було - то було. Час йде і все змінюється. Скрізь і завжди присутні інтереси якоїсь держави та її високопосадовців , а прості люди тільки пішаки у цій грі. І не завжди їх погляди співпадають з дією уряду.
    Гаразд- не подобаються вам біженці зі сходу та Криму і не маєте бажання їм допомогати, тому що вони з неблагонадійних місць. Всіх без винятку звинувачуєте у зрадництві і не бажанні працювати тільки тому, що вони з іншого регіону. Чому саме так ?
    А давайте спробуємо мислити більш глобально. Чому б тоді всій Европі не відноситись до всієї України, без винятку, по вашому принципу? Україна була у складі СРСР ? Ця держава проводила політику ненависну до інших держав Европи та нав'язувала свій прокомуністичний спосіб побудови іншим? Так і було. Так, а чому ж тепер, коли ви виіджаєте до країн Европи вас там у ціх гріхах ніхто не намагається звинувачувати? Може тому, що люди там просто більш доброзичливі та трохи умніші і розуміють хто насправді в цьому був винен ? Тому може будьмо брати приклад з Европи, куда ми всі намагаємося потрапити, а не захлинатися у своїй ненависті до не існуючих ворогів ?
    І ще - ніхто з вас ніколи не думав, що кожен інший з вас також може раптом колись опинитися у схожій сітуаціі та стати біженцем ? Як ви тоді будете почуватись самі ? Подумайте. Дякую за увагу.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Не пересмикуйте. Не приведи Господь бути біженцем...
    Але
    Западенці добровільно і з готовністю приймали всіх біженців - і з Криму, і із Донбасу. Ділилися і діляться всім необхідним.
    І якщо кримчани люди як люди, то жітєлі Данбасса в своїй абсолютній більшості - гопота і бидло.
    Є поміж східняками і порядні люди. Але їх дуже мало, та і це ж не геройство - бути порядним.
    А поведінка донбаського бидла вже починає надоїдати.

Kram, що ви можете сказати про того вилупка в Трускавці?

6. Kram

Kram Active Member

Да чого ж я пересмикую ? Від тюрьми та суми не зарікайся - як кажуть. Ніхто не застрахований.:pardon: Хоча теж згоден з Вами - не дай Боже.
    Я вибачаюсь перед вами за усіх своїх поганих земляків, але ж хочу щоб ви також зрозуміли, що є і серед нас багато цілком нормальних. Не треба ж все так категорично. :sad: І повірте - вийти хоча б на проукраїнський мітинг у місті, захопленому бойовиками та продовжувати відстоювати нашу власну спільну думку, у той час - це також зовсім не просто. Багато людей зникло у невідомих напрямках, багатьох катували по підвалах ДНР, а багатьох просто розстріляли чи втопили.
    З приводу події у Трускавці - так ви самі вже і сказали - просто вилупок до того ж ще і малолітній. Треба проводити "виховні" заходи.
    Доречі, ось у Краматорьку - http://www.kramatorsk.info/view/144388
    Прапорів та національної символіки не було по згоді з організаторами мітингу. Щоб зайвий раз не провокувати бидло на іншому боці та дати нормально провести панахиду по загиблим.

• Подобається Подобається x 4
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Честь і хвала тим жителям Сходу, котрі виступають за вільну Україну і добиваються кращого життя. І я з повагою ставлюся до тих східняків, хто і в часи Майдану, і в часи колорадського шабашу не побоялися виступити з проукраїнською позицією.

Але тут розмова про інше - поведінка біженців на територіях, де їх прийняли.
    Нормальні біженці також є, я не заперечую. Але вони нормальні, тому вони і непримітні :)

А от ці біженці, котрі весною кричали "Путин прийди" і лягали під українські БТРи, а тепер приїхали до бандерівців, укров і хунти і качають свої бидлячі права і вимагають, щоб їх "почули" - це непотріб. І вони створюють негатив про весь донбас.

А тому вилупку "виховні" заходи вже не допоможуть. Гнати сраною мітлою туда, звідки приїхав.

• Подобається Подобається x 11
  8. Samojlovu4

Так цікаво, коли велика, добра, гуманна та послідовна мрчкізмтн плюси частенько ліпить, а самойла би за подібну крамолу давно з гімном змішала б.) Хворумці, ви такі хворумці. Як і всюди - людиська.))

9. prius

prius Well-Known Member

Кram говорять про гниль східняцку гопоту і бидло,ви себе до них не причисляєте але перші в бій,ми про порядних людей не говорим,вони як були порядними так і залишатся,а так получаєтся що ви за ті гнилі душі захищаєте

• Подобається Подобається x 4
  10. Kram

Kram Active Member

Дякую Вам за відповідь і підтримку. Аж на душі трохи полегшало. Виявляється є і на цьому форумі люди, які здатні здраво мислити і оцінювати ситуацію. Може ще трохи і ми усі знайдемо спільну мову.
    З приводу розмов про біженців. Я ніяким чином не виправдовую негідну поведінку та погані вчинки деяких особ. Я взагалі сам здивований тим, що вата подалась переховуватися до західних регіонів. Не можу зрозуміти, що вони тут шукають для себе. І чому саме сюди, а не до Раши. Нонсенс якісь.
    Але все ж головна річ ні у цьому. Діло у тому, що є дійсно багато справжніх сімей зі сходу, що підтримували Україну. За умов, що відбуваються у цей час у них вдома, вони були змушені виїхати та шукати притулок десь у іншому місті. Деякі потрапили у ваше місто. Зараз вони у скрутному становищі і їм потрібна ваша підтримка, а ви їх тільки ображаєте своїми висловами та женете звідси. Хто насправді бажає створити добро та допомогти, але вагається з приводу, а чи насправді гарним людям він це буде робити - так можна ж спочатку хоч спробувати поспілкуватись з ними. І бажано у реалі, а не просто на форумі. Я знаю, що перше враження може бути часто і помилковим, але ж це трохи краще, чим просто - йдить всі туди, звідки з'явилися, тому що ви усі сепари-путінци. А якщо хто з вас, тут присутніх, раз і обпечется на цьому - то можно ж сюди, у цю чи схожу тему, викласти дані та фото таких поганих біженців. Тоді і інші вже будуть знати , що цім людям допомогати не варто. Ну це так, просто моя пропонова, може хто і краще що придумає.:pardon:
    До речі, за себе можу сказати. До вашого міста потрапив майже цілком випадково. Так склалися обставини для моєї сім'ї. Людина , яка нам допомагала, зняла для нас квартиру за свої гроші саме тут.:pardon: Від'їзд наш трохи затримується від незалежних від нас обставин (чекаємо деякі ліки для бабусі посилкою з Амеріки, а вислали вже на львівську адресу). Так що вибачте - прийдеться вам нас ще трохи потерпіти, може з тиждень. Щоб весь цей час мені не байдикувати, можу спробувати запропонувати свою якусь посильну допомогу у якісь добрій справі. Може є вас теж якісь волонтерські групи, що збирають якісь речі для наших військових де треба десь щось допомогти завантажити чи скласти, чи ще щось подібне. Грошима, вибачте, у цей час не можу, самі розумієте. Хто може щось запропонувати десь подібне - прошу меседж у приват.

• Подобається Подобається x 1
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Друга "глистна інвазія". Перша інвазія називалася "партія ригіонів". Вибачайте, я називаю речі своїми іменами.

За це - респект. Але таких як Ви дуже мало.

12. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

дурне діло "біженцю" шукати квартиру у місті, хоча б зі сторони здорового глузду - витрачання грошей, та ще у другому місті , після Києва , по дорожнечі ренти, житла . Неначе непогано громадський транспорт у Львівській області ходить , чом 30 км від Львова не шукати?

який працювати ,- призовного віку, до воєнкомату !!!, захищати Батьківщину/рідний край /...чомусь здебільша хлопці зі ЗУ, сусідніх областей в АТО , а місцеві , в біженці подались, щось не волають воювати, хоча логічно це було б для них найважливішим "завданням".

Останнє редагування: 12 сер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  13. Boris_Kiev

Хіба їм можна довіряти? Тільки на допоміжні роботи, подалі від важливих об"єктів арбайтен за харчі. І щоби пам"ятали, що їхні сім"ї є заручниками.

• Подобається Подобається x 6
  14. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

таким дуже швидко в армії розкажуть , "навчать" як любити Батьківщину, а якщо зовсім моральні виродки , то на все життя запам'ятати кого треба "боятися " і що він тут лише " пасажир".

15. Boris_Kiev

Це в армії мирного часу розкажуть і навчать. А зараз цей колорадський гумус або вистрелить у спину товаришу і втече чи передаватиме ворогам координати і обстановку. Їх би на тиждень в СІЗО, там їх навчать і Батьківщину любити, і кукурікати. :)

16. irinaaniri

irinaaniri New Member

щиро дякую

Зареєструвалась тільки заради того, щоб сказати Вам "Дякую". Люди шаленіють в крайнощах, забуваючи про людяність, забуваючи, що дурнуваті персони є з любого боку. Всі хочуть збудувати нову країну, намагаються вірити в світле, не розуміючи що на ненависті це ніколи не построїти. Я дуже Вам дякую за Вашу точку зору, що Ви є.

17. Oxid

Oxid Well-Known Member

Приїхали нарешті мої родичі з Донецька, чекали не знаю чого, до останнього, поки "дееннерівці" (вони так називають російських нацистів) не забрали з маршрутки найближчого друга племінника просто так, без причини, бо брали всіх чоловіків, а жінок і дітей лишали...враження від спілкування з родичами сумні...:dntknw: їх там зомбують, чи то донбас - не Україна? не знаю..

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну якщо після
    все одно
    То вони невиліковні

19. prius

prius Well-Known Member

Зараз оговтаются і знов почнуть путін прииийди

20. Samojlovu4

Хiба тiшить, шо вас таких чимраз бiльше стае. Роками торочилось что данбас - це не Украiна, а ви всi лише тепер доганяете.

а де твій аватар? :)