Помощь беженцам с зоны проведения А.Т.О.

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Maxim Antonov, 10 лип 2014.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Допомагати чи ні - особиста справа кожного.
    Мій колега щойно повернувся з Миогорода. Прийняли там "за рознарядкою" біженців, в т.ч. чоловіків призовного віку.
    І почалися факти залякування дружин і дітей військовців, які там служать (льотчиків). Ще на Полтавщині засвітився данєцький злобний дід, який на камеру бив пораненого українського солдата, закликаючи натовп спалити його живцем. Не знаю, чи впіймали того діда чи він утік. Але бігати йому недовго залишилося. Народ з вилами пішов до мера вимагаючи припинити ту "гуманітарну дурку".

У новинах прочитав, що на Львівшині "біженці" чоловічої статі подекуди заявляють таке: "я сторонник днр. Про политику со мной не говорите, а не то нарветесь".
    Тож особисто я охоче, в межах можливостей, допомагаю армійцям через волонтерів-логістів і пораненим бійцям.
    Біженці-чоловіки - то взагалі нонсенс. 90% з них - шпигуни, диверсанти та елементарні дезертири. Треба негайно вжити фільтраційних заходів.

• Подобається Подобається x 8
  2. Zair

Zair Member

Давайте не будемо казати про всіх чоловіків сходу. Ви там не були. І у Львові я багато чула про проплачені лікарні. Своє " фе" я тримаю при собі. Моя сім' я не витратила з бюджету Львова жодної копійки, не зверталися ні до якихось благодійників. У моїх повідомленнях всі бачать негатив, а на конкретні питання ніхто не відповідає. Якщо вас образила , то не навмисно. Набридло слухати, що винні всі зі сходу. Якби було так то там давно вже влада навела порядок. Те що ви бачите по телевізору не завжди і не в повній мірі відповідає дійсності.

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

дійсно, аромати ще ті. Напевно у вас все набагато краще, в такому раю жили і так ганебно просрали. Тепер тільки і залишається, що вишуковувати які у нас тут мінуси.
    Ну з ароматами було трохи краще. Добре працювала санстанція. Я би подивилася як би ви не просрали, коли б нагнали росіян зі зброєю. Хоча у вас не росіяни, а поляки.

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Zair
    інфо

Подивіться http://bojky.wordpress.com/2009/09/0...дної-бо/. Якщо вони , або їх нащадки схочуть повернутися, вони теж будуть тут не бажаними? На сході цілі села з переселенців, яких як тварин вивозили туди у вагонах для худоби, з малими дітьми, хворими батьками, без жодної копійки? Чи вам, патріотам, байдуже? Ваші рідні теж могли опинитися у тих районах. Що залишилося у переселенців? Виписка зі львівського архіву коли, кого було переселено і скільки майна було одібрано. За що їх батьки і діди по лісах воювали? Щоб один українець іншого бидлом називав.
    Я так і не дочекалася відповіді. Бо всі хотять лише бачити негатив. Будь ласка, викажіть свою думку.

• Подобається Подобається x 1
  3. Finya

Finya enjoy the silence

Как это? Львов - ближайший к Донецку город?
    Перегляньте своi. Ви прийшли в чужий дiм, що це за поведiнка?
    Жах. Це нашi гостi? Прийшли i брудом поливають?
    Ви хоч би "офф" ставили, якщо не вмiете по-iншому висловлюватися. Почитала решту дописiв. Не вмiете.
    Як ви збираетеся тут жити, з такими поглядами? Чому львiв"яни мають вислуховувати звинувачення в нацизмi?
    Умапамрачiтельна. Виявляеться, те, що ми не хочемо, шоб Львiв перетворився на донецкие степи - ну не люблю я iх, от така непатрiотка))) - це ненависть. Ну да, да, ми, львiв"яни, вiдомi всiй кацапii нацисти та нацiоналiсти. Фашисти, нацiонал-предатели, а головний злочин, в нас нема донецких "мозгов".

Останнє редагування: 10 сер 2014
    • Подобається Подобається x 6
  4. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Чим Вам поляки не догодили? Незважаючи на все те, що було в історії наших двох народів, вони і словом і ділом довели, що зажди готові нам допомогти і є нам братнім народом, на відміну від росіян. Так що не хвилюйтесь так за нас, краще б пішли на свої форуми і там розпинались, більше користі би було.

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

негатив, шановна, Ви шукаєте. І те у нас не так, і інше, а ви там всі невинні, бо нагнали росіян зі зброєю....який референдум? ні, не чули? підтримка сепаратистів? теж не чули? Ви взагалі патріот і тут ні при чому? Знаєте, якраз за мовчання і байдужості більшості і відбуваються найбільші злочини. Тому не треба тут про святість східняків, вашу святість здалеку видно, прийшли на львівський форум і з критики починаєте, напад - найкращий захист? А свої палкі промови прибережіть до того часу, коли додому повернетесь.

• Подобається Подобається x 4
  5. Finya

Finya enjoy the silence

Кергуду)) Для русскiх нормальнi - це "славяне":))) Тобто, вони самi, гiршоi якостi - украiнцi, младшие братья лол, ну i, совсем младшi, беларуси. Всi решта - вороги.
    Вони реально не розумiють, що для нас поляки, незважаючи на всi колотнечi минулого - набагато ближчi, нiж пiвнiчнi варвари.

• Подобається Подобається x 5
  6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Пустырника попейте, ноотропов от галлюцинаций, а тогда у Людей здешних появится, что Вам сказать. А пока, для затравки, пересмотрите "Крошка Енот". ОЧЕНЬ поучительный мультфильм!

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ця мадам так і не розуміє, що вона зі своїм васточним регіоном якраз і є першим доказом переродження ненависті.
    Чого ви думаєте ви тепер біженці, і у вас кров, біда та війна? Отримуєте назад свою ненависть, яку ваш югавасток всі десятиліття в себе викохував. Тепер хлібаєте повною ложкою.

• Подобається Подобається x 2
  8. Boris_Kiev

Ну ось типова ситуація: "понаєхалі". І що далі? "Я шахтьор, я зарабативал 7000, я нє пайду сантєхніком за 2500"
    А що ти хатєл, шахтьор? Сидіти на велфері за податки львів"ян, киян, одеситів?
    Тут тобі не Штати і за просто так велфер не платитимуть.
    А взяти мітлу або лопату і в очікуванні вакансії приносити користь тим, хто тебе пустив до пристойного міста? Прибирати листя перед пам"ятником С. Бандері?
    Вагони розвантажувати слабо? Або вантажником до гастроному - хоча би за мінімальні харчі натурою?
    Арбайтен шнеллер! Або вовка ноги годують.

9. Moskal Charivnik

То вже "строгач" якийсь по їх мірках :crazy:

10. katedon

katedon миється в бані

Це якось дивно як питання про допомогу с пошуком квартири може виклакити кіпіння лайна у людей? Навіщо люди, які ненавидять, погано ставляться до людей з Востоку заходять в тему добрачинність біженцям? Це якийсь абсурд.
    Я можу висловлювати думки на обох мовах. Якщо я пишу російською, то мені так зручно. В інших краінах люди використовують не тільки дві, а і більше мов. Не треба щось вигадувати .:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І таких випадків дуууже багато. Тому не ображайтеся, що народ не поспішає вам допомагати.

• Подобається Подобається x 3
  12. prius

prius Well-Known Member

Схидняцку гниль замість фільтраційних таборів розповсюдили по всій країні

13. Kram

Kram Active Member

Вау, зайшов подивитись що браття пишуть. о_О Да тут ціла клініка. І поляки вже не слов'яни, і східняки чужинці, і з нашого боку тільки одна гниль пре, а усі ці коментувачі пишуть виключно з палаючого танка, а може, навіть і вже з самої труни, вкритоі державним прапором. Душею нітрохи ніхто не кривить, а ? Мені здається таке відношення з вашого боку не є дуже ввічливим. Ті люди зі сходу та Криму, що відстоювали єдність України, ризикували своїм життям за для цього у захоплених ворогом містах та вимушені були з'їхати за свої проукраїнські погляди, вони- чим завинили перед вами ? Тільки місцем свого народження ? І вам не соромно їх у чомусь звинувачувати ? Такими діями ви тільки втрачаєте своїх однодумців та налаштовуєте інших, які ще не визначилися, також проти себе. Я не думаю що це є гарним вчинком з вашого боку. Схаменіться і майте хоч трохи доброзичливості.
    P.S. А взагалі, пропоную модераторам форуму зробити якусь голосовалку для повного відображення думок з приводу допомоги біженцям. Де Львів'яни ( і бажано тільки ЛЬВІВ'ЯНИ) мали б можливість проголосувати по таким питанням:
    1. Чи є Україна єдиною? (Так, Ні)
    2. Чи є на сході та у Криму патріоти України? ( Так, Ні)
    3. Чи треба допомагати патріотам-біженцям ? (Так, Ні)
    4. Місто Львів є окремим від України і належить тільки його корінним мешканцям ? (Так, Ні)
    5. Я вважаю себе справжнім патріотом України. ( Так, Ні)
    6. Я жодного разу не збрехав і завжди поступаю по совісті. ( Так, Ні)

Може хтось ще схоче додати якийсь пункт - я не заперечую. Думаю що ці питання дуже актуальні на цей час. Чекаю на відповідь адміністрації ресурсу. Повірте, будь ласка, таким як я - це дуже важливо і потрібно. Ми б хоча б наперед змогли визначити для себе - чого нам тут можна очікувати від місцевих і наскільки ми тут бажані. Ще раз прошу пробачення за свою українську. Дякую за розуміння і підтримку.:uaflag:

14. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Клініка - це коли діти радіють і з захопленням вигукують "Красиво хунтовский самолет сбили!"

Доброзичливості, кажете??? Моя подруга поїхала до батьків на Франківщину. Їх сусіди люб'язно надали притулок сім'ї зі сходу - безкоштовне проживання, харчування, живіть скільки буде потрібно. І тут вони стикаються з тим, що гостей то кімнати не влаштовують, то страви не ті... Та хазяї готові виконувати будь-які примхи та захцянки, аби тільки не говорили, що бандерівці їх тут ображають. Нормально, правда?

І ще питання - якщо у Львові, Києві всі такі злі та нечемні, то чому ж ви масово їдете саме сюди???! Чому не в Кіровоград чи Житомир, наприклад?

• Подобається Подобається x 6
  15. katedon

katedon миється в бані

Ідуть і до Житомира, і до Кировограда і усюди ідуть. Є погані, не вичливі люди і на Сході,і в Києві і во Львові, і у кожному дворі. Але це залежить від виховання , а не від місця народження.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так .Їдуть. Біженці є скрізь.
    Звичайно.
    Але людей вражає навіть не те, що вони не культурні, а те, що вони приїхали до ненависних бандерівців зі своїми проросійскими поглядами.Для них наша влада - хунта, воюють правосєки, укропи і т.д. Звичайно, що серед східняків є і патріоти...але знаєте.....ложка дьогтю завжди зіпсує бочку меду.

З кримськими біженцями зовсім інша справа. Звідти втікли ті, хто не підтримав анексію Крима, для кого Україна - Батьківщина.

17. Boris_Kiev

У першу чергу - допомога армії. Тим, хто НАС захищає.
    У другу чергу - пораненим (в ході АТО і на Майдані). А також родинам загиблих. Не одноразова, а перманентна. Це НАШ громадянський обов"язок. Вони полягли ЗА НАС.
    У третю чергу - відновлення інфраструктури, зруйнованої ворогами (зовнішніми і внутрішніми).
    У четверту - "альо, так чого ви хочете? Поле з картоплею, не оброблене інсектицидами від колорадських жуків?"
    Усю гречку, яку видавали за голосування за Януковича, з"їли? Дарма. Треба було частину посіяти. Саме для таких випадків.
    Усі купюри по 200 грн за стояння на антимайданах пропили? Треба було покласти у банки Курченка. :)

Дякуйте долі за те, що є люди, які хоч чимось допомагають окремим сабджектам. Бо качати права - останнє діло.о

Цю тему тре було розмістити не в розділі "Доброчинність" (туди постять пункти 1-2-3, наведені мною).
    А в розділі "Каяття та вибачення". Попросіть модераторів створити такий розділ.

18. Moskal Charivnik

Вступ - ФЕЄРІЯ!!!(про ввічливість у слові "клініка" опустимо на цей раз)... Логіка: то якісь "ми", а як про "звинувачення", то вже "їх"(вже ніфіга не "ми"...) АЛЬО! Еліку й Фебу спитайте, ви їм "ми" чи ні й чи хтось їм "гі" сказав(не помилково)! Які ви класні пацани там на данбасі - всі вам не такі, всі вас "не чують", а ви ж такі красіві! А головне - так й пре доброзичливість у "обертонах". Хоч з хати тікай - "данєцкіє прішлі!!!"(яка честь!):crazy: (Сподобалось? Гадаю, що ні.)
    1. Єдина - ТАК
    2. Може й є
    3. Патріотам - ТАК, нечисть - ЩЕМИТИ. А щоб відокремити - ЖОРСТКА перевірка на вошивість.
    4. Дурне питання.
    5. Не ваша справа.
    6. НАЙПОШИРЕНІШЕ запитання у психіатричних тестах. Неправильтна відповідь - ні.
    ПіСі Замість невиправданого єхидства й зверхності краще спитайте себе: ЩО Я НЕСУ ТОВАРИСТВУ, яке ПРЕКРАСНО обходилося без мене? Там відповідь на всі ваші... закидони. Щасти!

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Був такий дядько, Карл Маркс, який сказав:«Не сознание людей определяет их бытие, а, наоборот, их общественное бытие определяет их сознание». Хоч себе переконайте, що Донбасс - ахвігенно "адухатварьонний" регіон, а не "тагіл" - почніть просто з Януковича - світоча культури, прахвєсора та його не менш просвітленої половини Люськи, дати посилання на відео? Це - ОБЛИЧЧЯ Донбасу. Можете - наведіть інше :crazy:

19. Finya

Finya enjoy the silence

Кулуарiвцi прийшли на форум - нiхто iх "прибуття" i не помiтив. Ввiчливо, мило, культурно. Чи харкiв"яни для вас недостатньо
    ? Чи ми
    вибiрково генеруемо?
    Тобто, за вашi думки ми вiдповiдаемо? Власного свiтогляду нема?
    Налаштовуемо проти себе, себто? Кого проти кого?
    Чи еднiсть означае тотожнiсть? Чи схiд та Крим, по-вашому, це якийсь монолiт? Чи це не особиста справа кожноi людини? Номер 4, 5, 6 - no comment:haha:
    В цьому немае потреби. Як би людина не писала украiнською, це ок.

Останнє редагування: 11 сер 2014
  20. Forpost

Forpost Стоїк

від генів ,а значить від місця народження, бо не можна зі скотини виховати людину ,тілько савєцкого чєлавека

а де твій аватар? :)