Помощь беженцам с зоны проведения А.Т.О.

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Maxim Antonov, 10 лип 2014.

1. Kram

Kram Active Member

А за себе, особисто, що можете сказати? Чому Ви на нас постійно киваєте ? Яка гарантія що Ви є справжній патріот України , може Ви таємний троль-агент Хутіна і навмисно тут намагаєтесь нас посварити між собою ? Мож це Ви все прикликали, а ? Цілком можливо.;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Блін, років тридцять я на цьому сайті, і тут цей васточний крам-трарарам так мене завалив.

3. Zair

Zair Member

Та шо ви кажете. 30 років. Здається ваш розвиток застряг десь між 13 - 14роками. Завдяки таким, як ви і вся країна " в жопі".
    І шо це мешканець Обухова так піклується про Львів? Може варто і вам повернутися під Київ?

• Подобається Подобається x 2
  4. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

то саме можу сказати і про вас, колоду зі свого ока вийміть, тоді іншим зауваження робіть

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

ніхто про янголів тут не писав, але звідки сморід іде всі давно знають

5. Samojlovu4

Бо я перший до Львова чкурнув з того проклятого югавастока, ще як крим тільки брати починали. Просто жаба дусить мене.

6. Finya

Finya enjoy the silence

То я напишу) Як iхала додому iз Запорiжжя, то вiдчула, що повертаюся до раю.
    Зараз тут прибiжать казати, що так "всихда било во Львове" - нинi бачила вперше в життi картину бiля Кракiвського: сидять в ряд трое алкоголiкiв. Що, саме по собi, iз ряда вон, але ще по-росiйськи гутарять:

7. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Знакомый недавно поехал. Снял в центре однушку без особых сложностей за 3000
    Правда он не беженец. Ну по крайней мере харьковчане пока таковыми не считаются

8. Kram

Kram Active Member

Я так розумію останнє речення у Вашому вислові є головним. ;) Виявляється, що Ви, насправді, такий же Львовянин, як і багато інших біженців. А ще й бахвалилися тут - та Я, 30 років на Колчаківських фронтах і тп , іншим пропонували їхати додому -
    .
    Валили б Ви самі у свій Обухів та робили користь людям, а ми б Вас згадували кожного ранку незлим тихим словом. :haha::bandera:

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      35,7 КБ
      Переглядів:
      8
  9. Zair

Zair Member

Якщо від всих смердить, подивіться , може це ви обгадилися

10. Kram

Kram Active Member

А ви подумайте гарненько - саме кому це вигідо в першу чергу та хто його ще більше допомогає розпалювати. Може зараз нам потрібно йти друг-другу назустріч, а не ще більш віддалятися від спільного діла ?

11. Zair

Zair Member

Подивіться http://bojky.wordpress.com/2009/09/04/переселення-українців-із-західної-бо/. Якщо вони , або їх нащадки схочуть повернутися, вони теж будуть тут не бажаними? На сході цілі села з переселенців, яких як тварин вивозили туди у вагонах для худоби, з малими дітьми, хворими батьками, без жодної копійки? Чи вам, патріотам, байдуже? Ваші рідні теж могли опинитися у тих районах. Що залишилося у переселенців? Виписка зі львівського архіву коли, кого було переселено і скільки майна було одібрано. За що їх батьки і діди по лісах воювали? Щоб один українець іншого бидлом називав.

12. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

13. Zair

Zair Member

14. Kergudu

У Вас все в порядку з зором? Я лише зауважила на пост про те, що у Львівській області депутати ухиляються від військової служби, бо приїжджати і розказувати, що у нас не так і як має бути, то напевно було б негарно для жителів сходу, чи не так? І вже точно ніде не писала, що хтось з нас гірший чи кращий. Так що роззуйте очі і читайте уважніше, дивно, що на одну мою фразу про те, що порядки треба вдома в першу чергу наводити, Ви тут піною заходитесь про вороже ставлення до вас, забагато честі.

я мала на увазі, що біда і смерть прийшла зі сходу, звідти віє чорний дим війни....а Ви чомусь все на свій рахунок приймаєте.... при чому тут "від всіх"? ну трохи від Вас, не більше того)))

15. Zair

Zair Member

Дякую за детально обґрунтовану відповідь. Нехай від мене смердить. Але на ринках у вас аромати Франції. Мабудь і у вас такий запах. І з зором у мене гаразд.

---------- Додано в 03:21 ---------- Попередній допис був написаний в 03:14 ----------

Мені не треба від вас ні жалю , ні поваги, тим більш ваша честь. Якщо ви не дуже зрозуміло висловлюєтесь, це мінус вам, а не мойому зору.

16. katedon

katedon миється в бані

Вы бы поумерили свой нацизм и нарциссизм. В Донецке полно патриотов и людей, которые хотели жить в Украине. И в жизни все гораздо сложнее, чем Ваше деление на даунов и лiсових патрiотичних мавок. И патриотами в Донецке не "поставали", а были давно. Сразу видно что Вы даже не были не разу в Донецкой области, и делаете выводы на основании каких то слухов, СМИ. Да в Донецке есть точно такие же как и Вы, которые ни разу не были на Западной Украине и кричат, что там одни бендеровцы, которые не уважают ни ветеранов, шахтеры для них быдло. Эти ярлыки были взяты опять же как у Вас из слухов, из СМИ. Именно такие люди первыми стали в очередь на референдум, вместо того, чтобы сесть на поезд до Львова и убедиться в маразме навязанных мыслей. (И в этом не всегда были виноваты люди. Бедность порождает вот такой недалекий ум. Многие дети из шахтерских городов впервые увидели море, когда их вывозили из городов, где проводится АТО. Это на минуточку в городах, от которых море максимум в 2 -3 часах езды). Плюс к этим людям были пригнанные автобусы с русскими (уже на митингах стояли десятки автобусов из Белгорода и Ростова). Плюс ситуация в стране, которая помогла заинтересованным, начать оплачиваемые и нет волнения. Война - это деньги на оружие и наркоте. Поэтому тут нре может не быть заинтересованных. (При чем я уверена, что с двух сторон). И еще наверное много разных факторов привели к этой войне.
    И в противовес этим людям в Донецке были и есть много людей, которые любят Украины (и Западную Украину, и Киев, и свой Донецк).Люди, у которых душа разворачивается под гимн и наворачиваются слезы от песни "про степь Донецкую". Особенно сейчас, когда это стало действительно выженная и наполненная кровью степь. Да вот такие контрасты. В Донецке очень много умных и образованных людей. Благодаря таким старым школам как Донецкий политехник там выпускались действительно "мозги" нашей страны.

Для того, чтобы делать выводы о чем то нужно хотя бы увидеть, пообщаться, ну или книжку прочесть что ли.

Но Ваша ненависть и ненависть других людей к людям, семьям, даже, наверное, к детям, родом с Восточной Украины, породит только ненависть. И В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ НЕНАВИСТЬ СЖИРАЕТ ИМЕННО ТОГО, КТО ЕЕ ПОРОЖДАЕТ.

17. Kergudu

ще ніхто тут не жалівся, що я незрозуміло висловлююсь, до речі, написавши в цій темі вперше, зверталась не до Вас і нікого не мала наміру ображати, а Ви самі чіпляєтесь за слова, накручуєте себе, роздуваєте проблему, а потім ще й всі винні.

дійсно, аромати ще ті. Напевно у вас все набагато краще, в такому раю жили і так ганебно просрали. Тепер тільки і залишається, що вишуковувати які у нас тут мінуси.

• Подобається Подобається x 4
  18. Samojlovu4

Як хутенько понаприїхавші даунєцкі вже навіть тут права качають , помітили?
    Причому не забувайте - тут ще найбільш помірковані та проукраїнські з них. Уявляєте, які настрої в решти їхніх?!
    Не встигли припертися в хату - вже мають наглість на господарів свого чорного рота відкривати.
    Ще львівський наївняк та ідеалісти ковтнуть руцкого міра, що принесли в Україну ті васточнікі.

19. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Знаєте, все можна було б зрозуміти, аби здорові, кремезні чоловіки зі сходу не ховалися за спідницями своїх дружин та не прикривалися дітьми! :ireful: Чим вони кращі за інших????? Чому одні воюють, а інші всюди погоду роблять ще й своє "фе" виказують?!

Останнє редагування: 10 сер 2014
    • Подобається Подобається x 6
  20. katedon

katedon миється в бані

Вы бы поумерили Ваш нацизм и нарциссизм. Как у Вас все просто в жизни - кто то даунецкий, а кто-то мавка лiсова. Сразу видно, что вы не были в Донецкой области. Ваши выводы сделаны все на основе слухов или СМИ.

В Донецке очень много людей, как Вы, которые делают выводы не на основе своего личного опыта. Которые уверены, что в Западной Украине одни бендеровцы, которые не уважают ветеранов, шахтеры для них быдло и все в таком роде. Именно такие люди первыми выстраивались в очередь на псевдо референдум, вместо того, чтобы взять билет до Львова и убедиться в маразме своих убеждений.
    Бедность - породила этот маразм. Очень много детей впервые увидели море при вывозе их из городов АТО на Азовское море. (Это на минуточку надо учитывать, что ехать до моря макс. 3 часа)
    Плюс "помощники" с русской стороны. Уже на митингах стояли автобусы с Ростова и Белгорода с людьми прямо скажем бомжеватого типа. (И Вы видя их по ТВ с уверенностью выкрикивали, что это лицо Донецка).
    Плюс люди, которые заинтересованы были в войне и всех волнениях. Оружие и наркота всегда были союзниками войны, а кто-то на этом не плохо зарабатывает.
    Плюс люди, которые всю жизнь сетовали как в России классно жить, а тут Россия сама идет.
    Плюс еще куча факторов. И теперь война...
    В Донецке есть и быдло, некультурное, ограниченное. Но есть действительно патриоты, которые не "раптом поставали", а были с рождения. Но Вам не понять... Нацизм и патриотизм - это разные вещи. В Донецке очень много умных людей, которые благодаря старым школам (например, донецкий политехник) стали "мозгами" нашей страны.
    У нас разворачивается душа от гимна Украины и наворачиваются слезы от песни "про Донецкую степь". Особенно сейчас, когда это действительно выженная, пропитанная кровью степь. Мы любим чарiвну украiнську мову, поем колисковi, но говорим на русском. Шахтеры кажутся Вам не сильно далекими людьми? Это лишь из-за недопонимания профессии. Будучи из шахтерской семьи я могу с уверенностью сказать, что окончить горный университет, человек обладает гораздо более сильными знаниями, чем красиво звучащий экономист. Да вот такие контрасты.

Ненависть к людям всегда породит только ненависть. И первого кого ненависть сжирает изнутри -будете именно Вы сами.

а де твій аватар? :)