схема до фенікса є вручну намальована чорним олівцем, була разом з паспортом, видно не дуже добре, але спробую відсканувати і скинути вам на пошту
Да я просто был уверен, что мне помогут - люди должны помогать друг другу, иначе это не люди, а "какашки". Отступление от темы, лично для Вас. Разговор на Харьковском базаре ( сам слышал) - Ты смотрел вчера Кисилёва? - Нет. В Донецке раньше смотрели, теперь по погребам сидят! Мораль - Кто, что ищет - тот, то и находит !!!
шановний харківець,пробував відсканувати схему-на жаль майже нічого не видно,доведеться на вихідних сісти і все акуратно обвести чорною ручкою а тоді відсканувати,так що доведеться вам прошки почекати, з повагою ігор
років пять тому я купляв цей програвач у бувшого працівника заводу телеграфної апаратури, до нього був паспорт і ця принципова схемка яку йому намалювали з його слів представники проектного бюро, так вона і опинилась у мене, я не радіоелектронщик в схемі не розбираюсь але є те що є, з повагою ігор
Я купил свой проигрыватель на базаре за 7 дойляров, к сожалению он успел побывать у неадеквата который приклеил к нему табличку SONY и поломал кое что по мелочи. Раньше работал, крутился, но после последнего переезда включил, а он не держит частоту вращения. Вот я и решил неспешно поискать схему, припечет буду ремонтировать без схемы. Пользуетесь проигрывателем?
я купляв свій фенікс за 750 грн в повністю робочому стані,спочатку користувався досить часто,але з часом захоплення пройшло,кілька місяців тому племінник випадково притиснув рукою диск,всередині щось тріснуло і вес механізм перекосився,зараз програвачем не користуюсь і не маю часу ним зайнятись, думаю тріснула одна з опор субшассі,можна відремонтувати,треба пошукати спеціаліста щоб привів його до порядку і буду продавати
Ох уж эти детки, мне поломали иглу на проигрывателе. Возможно поломка чисто механическая ( в середине плита из ДСП). Я свой продавать не буду - всё таки раритет, со временем наверное подорожает. Спасибо за схему и удачи, Вам, во всём.