Помогите найти схему проигрывателя "Феникс 006"

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем kharkivez, 19 січ 2015.

1. kharkivez

kharkivez Well-Known Member

Доброго времени суток, давайте обсудим как мне получить схему, чего ,Вы, хотите?

2. santehnik

santehnik Member

схема до фенікса є вручну намальована чорним олівцем, була разом з паспортом, видно не дуже добре, але спробую відсканувати і скинути вам на пошту

3. santehnik

santehnik Member

скину схему "безвоздмездно"

4. kharkivez

5. santehnik

santehnik Member

сьогодні не обіцяю, бо немаю схеми при собі, постараюсь завтра

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

от така хвігня, хто шукає той знаходить. Світ не без добрих людей...

7. kharkivez

Да я просто был уверен, что мне помогут - люди должны помогать друг другу, иначе это не люди, а "какашки".
    Отступление от темы, лично для Вас.
    Разговор на Харьковском базаре ( сам слышал)
    - Ты смотрел вчера Кисилёва?
    - Нет. В Донецке раньше смотрели, теперь по погребам сидят!
    Мораль - Кто, что ищет - тот, то и находит !!!

• Подобається Подобається x 1
  8. santehnik

santehnik Member

шановний харківець,пробував відсканувати схему-на жаль майже нічого не видно,доведеться на вихідних сісти і все акуратно обвести чорною ручкою а тоді відсканувати,так що доведеться вам прошки почекати, з повагою ігор

9. kharkivez

Спасибо заранее, подожду сколько надо. Похоже ВЫ единственный обладатель схемы. Заранее спасибо.

10. santehnik

santehnik Member

років пять тому я купляв цей програвач у бувшого працівника заводу телеграфної апаратури, до нього був паспорт і ця принципова схемка яку йому намалювали з його слів представники проектного бюро, так вона і опинилась у мене, я не радіоелектронщик в схемі не розбираюсь але є те що є, з повагою ігор

11. kharkivez

Я купил свой проигрыватель на базаре за 7 дойляров, к сожалению он успел побывать у неадеквата который приклеил к нему табличку SONY и поломал кое что по мелочи. Раньше работал, крутился, но после последнего переезда включил, а он не держит частоту вращения. Вот я и решил неспешно поискать схему, припечет буду ремонтировать без схемы.
    Пользуетесь проигрывателем?

12. santehnik

santehnik Member

я купляв свій фенікс за 750 грн в повністю робочому стані,спочатку користувався досить часто,але з часом захоплення пройшло,кілька місяців тому племінник випадково притиснув рукою диск,всередині щось тріснуло і вес механізм перекосився,зараз програвачем не користуюсь і не маю часу ним зайнятись, думаю тріснула одна з опор субшассі,можна відремонтувати,треба пошукати спеціаліста щоб привів його до порядку і буду продавати

13. kharkivez

Ох уж эти детки, мне поломали иглу на проигрывателе. Возможно поломка чисто механическая ( в середине плита из ДСП). Я свой продавать не буду - всё таки раритет, со временем наверное подорожает. Спасибо за схему и удачи, Вам, во всём.

а де твій аватар? :)