Помер Майкл Джексон

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Мих, 26 чер 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

2. NIK

NIK Well-Known Member

Я ніколи не був прихільником творчості Майкла Джексона.
    Але завжди поважав його як людину яка сама усього добилася.
    І вічна йому пам'ять та земля пухом і царство небесне його душі.
    Його 3 дитини жили з ним, "так званим педофілом" а не зі своїми матерями і він їх любив і ні в чому не відмовляв.:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мда...

Але й кості миють кумиру... Скільки всього вилазить, і ніхто не знає, де правда, де брехня.

Жартівники в неті хотіли зробити з села Октябрьскоє село ім. Майкла Джексона...

В Джексонових дітей раптом з"явилось декілька претендентів на роль батьків...

Найменш 12 фанів Джексона покінчили життя самогубством.

Смішна деталь - серед ліків, котрі співак нелегально отримував, був і улюблений вікодин Хауса...

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ото не повезло людині. Вже якось зовсім не по-людськи з тим Майклом Джексоном виробляють. Він помер, а родичі додумались двічі зробити розтин його тіла, щоб докопатись до причини смерті. А тепер ще й вирішили вхід на прощальну церемонію з М. Джексоном зробити платним. Сумно. :sad:

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

не забувайте, що він залишив дітям борг в 60 млн доларів:) видно вони через то так..

6. Summer

Summer Well-Known Member

вичитала, що те судове діло в 93р. ...просто гарно розвели Джексона на гроші, цей хлопець признався тепер, що це батько його заставив.... сумно, що хтось хотів розбагатіти за рахунок такої брехні.... і тепер признається, а де він був раніше???

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а раніше заплатили йому.. Всі ці афери довкола Джексона - це лише відмивання грошей, а діти.. Він зайнявся проблемою дітей, так що аферистам навіть не треба було нічого вигадувати - всі ж легко повірили, бо таки асоціювали Джексона з дітьми..

8. Summer

Summer Well-Known Member

зара в прямому ефірі в неті похорон Джексона.... всі промовляють прощальні слова...:cry: хоча по новинам показали, що канал CNN з літака зняли репортаж, що родина Джексона 2 дні назад вночі була на цвинтарі.... висувають версію, що певно поховали раніше, бо боялись реакції фанатів, бо зара труна закрита....

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  10. Summer

Summer Well-Known Member

нині купила журнал HELLO там матеріал про Джексона, останні фото, дитячі і т.д. якісні , гарні фото за ради них і купувала... на пам'ять

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

у Джексона діти чомусь білі - для мене то загадка, те що він себе вибілив не означає, що гени змінилися.

12. хельга

хельга Well-Known Member

13. хельга

хельга Well-Known Member

Але жінок він мав білих...

Ще в пам"ять Майкла...
    http://www.youtube.com/watch?v=21iXexfbZUQ&feature=fvw

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так же ж робили аналізи і виявили, що то не його біологічні діти.
    (інфа не достовірна, звісно. може ще одна плітка..)

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І по телеку таке говорили. сама чула.Та, зараз стільки всього навколо його ім"я крутиться, що й не знаєш чому вірити.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

17. Summer

Summer Well-Known Member

ну дівчинка на нього 100% подібна, діти трохи смугляві...
    як не біологічні, звідки така інфра? які аналізи, думаю якшо то так, але я так не думаю, то все би настільки юридично грамотно було оформлено, що ніхто б такого не розголошував....

18. illia

illia Well-Known Member

... не слідкую за тими всіма процесами поховання, але назріває і я б сказав НАЗРІЛО: скільки можна!!! залиште хлопаку в спокої. при житті і так витворяємо різні паскудства, а після смерті - не сер"йозно то всьо.. і не гарно. хоч в мене до нього особливих симпатій не було ніколи і після його смерті не з"явилось, я вважаю те що витворяють його "прихильники" і родичі - недобре. помоліться за людину та й поховайте в спокої. шо за панти...

19. Daisy

Daisy Well-Known Member

В чорних районах святкували на вулицях: танці, співи... новини показували, чорнота з радістю розказує як вони його любили:sad:
    Діти білі тому що це діти від донорів, а та що була його другою жінкою виносила і родила. Третій хлопчик це від нього, штучне запліднення і сурогатна мама, якої ніхто незнає (дивилась інтерв'ю Джексона, сам про це розказував)

• Подобається Подобається x 1
  20. Summer

Summer Well-Known Member

я думала, що і перші діти то теж його, ну біологічні....та це не важливо, головне, що вони його любили і сильно сумують за ним....:sad:

а де твій аватар? :)