Я ніколи не був прихільником творчості Майкла Джексона. Але завжди поважав його як людину яка сама усього добилася. І вічна йому пам'ять та земля пухом і царство небесне його душі. Його 3 дитини жили з ним, "так званим педофілом" а не зі своїми матерями і він їх любив і ні в чому не відмовляв.
Мда... Але й кості миють кумиру... Скільки всього вилазить, і ніхто не знає, де правда, де брехня. Жартівники в неті хотіли зробити з села Октябрьскоє село ім. Майкла Джексона... В Джексонових дітей раптом з"явилось декілька претендентів на роль батьків... Найменш 12 фанів Джексона покінчили життя самогубством. Смішна деталь - серед ліків, котрі співак нелегально отримував, був і улюблений вікодин Хауса...
Ото не повезло людині. Вже якось зовсім не по-людськи з тим Майклом Джексоном виробляють. Він помер, а родичі додумались двічі зробити розтин його тіла, щоб докопатись до причини смерті. А тепер ще й вирішили вхід на прощальну церемонію з М. Джексоном зробити платним. Сумно.
вичитала, що те судове діло в 93р. ...просто гарно розвели Джексона на гроші, цей хлопець признався тепер, що це батько його заставив.... сумно, що хтось хотів розбагатіти за рахунок такої брехні.... і тепер признається, а де він був раніше???
.. а раніше заплатили йому.. Всі ці афери довкола Джексона - це лише відмивання грошей, а діти.. Він зайнявся проблемою дітей, так що аферистам навіть не треба було нічого вигадувати - всі ж легко повірили, бо таки асоціювали Джексона з дітьми..
зара в прямому ефірі в неті похорон Джексона.... всі промовляють прощальні слова... хоча по новинам показали, що канал CNN з літака зняли репортаж, що родина Джексона 2 дні назад вночі була на цвинтарі.... висувають версію, що певно поховали раніше, бо боялись реакції фанатів, бо зара труна закрита....
нині купила журнал HELLO там матеріал про Джексона, останні фото, дитячі і т.д. якісні , гарні фото за ради них і купувала... на пам'ять
у Джексона діти чомусь білі - для мене то загадка, те що він себе вибілив не означає, що гени змінилися.
Але жінок він мав білих... Ще в пам"ять Майкла... http://www.youtube.com/watch?v=21iXexfbZUQ&feature=fvw
Так же ж робили аналізи і виявили, що то не його біологічні діти. (інфа не достовірна, звісно. може ще одна плітка..)
І по телеку таке говорили. сама чула.Та, зараз стільки всього навколо його ім"я крутиться, що й не знаєш чому вірити.
ну дівчинка на нього 100% подібна, діти трохи смугляві... як не біологічні, звідки така інфра? які аналізи, думаю якшо то так, але я так не думаю, то все би настільки юридично грамотно було оформлено, що ніхто б такого не розголошував....
... не слідкую за тими всіма процесами поховання, але назріває і я б сказав НАЗРІЛО: скільки можна!!! залиште хлопаку в спокої. при житті і так витворяємо різні паскудства, а після смерті - не сер"йозно то всьо.. і не гарно. хоч в мене до нього особливих симпатій не було ніколи і після його смерті не з"явилось, я вважаю те що витворяють його "прихильники" і родичі - недобре. помоліться за людину та й поховайте в спокої. шо за панти...
В чорних районах святкували на вулицях: танці, співи... новини показували, чорнота з радістю розказує як вони його любили Діти білі тому що це діти від донорів, а та що була його другою жінкою виносила і родила. Третій хлопчик це від нього, штучне запліднення і сурогатна мама, якої ніхто незнає (дивилась інтерв'ю Джексона, сам про це розказував)
я думала, що і перші діти то теж його, ну біологічні....та це не важливо, головне, що вони його любили і сильно сумують за ним....