та от сумніви мене розбирають.... мій дідо прожив 64, а його брат 95, відбувши 25 років у сибірських тюрмах... хоча й дідо не спочивав, але все ж.
не завжди все взаємоповязано.. можна вести здоровий спосіб життя 50 років, а можна пити і курити 90 років.. і по тюрмах... просто те, що ми себе не шкодуємо скорочує наше життя, а іноді на надто довгі строки...
На мою думку, краще прожити 50 років і бути тим, ким хочеш бути, виглядати, як хочеш, і робити, що хочеш, ніж 100 років прожити з думкою про самоневдоволення собою. Звісно, для фанатів його музики було б краще, щоб він ще творив в творив, але треба і про нього подумати. Він знав на що йшов, і, мабуть, ці жертви були для нього не істотні.
Мене ця смерть вразила... Я мабуть напишу це ще кільканадцять разів, але це так. Пішов великий талант і великий шоумен. Але ніхто не знає, які шоу відбувались в його душі. "Інакшим" бути непросто. Життя дуже часто буває даниною за "інакшість"...
Ми сьогодні на роботі аж посперечались. На тему "от йому б ще жити та й жити - грошей купа-купезна, слава, все, що тільки забажаєш - все твоє!" Але от тільки мені чомусь здається, що все це вже давно перестало його тішити, що насправді в нього було просто кошмарне життя. І ті демони, які терзали його, не зважали ані на зірковий статус, ані на гроші... Я знаю, чи він насолоджувався своїм життям?
Воно то так - краще прожити із задоволенням своє життя, аніж завжди скаржитись на те життя і бути незадоволеним собою. Тому, мабуть, Джексон і змінював свою зовнішність, відбілюючи шкіру і роблячи пластичні операції. Але це були злі жарти зі своїм організмом, які ось так і закінчились... Цікава постать - Майкл Джексон: оригінальні кліпи, чудова пластика тіла і хореографія в кліпах, специфічний голос...
канал пам"яті Майкла на ю-тубі... оновлюється щосекундно. хто б мені що не казав про цю людину, але він був особистістю. свого роду прикладом - того як не боятись гнатись за своєю мрією. і водночас, що в цій гонитві потрібно мати паски безпеки і справні гальма. Майкл Джексон для мене був Зіркою - чудовим співаком, талановитим організатором концертів, людиною, відданою своїй справі. мені приємно його слухати, дивитись його виступи - вони усі ЯКІСНІ. погано про померлих не говорять. мені імпонує, що окрім своєї співочої кар"єри він також звертав увагу мільйонів людей на проблеми голоду, війни, сирітсва та екології. тому коли зранку я дізналась, що його не стало, то неконтрольовано розплакалась. просто тому, що його вже немає. я його ніколи не знала, але ця людина по-своєму в певній мірі вплинула на формування мене...
Тим не менше, Майкл абсолютне не був пристосований до життя. Він назавжди залишився "великою дитиною" з усіма її примхами, так сказати, "плюсами і мінусами", наприклад, був дуже безпосереднім, не вмів тратити зароблені гроші і т.д. Біля нього завжди крутилися "недуже порядні" продюсери і менеджери, бо ж знали, що його легко обдурити. Та й судові справи зі звинуваченням у "розбещуванні малолітніх", були, як на мене, просто спробами "розвести багатого буратіно" і не більше! Звісно, шкода, дуже шкода. Талановитий хлопець був!Хто би як не відносився до попси, але і там у великому шоу-бізнесі без таланту ніяк! Ось ще один невмирущий хіт КОРОЛЯ! http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0
+100. Погоджуюсь: мав талант і вмів придумати шоу, любив свою справу. Якою мрією? Бути всесвітньо відомим співаком? Так він досягнув цього - став королем поп-музики! Але це він ще зробив в 90-х рр. А далі що? За якою мрією він мав гнатись? Певно, правду кажуть: не знати далі що робити, коли ти маєш, що хотів. Останні майже 10 років Джексон в основному змінював свою фізіологію організму, та матінку-природу не обдуриш. Тобто, все ж був незадоволений собою, тому мені його дуже жаль як людину. І ось "цих" його мрій я не розумію - бути білим, а не чорним і т.д. Пи.Си. Музику Майкла я теж слухала і записувала разом з братом ще в середині 90-х деякі його пісні на касети.
Моя думка така, і можете вірити, чи ні - Майкл не помер. Якщо достаменно проаналізувати ситуацію, можна у зрозуміти наступне: смерть - найкращий спосіб раз і назавжди позбутись фінансових боргів та судових тяганин, як і найкращий спосіб "відійти" на піку слави, світового турне... Хоронити будуть двійника, якого пластичні хірурги зліплять з будь-якого наявного фізматеріалу, тим більше за чималі кошти. Майкл з радикально видозміненим зовнішнім виглядом і надалі керуватиме і спостерігатиме за своїм шоу-бізнесом... Дана подія у ці дні якраз набула неабиякого ажіотажу серед аукціоманів, фанатів, прихильників і просто шукачів заробітку. Кому це все вигідно? Дивне запитання.
До чого тут вірити чи ні? Це моя думка, або ж уява щодо даної події або ж ймовірних причин (читати уважно), а фізична смерть, як безперечний факт тут не є аргументом обговорення.
Зараз за Майкла по по ТБ більше говорять і показують ніж за останні 10 років ....Показують виключно позитивні речі.А ще недавно поява його на екранах супроводжувалася в більшості негативними коментаріями. В Європі і зoкрема на Україні він є набагато більше популярніший ніж в себе вдома..... Музику його я незнаю ( за виключенням кількох всім відомих речей) і не дуже цікавився...нажаль..... Rest in Peace, Michael.The King of Pop...... Ви знаєте , а я Вам теж скажу подібну річ.Коли помер Сталін , то це був не Сталін , а артист Ґеоргій Меловані.Це він лежав в труні замість Й.В. А сам "атец народав" помер пізніше в маленькій московській квартирі від алкоголізму.Він був свідком приходу до влади Хрущова і розкручування "культа лічності". Зробив цю заміну Берія. Артиста театру ЛенКома Меловані (який грав в виставах Сталіна) зробили самим Сталіним.А сам Сталін дістав вибір (від Берії звичайно) стати "залізною маскою" в Владімірскому Централі чи в "Матроскій Тишині" пожиттєво , або замінити артиста і грати в виставах Сталіна , тобто самого себе.... Й.В. вибрав друге....Грав на виставах Сталіна.Режисер підказував йому як треба грати краще... Потроху привик до іншого життя.Деколи в нього були приступи "поставити все місце". ...але це лікарі списували на алкоголізм , МДС , або навіть і на шизофренію.І дальше все йшло так само. А артист Меловані правив державою , тобто це робив Берія.І коли Меловані сам хотів "паруліть" - при членах ЦК вигнав Берію з кабінету. То тоді помер...Кілька місяців перед смертю Сталін (Меловані) не долускав близько до себе своїх дітей. Після смерті "Сталіна" , справжній Сталін в театрі більше не грав ( з відомих причин). Він діставав пенсію , жив в маленькій квартирі , яку виділило Міністерство культури, пив горілку і ходив на іподром - де втіхаря грав на конних скачках.Втіхаря - бо в СССР азартні ігри на гроші були заборонені. І так втіхаря теж помер....Газета "Правда" на останній сторінці помістила скромний некролог про смерть артиста Меловані.Тоді він був майже напівзабутий.
Та якби-ж-то! Крім свого творчого доробку Майкл залишив тільки боргів на 60 мільйонів! Світове турне було ще й засобом їх "відробити", тільки-от не справився хлопець, "перегорів"
Я також це помітив! Ті СМІ, які ще вчора обливали його брудом з ніг до голови зараз співають хвалебні оди!